Telecomenzi universale aer conditionat

Telecomanda universala pentru aer conditionat poate controla orice model, indiferent de marca. Ea este solutia ideala atunci cand ai pierdut sau nu mai functioneaza telecomanda originala. Achizitioneaza o telecomanda universala aer conditionat si bucura-te de confortul termic dorit!

 1. Telecomanda pentru aer conditionat universala KT-9018E

  Rating:
  95% of 100
  Compatibila:Split de perete
  Tip accesoriu:Telecomenzi
  Tip conexiune:Radio
  Baterii:2 buc * AAA
  RRP 8999 Lei (-44%) Pret promotional 4999 Lei
pe pagina

Telecomanda universala pentru aparatul de aer conditionat este un dispozitiv care poate controla mai multe tipuri de aer conditionat, indiferent de marca sau model. Aceasta telecomanda este o solutie perfecta atunci cand telecomanda originala a fost pierduta sau nu mai functioneaza.

Intrebari Frecvente Telecomenzi Universale Aer Conditionat:

Cum sa aleg o telecomanda universala?

inainte de a cumpara o telecomanda universala aer conditionat, trebuie sa te asiguri ca aceasta este compatibila cu aparatul tau de aer conditionat. Telecomenzile universale pot fi programate sa controleze mai multe marci de aer conditionat, dar nu toate modelele sunt compatibile cu toate marcile. Asadar, trebuie sa verifici daca telecomanda universala este compatibila cu marca si modelul tau de aparat de aer conditionat. De asemenea, asigura-te ca telecomanda universala are toate functiile de care ai nevoie, cum ar fi temperatura, viteza ventilatorului, modul de operare, directia fluxului de aer si altele. Daca te intrebi daca are vreo setare telecomanda universala pe care o vei achizitiona trebuie sa stii ca aceasta va scana toate codurile de inrolare pe care le cunoaste iar atunci cand va gasi codul potrivit aparatului va produce un semnal sonor sau luminos.

Ce tipuri de telecomenzi universale exista la Climatico?

La CLIMATICO, gasesti o gama variata de telecomenzi universale, special concepute pentru a controla aparate de aer conditionat indiferent de producatorul acestora.
Unele marci ale aparatelor de aer conditionat nu sunt producatorii, acestea fiind echipamente Non OEM (Original Equipment Manufactured) asa ca aceste marci sa nu fie trecute in lista de produse compatibile, dar producatorul care a produs acel echipament sa fie totusi listat.

De ce sa aleg o telecomanda universala?

Exista mai multe motive pentru care ar trebui sa alegi o telecomanda universala pentru aparatul tau de aer conditionat:

Compatibilitate: O telecomanda universala este compatibila cu diverse marci si modele de aparate de aer conditionat. Asa ca daca va fi cazul o vei putea folosi si pentru alte aparate in viitor;

Usurinta in utilizare: Telecomenzile universale sunt concepute pentru a fi simple si intuitive in utilizare. Acestea au un design ergonomic si butoanele sunt plasate intr-un mod logic, astfel incat sa poti controla aparatul tau de aer conditionat fara efort;

Economie: Telecomenzile universale sunt mai ieftine decat telecomenzile originale, ceea ce inseamna ca poti economisi bani.

Certificari

Climatico Daikin Home Comfort Expert ISO Sistem Management al Calitatii SRAC Climatico Climatico Membru al Asociatiei Generale a Frigotehnistilor din Romania Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2023 a Galei Premiilor eCommerce, programul GPeC Proficiency, in categoria IT&C, Electronice & Electrocasnice Cel mai mare NPS al unui comerciant din eMag MarketPlace premiu primit la Gala Premiilor eCommerce GPeC 2022 Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2020 a Galei Premiilor eCommerce Best Online Merchant Award for the Air Conditioner & Household Appliances Category Climatico Membru al Asociatiei Romane a Magazinelor Online Climatico Membru al TRUSTED.RO