Service si garantii


Produsele achiziționate de la CLIMATICO beneficiază de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor.

Produsele cu certificat de garanție emis de CLIMATICO

Pentru a beneficia de service în perioada de garanție este necesară respectarea condițiilor de garanție înscrise pe certificatul de garanție. Certificatul îl vei primi în original, împreună cu factura fiscală a echipamentului, într-un plic transparent lipit pe primul colet al expediției.

Pentru a raporta o problemă apărută în perioada de garanție trebuie să completezi formularul pentru service.

 

Produsele cu certificat de garanție emis de producător 

Pentru o parte dintre produsele vândute de către CLIMATICO vei primi certificat de garanție emis de către producător sau distribuitorul echipamentului. Pe acesta îl poti găsi în cutia produsului sau lipit pe exteriorul acesteia.

În cazul în care produsele se defectează în perioada de garanție, reparația se va face doar în reteaua de service-uri autorizate ale producătorului / distribuitorului.

Condițiile de acordare a garanțiilor pot varia în funcție de producător și sunt stabilite în politicile comerciale ale acestuia.

Certificari

Climatico Daikin Home Comfort Expert ISO Sistem Management al Calitatii SRAC Climatico Climatico Membru al Asociatiei Generale a Frigotehnistilor din Romania Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2023 a Galei Premiilor eCommerce, programul GPeC Proficiency, in categoria IT&C, Electronice & Electrocasnice Cel mai mare NPS al unui comerciant din eMag MarketPlace premiu primit la Gala Premiilor eCommerce GPeC 2022 Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2020 a Galei Premiilor eCommerce Best Online Merchant Award for the Air Conditioner & Household Appliances Category Climatico Membru al Asociatiei Romane a Magazinelor Online Climatico Membru al TRUSTED.RO