Tub condens aparate aer conditionat

Atentie la drenajul condensului! Este crucial in sistemele HVAC pentru indepartarea apei rezultate in urma racirii aerului. Apa se formeaza pe condensator si trebuie evacuata prin drenaj condens pentru a preveni deteriorarea echipamentelor.

 1. Tub condens gofrat alb 16 mm

  Pretul afisat este pentru un metru.

  Diametru:16 mm
  Lungime colac / bara:50 m
  Tip materiale:Tub drenaj
  Tip ambalare:Colac
  RRP 399 Lei (-25%) Pret promotional 300 Lei
 2. Tub condens Clima Plus

  Pretul afisat este pentru un metru.

  Diametru:16 mm
  Lungime colac / bara:50 m
  Tip materiale:Tub drenaj
  Tip ambalare:Colac
  Tip accesoriu:Huse unitati externe
  vezi mai mult
  380 Lei
 3. Protectie tub condens contra insectelor

  Diametru:16 mm
  Tip materiale:Tub drenaj
  Tip accesoriu:Huse unitati externe
  Material:PVC
  Tip produs:Protectie contra insectelor
  2499 Lei
 4. Tub condens Aspen Xtra 6.35 mm 30 m

  Diametru:6.35 mm
  Lungime colac / bara:30 m
  Tip materiale:Tub drenaj
  Tip ambalare:Colac
  Material:Vinil
  vezi mai mult
  6999 Lei
 5. Tava colectoare condens incalzita electric 954 x 425 x 45 mm

  Capacitate unitate compatibila:> 24000 BTU
  Greutate maxima admisa:300 Kg
  Tip materiale:Mentenanta
  Tip accesoriu:Huse unitati externe
  Material:Metal
  1.29999 Lei
pe pagina

Drenajul condensului este un aspect important in instalarea sistemelor HVAC (incalzire, ventilatie si aer conditionat), care se refera la procesul de evacuare a apei rezultate in timpul de functionare a aparatului. In mod obisnuit, apa se formeaza pe condensatorul echipamentului de aer conditionat sau a unitatii de refrigerare, iar apoi trebuie sa fie evacuata printr-un furtun condens sau un tub drenaj pentru a preveni scurgerile necontrolate sau deteriorarea echipamentelor.

Intrebari Frecvente Tub Condens Aparate Aer Conditionat:

De ce sa aleg solutiile de drenaj condens?

Solutiile de drenaj condens sunt esentiale pentru functionarea eficienta si sigura a sistemelor HVAC. In absenta acestor solutii, excesul de apa poate refula necontrolat, stagna si poate cauza probleme grave, cum ar fi coroziunea si cresterea bacteriilor si mucegaiurilor, care pot duce la probleme de sanatate.

O solutie eficienta de drenaj condens poate preveni astfel de probleme si poate ajuta la prelungirea duratei de viata a echipamentelor de aer conditionat si refrigerare. Drenajul condensului este, de asemenea, important pentru a mentine o calitate a aerului interioara sanatoasa si confortabila, prin eliminarea excesului de umiditate din aer.

Accesoriul furtun condens este un component important al sistemelor de drenaj condens. Este un furtun flexibil, fabricat din materiale durabile, care conecteaza unitatile de aer conditionat sau de refrigerare la sistemul de evacuare a condensului.

Furtunul condens poate fi de dimensiuni diferite, in functie de aplicatia specifica, iar unele modele pot fi prevazute cu un senzor de nivel pentru a detecta nivelul apei din tava de colectare a condensului. Aceasta functie de siguranta poate preveni inundarea si daunele cauzate de excesul de apa.

Drenajul condensului poate fi realizat prin mai multe metode, direct catre canalizare prin utilizarea unui tub drenaj sau cu ajutorul unei pompe pentru condens. Un sistem de drenaj condens bine proiectat trebuie sa fie usor de instalat si sa ofere o evacuare eficienta a apei condensate.

Certificari

Climatico Daikin Home Comfort Expert ISO Sistem Management al Calitatii SRAC Climatico Climatico Membru al Asociatiei Generale a Frigotehnistilor din Romania Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2023 a Galei Premiilor eCommerce, programul GPeC Proficiency, in categoria IT&C, Electronice & Electrocasnice Cel mai mare NPS al unui comerciant din eMag MarketPlace premiu primit la Gala Premiilor eCommerce GPeC 2022 Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2020 a Galei Premiilor eCommerce Best Online Merchant Award for the Air Conditioner & Household Appliances Category Climatico Membru al Asociatiei Romane a Magazinelor Online Climatico Membru al TRUSTED.RO