Aer Conditionat VRV

Climatizarea cu echipamente de tip VRV, VRF, GMV este esentiala daca vrei sa climatizezi constructii mari cu trasee frigorifice lungi si diferente mari de inaltime. Acesta ofera racire si incalzire simultana, ventilatie eficienta si tratament al aerului. Aerul conditionat VRV este solutia perfecta pentru confortul termic in cladirile mari.

Filtreaza dupa
Pagina
pe pagina

Pentru a putea realiza climatizarea constructiilor mari, unde este necesara instalarea de trasee frigorifice foarte lungi, cu diferente mari de înaltime, atunci este necesara folosirea echipamentelor de climatizare de tip VRV / VRF. Unele sisteme de aer conditionat industrial pot functiona simultan atât pe racire cât si pe încalzire, pot asigura o ventilatie eficienta, cu ajutorul recuperatoarelor de caldura si a centralelor de tratare a aerului. Sistemele de acest tip trebuie configurate în baza unui proiect iar instalarea prin reteaua de montatori autorizati CLIMATICO asigura  o functionare eficienta si garantie.

Climatizarea cladirilor este un lucru esential pentru buna desfasurare a activitatilor care se desfasoara în acele spatii, asa ca trebuie avuta în vedere din faza de proiectare si executata cu firme autorizate.

Intrebari Frecvente VRV VRF GMV - Daikin:

Ce tipuri de unitati interne există la VRV?

Exista unitati interne potrivite pentru toate tipurile de spatii, în functie de locul unde trebuie sa fie instalate:
Unitate interna de perete - tipul clasic de unitate interna a aparatului de aer conditionat;
Consola de pardoseala - se monteaza tot pe perete, dar la baza acestuia;
Unitate de plafon - se monteaza aparent pe plafon;
Caseta de tavan - se monteaza încastrat în plafonul fals;
Duct - se monteaza în plafon sau în perete, aerul circulând prin tubulatura, vizibile fiind doar grilele de refulare;
Coloana - se monteaza pe podea, fara a necesita un sistem de ancorare.

Certificari

Climatico Daikin Home Comfort Expert ISO Sistem Management al Calitatii SRAC Climatico Climatico Membru al Asociatiei Generale a Frigotehnistilor din Romania Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2023 a Galei Premiilor eCommerce, programul GPeC Proficiency, in categoria IT&C, Electronice & Electrocasnice Cel mai mare NPS al unui comerciant din eMag MarketPlace premiu primit la Gala Premiilor eCommerce GPeC 2022 Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2020 a Galei Premiilor eCommerce Best Online Merchant Award for the Air Conditioner & Household Appliances Category Climatico Membru al Asociatiei Romane a Magazinelor Online Climatico Membru al TRUSTED.RO