Genti pentru scule

 1. Geanta scule cu 4 buzunare Veto Pro Pac CP4


  Volum interior:10 L
  Sarcina maxima:16 kg
  Numar buzunare:4
  Tip geanta:De umar
  RRP 46499 Lei (-20%) Pret promotional 36999 Lei
 2. Geanta scule cu 4 buzunare Veto Pro Pac OC140

  Rating:
  98% of 100


  Volum interior:2.3 L
  Sarcina maxima:3.5 kg
  Numar buzunare:4
  Tip geanta:De mana
  RRP 48499 Lei (-20%) Pret promotional 38999 Lei
 3. Geanta scule cu 16 buzunare Veto Pro Pac TP3B

  Rating:
  95% of 100


  Volum interior:3.5 l
  Sarcina maxima:4.5 Kg
  Numar buzunare:16
  Tip geanta:De mana
  RRP 50999 Lei (-20%) Pret promotional 40999 Lei
 4. Geanta scule cu 10 buzunare Veto Pro Pac MB Hi-Viz Orange


  Volum interior:2.5 l
  Sarcina maxima:5.5 Kg
  Numar buzunare:10
  Tip geanta:De mana
  RRP 53499 Lei (-20%) Pret promotional 42999 Lei
Pagina
pe pagina

Geanta de scule este unul dintre cele mai importante instrumente pe care un tehnician le poate avea. Aceasta trebuie sa fie durabila, bine organizata, usoara si suficient de mare pentru a transporta toate instrumentele de care are nevoie la locul de munca. Iata care ar fi principalele puncte pe care ar trebui sa le urmaresti atunci cand alegi o geanta de scule. 

Citeste articolul de pe blogul CLIMATICO despre cum alegi o geanta de scule pentru tehnicieni HVAC/R.

Intrebari Frecvente Genti Pentru Scule:

Cum sa alegi o geanta de scule?

Atunci cand alegi o geanta de scule, trebuie sa ti cont de marimea, durabilitatea si organizarea acesteia. Geanta trebuie sa fie suficient de mare pentru a transporta toate instrumentele de care ai nevoie, dar nu mai mare pentru ca va fi mai greu de transportat. De asemenea, trebuie sa fie durabila, rezistenta la apa si sa aiba o buna protectie pentru instrumentele fragile.

Organizarea este, de asemenea, un factor important. O geanta bine organizata va ajuta la gasirea rapid a instrumentelor de care ai nevoie. Este important sa alegi o geanta cu compartimente suficiente si buzunare adaptate echipamentelor pe care le vor transporta.

Ce tipuri de genti de scule gasesti la CLIMATICO?

La CLIMATICO, poti gasi o varietate de genti de scule pentru orice activitate tehnica. Poti gasi genti de scule de mana, genti pentru scule de umar, sau ruscacuri pentru scule. Un exemplu ar fi geanta pentru scule compacta care contine mai putine buzunare, insa poate transporta instrumentele de care ai nevoie la locul de munca. Aceasta are compartimente speciale pentru instrumente precum surubelnite, clesti, chei si chiar o autofiletanta.

Geanta de scule HVAC este conceputa pentru a tine instrumentele necesare pentru reparatii de echipamente de incalzire, ventilare si aer conditionat. Aceasta are buzunare speciale pentru termometre, manometre si alte instrumente specifice pentru domeniul HVAC.

O geanta de scule trebuie sa fie rezistenta pentru a face fata mediilor dure de lucru si pentru a proteja instrumentele de socuri si daune. 

Care sunt cele mai populare genti de scule?

Printre cele mai bune marci de genti de scule se numara Veto Pro Pac, un renumit producator din SUA. Geanta de scule Veto Pro Pac este cunoscuta pentru durabilitatea sa, organizarea excelenta si capacitatea de a transporta ordonat o varietate de instrumente. Gama de genti de scule Veto Pro Pac include modele pentru toate nevoile, inclusiv modele pentru electricieni, tehnicieni HVAC, muncitori in constructii si multe altele.

Indiferent de stilul sau materialul din care sunt confectionate, gentile de scule trebuie sa fie robuste, confortabile si sigure pentru a proteja si transporta instrumentele si echipamentele utilizate de catre meseriasi si tehnicieni. Alegerea unei genti de calitate are un rol important in munca oricarui tehnician.

Certificari

Climatico Daikin Home Comfort Expert ISO Sistem Management al Calitatii SRAC Climatico Climatico Membru al Asociatiei Generale a Frigotehnistilor din Romania Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2023 a Galei Premiilor eCommerce, programul GPeC Proficiency, in categoria IT&C, Electronice & Electrocasnice Cel mai mare NPS al unui comerciant din eMag MarketPlace premiu primit la Gala Premiilor eCommerce GPeC 2022 Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2020 a Galei Premiilor eCommerce Best Online Merchant Award for the Air Conditioner & Household Appliances Category Climatico Membru al Asociatiei Romane a Magazinelor Online Climatico Membru al TRUSTED.RO