Ventilatoare de tavan

Ventilatoarele de tavan reprezinta o optiune excelenta pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca circulatia aerului in casa sau la birou printr-un ventilator care destratifica cu succes. Acestea nu numai ca ajuta la racorirea camerei in timpul zilelor calduroase de vara, dar pot fi utilizate si in timpul sezonului rece pentru a imprastia caldura de la incalzitoare.

 1. Ventilator de tavan Soler & Palau HTB-75 RC

  Putere:45 W
  Presiune sonora:46 dB(A)
  Debit de aer:4500/3640/2540 m³/h
  Culoare:Gri
  Tip ventilator:De tavan
  vezi mai mult
  51499 Lei
 2. Ventilator de tavan Soler & Palau HTB-90 RC

  Putere:55 W
  Presiune sonora:50 dB(A)
  Debit de aer:6000/4950/3340 m³/h
  Culoare:Gri
  Tip ventilator:De tavan
  vezi mai mult
  54499 Lei
 3. Ventilator de tavan Soler & Palau HTB-140 RC

  Putere:50 W
  Presiune sonora:52 dB(A)
  Debit de aer:7920/5925/4440 m³/h
  Culoare:Gri
  Tip ventilator:De tavan
  vezi mai mult
  57499 Lei
 4. Ventilator de tavan Soler & Palau HTB-150 RC

  Putere:65 W
  Presiune sonora:53 dB(A)
  Debit de aer:10000/7900/5420 m³/h
  Culoare:Gri
  Tip ventilator:De tavan
  vezi mai mult
  57499 Lei
pe pagina

Intrebari Frecvente Ventilatoare Tavan:

De ce sa aleg un ventilator de tavan?

Unul dintre principalele motive pentru a alege un ventilator de tavan este ca acestea ajuta la reducerea costurilor cu energia electrica in timpul sezonului cald. Poti utiliza un ventilator de tavan pentru a ajuta la imbunatatirea calitatii aerului si la circulatia aerului in interior, ceea ce poate fi important pentru sanatate si confort.

Cum aleg un ventilator de tavan potrivit?

Atunci cand alegi un ventilator de tavan, trebuie sa iei in considerare mai multi factori. In primul rand, marimea camerei este importanta - cu cat camera este mai mare, cu atat este nevoie de un ventilator mai mare si mai puternic. In al doilea rand, trebuie sa alegi un model care sa se potriveasca cu decorul si stilul camerei. In plus, ar trebui sa verifici caracteristicile tehnice, cum ar fi viteza de rotatie, debitul de aer si nivelul de zgomot. Este important sa te asiguri ca ventilatorul are o protectie adecvata a motorului si poate fi instalat corect pe tavanul camerei.

Certificari

Climatico Daikin Home Comfort Expert ISO Sistem Management al Calitatii SRAC Climatico Climatico Membru al Asociatiei Generale a Frigotehnistilor din Romania Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2020 a Galei Premiilor eCommerce Best Online Merchant Award for the Air Conditioner & Household Appliances Category Cel mai mare NPS al unui comerciant din eMag MarketPlace premiu primit la Gala Premiilor eCommerce GPeC 2022 Climatico Membru al Asociatiei Romane a Magazinelor Online Climatico Membru al TRUSTED.RO