Etansare scurgeri agenti frigorifici

Detectia si etansarea scurgerilor de freon sau agent frigorific AC sunt esentiale pentru a mentine functionarea corecta a sistemelor de aer conditionat. O scurgere neobservata poate duce la pierderea eficientei si chiar la daune ireparabile.

 1. Cartus cu colorant fluorescent pentru detectie scurgeri agent frigorific Javac Spectroline EZ-Ject 15ml

  Tip produs:Colorant fluorescent
  Continut pachet:1 x Cartus cu colorant fluorescent pentru detectie scurgeri agent frigorific Javac Spectroline EZ-Ject 15ml
  RRP 16499 Lei (-20%) Pret promotional 13199 Lei
 2. Cartus de etansare a scurgerilor Javac Spectroline Cool Seal A/C EZJect - 15 ml


  Tip produs:Solutie
  Continut pachet:Cartus de etansare a scurgerilor Javac Cool Seal A/C EZJect - 15 ml
  RRP 17499 Lei (-20%) Pret promotional 13999 Lei
 3. Solutie detectare pierderi agent frigorific Advanced RTU BU Bubble Up Leak Detector 1L


  Utilizare:Speciala
  Utilizare specifica:Conducte, Serpentine
  Tip materiale:Mentenanta
  Recipient:Spray
  Volum:1 L
  vezi mai mult
  RRP 18999 Lei (-21%) Pret promotional 14999 Lei
 4. Cartus cu colorant fluorescent pentru etansare scurgeri agent frigorific Javac Sectroline Glo Seal 15ml


  Tip produs:Colorant fluorescent
  Continut pachet:1 x Cartus universal cu colorant pentru etansarea scurgerilor Javac Sectroline Glo Seal - 15 ml
  RRP 23999 Lei (-21%) Pret promotional 18999 Lei
 5. Lampa UV Spot Quadro pentru detectare colorant fluorescent cu ochelari Mastercool


  Tip produs:Lampa UV
  Continut pachet:Lanterna pentru detectarea scurgerilor cu led si lumina violet Ochelari de imbunatatire a fluorescentei 3 baterii AAA (incluse)
  30499 Lei
 6. Kit etansare scurgeri agent frigorific Javac Spectroline Cool Seal EZ-Ject


  Tip produs:Solutie
  Continut pachet:2 x Cartuse de etansare scurgeri Javac Cool Seal A/C EZJect -15 ml 1 x Furtun de 20 cm cu racord si supapa de retinere 1 x Adaptor R-410A; etichete de intretinere 1 x Set Dozator
  RRP 80499 Lei (-20%) Pret promotional 64499 Lei
 7. Lampa UV pentru detectare colorant fluorescent cu ochelari Javac Spectroline


  Tip produs:Lampa UV
  Continut pachet:Lanterna pentru detectarea scurgerilor cu led si lumina violet Ochelari de imbunatatire a fluorescentei 3 baterii AAA (incluse)
  RRP 95999 Lei (-20%) Pret promotional 76999 Lei
 8. Kit detectie si etansare scurgeri agent frigorific Javac Spectroline Glo Seal

  Tip produs:Colorant fluorescent
  Continut pachet:2 x Cartuse universale/POE Glo SEAL cu colorant fluorescent -15 ml 1 x Set dozator de vopsea 1 x Furtun de 20 cm cu racord si supapa de retinere 1 x Adaptor R-410; etichete de intretinere
  RRP 1.15999 Lei (-20%) Pret promotional 92999 Lei
 9. Detector portabil de agent frigorific cu display Refco TRITECTOR-R

  Baterii:4 buc * AA
  Temperatura de lucru:-10 - +50°C
  Lungime sonda:400 mm
  Durata de viata senzor:10 ani
  Timp de incalzire:45 secunde
  2.49999 Lei
 10. Analizor de gaze de ardere testo 300 Longlife cu senzor de O2 si senzor de CO pana la 4.000 ppm

  Parametrii masurati:O₂, CO₂, CO compensat cu H₂, Presiune
  Baterii:Acumulator Lithium-Ion
  Temperatura de lucru:-5 - +45°C
  Domeniu de masura Tip K:-40 - +1200°C
  13.06699 Lei
pe pagina

Detectia si etansarea scurgerilor de freon sau agent frigorific AC este un aspect important in mentinerea functionarii corecte a sistemelor de climatizare sau refrigerare. O scurgere de freon poate duce la pierderea eficientei sistemului si poate duce chiar la daune ireparabile ale compresorului.

Dincolo de aspectele tehnice, pierderea agentului frigorific contribuie la poluare, hidrocarburile fiind o cauza principala a reducerii stratului de ozon.

Pentru a detecta scurgerile de freon, este necesar sa folosim un detector de freon, care poate detecta prezenta freonului in aerul din jurul agregatului. Detectorul de freon este deosebit de util in cazul in care scurgerea este mica si greu de detectat cu ochiul liber. Este important sa folosim un detector de freon care este compatibil cu tipul de freon folosit in sistemul de aer conditionat. Printre cele mai comune tipuri de freon utilizate in prezent la fabricarea echipamentelor de climatizare sunt R32 si R410A.

In cazul in care se detecteaza o scurgere, este important sa etansezi imediat locul pentru a preveni pierderile ulterioare de freon. Pentru a etansa o scurgere, se pot folosi produse speciale pentru etansarea scurgerilor de freon.

Intrebari Frecvente Etansare Scurgeri Agenti Frigorifici:

Cum sa aleg produsele de detectie si etansare scurgeri?

Cand alegi produsele pentru detectia si etansarea scurgerilor, trebuie sa ti cont de tipul de freon utilizat in sistemul tau de aer conditionat. Asigura-te ca detectorul de freon sau produsul de etansare este compatibil cu tipul de freon utilizat in sistemul de aer conditionat supus interventiei service.

In plus, ar trebui sa iei in considerare si marimea scurgerii si locul in care se afla. Pentru scurgeri mici, este posibil sa ai nevoie doar de un produs de etansare, in timp ce pentru scurgeri mai mari, ar putea fi necesar sa folositi un detector de freon pentru a gasi locul exact al scurgerii.

Produsele de etansare scurgeri sunt agreate de marii producatori de echipamente de climatizare, care certifica ca nu afecteaza 

Ce fel de produse de detectie si etansare gasesc la CLIMATICO?

La CLIMATICO, avem o gama variata de produse de detectie si etansare a scurgerilor de freon, inclusiv solutii de detectare si detectoare de freon. Acestea sunt concepute pentru a ajuta la identificarea rapida si precisa a scurgerilor de freon din sistemele de aer conditionat sau echipamentele frigorifice si pot fi utilizate cu o varietate de tipuri de freon, inclusiv freonul pentru aer conditionat, freonul pentru AC si refrigerantul R32.

De asemenea, la CLIMATICO avem si statii de recuperare freon compatibile cu majoritatea refrigerantilor. Acestea pot fi utilizate pentru a colecta si recupera freonul din sistemul de aer conditionat, permitand astfel o reparare eficienta a scurgerilor si prevenind pierderea de freon si efectele sale negative asupra mediului inconjurator.

Indiferent de tipul de produs de detectie si etansare a scurgerilor de freon de care ai nevoie, poti fi sigur ca la CLIMATICO vei gasi solutii de inalta calitate si fiabile pentru a realiza cu usurinta operatiunea de service aer conditionat.

De ce sa aleg produse de detectie si etansare scurgeri?

Alegerea produselor de detectie si etansare a scurgerilor de freon este cruciala pentru a asigura functionarea optima si durabila a sistemului de aer conditionat. Detectarea precoce si repararea rapida a scurgerilor pot preveni pierderile mari sau totale de agent frigorific si reduc costurile de intretinere si reparare pe termen lung.

In plus, utilizarea produselor de detectie si etansare a scurgerilor poate contribui la protejarea mediului inconjurator, deoarece freonul este un gaz cu efect de sera si poate cauza daune semnificative stratului de ozon care protejeaza Terra.

Alegerea produselor de detectie si etansare de calitate poate preveni scurgerile recurente si poate imbunatati performanta generala a sistemului de aer conditionat. La CLIMATICO, avem o selectie larga de produse de detectie si etansare de inalta calitate, care sunt compatibile cu majoritatea refrigerantilor si pot ajuta la prevenirea scurgerilor si la asigurarea functionarii optime a sistemului tau de aer conditionat sau refrigerare.

Certificari

Climatico Daikin Home Comfort Expert ISO Sistem Management al Calitatii SRAC Climatico Climatico Membru al Asociatiei Generale a Frigotehnistilor din Romania Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2023 a Galei Premiilor eCommerce, programul GPeC Proficiency, in categoria IT&C, Electronice & Electrocasnice Cel mai mare NPS al unui comerciant din eMag MarketPlace premiu primit la Gala Premiilor eCommerce GPeC 2022 Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2020 a Galei Premiilor eCommerce Best Online Merchant Award for the Air Conditioner & Household Appliances Category Climatico Membru al Asociatiei Romane a Magazinelor Online Climatico Membru al TRUSTED.RO