Banda matisat traseu frigorific aer conditionat

Banda PVC este un material flexibil si durabil, frecvent folosit in industria HVAC pentru a matisa traseele frigorifice. Banda de matisat este fabricata din PVC si poate fi utilizata atat in interior cat si la exterior.

Banda de matisat din PVC este un material flexibil, durabil si rezistent, folosit frecvent in industria HVAC pentru a strange si imbraca traseul frigorific al aparatelor de aer conditionat. Aceasta banda este facuta din policlorura de vinil (PVC), un material plastic sintetic.

Banda PVC are o conductivitate termica scazuta si poate ajuta la reducerea pierderilor de caldura in sistemul HVAC. Aceasta banda este, de asemenea, rezistenta la apa si la umiditate, ceea ce o face ideala pentru utilizarea in medii cu conditii de umiditate ridicata.

O alta proprietate importanta a acesteia este rezistenta sa la substantele chimice si la coroziune. Sistemul HVAC poate fi expus la o varietate de substante chimice, cum ar fi acizii, alcalii si solventii, iar banda PVC poate proteja conductele impotriva deteriorarii. 

Certificari

Climatico Daikin Home Comfort Expert ISO Sistem Management al Calitatii SRAC Climatico Climatico Membru al Asociatiei Generale a Frigotehnistilor din Romania Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2023 a Galei Premiilor eCommerce, programul GPeC Proficiency, in categoria IT&C, Electronice & Electrocasnice Cel mai mare NPS al unui comerciant din eMag MarketPlace premiu primit la Gala Premiilor eCommerce GPeC 2022 Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2020 a Galei Premiilor eCommerce Best Online Merchant Award for the Air Conditioner & Household Appliances Category Climatico Membru al Asociatiei Romane a Magazinelor Online Climatico Membru al TRUSTED.RO