Telecomanda fara fir Daikin BRC7FA532F

Cod produs
BRC7FA532F
La comanda
Garantie: 12 luni
  • Compatibil: Split
  • Tip conexiune: Radio
  • Tip accesoriu: Telecomenzi
Daikin
1.61999 Lei

Telecomanda fara fir Daikin BRC7FA532F

Sigla Daikin

Telecomanda fara fir Daikin BRC7FA532F

Telecomandă Daikin BRC7FA532F cu display LCD, ideala pentru organizarea funcționării sistemelor de invertor split Daikin.

Telecomanda cu infraroșu Daikin BRC7FA532F are multiple moduri și funcții de programare pentru controlul precis si de calitate necesar pentru funcționarea sistemului. Cu ajutorul ei, puteți seta temperatura exactă a aerului condiționat și în orice moment, să-l schimbati apăsând tasta corespunzătoare, și puteti controla viteza ventilatorului sau poziția de distribuire a aerului, seta ora pentru contorul de timp și executa o serie de alte diferite funcții. Telecomanda este ușoara și confortabil de utilizat.

Utilizarea controlului multifuncțional de la distanță va facilita foarte mult operarea și întreținerea întregului sistem ca un întreg.

Butoane de operare:
ON / OFF pornire / oprire cronometrul la modul / off timer, timp programat, setare temperatură, direcția de curgere a aerului (numai pentru modelele FXHQ, FXFQ, FXCQ și FXAQ), modul de operare, de control al vitezei ventilatorului, resetare semn filtru, ecran test / testare.

Indicarea:
Mod, schimbarea bateriei, reglaj temperatura, direcția fluxului de aer (numai pentru modelele FXHQ, FXFQ, FXCQ și FXAQ), timp programare, activitatea de inspecție / funcționarea de testare, viteza ventilatorului.

CARACTERISTICI GENERALE

Specificatii tehnice
ProducatorDaikin
Tip produsAccesorii
Tip accesoriuTelecomenzi

CARACTERISTICI

Specificatii tehnice
CompatibilaSplit de perete
Tip conexiuneRadio
Tip displayLCD

GARANTIE

Specificatii tehnice
Garantie12 luni
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsTelecomanda fara fir Daikin BRC7FA532F
Rating-ul tau