Eco Climatico - Reciclam Impreuna


Eco Climatico este un program susținut de compania noastră, prin care încercăm să venim în sprijinul clienților noștri, ajutându-i să înțeleagă importanța încheierii ciclului de viață al echipamentelor de climatizare prin predarea lor către operatorii specializați în reciclarea acestora.
Având în vedere faptul că echipamentele de climatizare sunt încărcate cu gaze cu efect de seră, care au impact negativ asupra încălzirii globale, este foarte important ca acestea să fie reciclate cu responsabilitate. Aparatele de aer condiționat intră în categoria DEEE și trebuie reciclate prin operatori autorizați pentru colectarea deșeurilor electrice, lucru pe care îl realizăm într-un mod organizat.
Prin acest demers ne asigurăm că echipamentul vechi este reciclat corespunzător, participând astfel la îmbunătățirea calității mediului înconjurător.

Beneficiile programului Eco Climatico

Beneficiile programului Eco Climatico

Cum beneficiezi de programul Eco Climatico?
După achiziționarea noului aparat de aer condiționat, vei fi contactat de către un operator pentru a stabili împreună detaliile serviciului de instalare. Pentru a intra în programul Eco Climatico trebuie doar să menționezi acest lucru operatorului,  iar echipa tehnică va fi pregătită cu toate documentele necesare – talon de discount și proces-verbal de preluare echipament DEEE. 

Programul Eco Climatico

 

 

Recliclăm împreună


Cum funcționează programul Eco Climatico?
În momentul în care echipa tehnică ajunge la tine, va demonta, dacă este cazul, vechiul echipament și îl va prelua.
În schimbul acestuia vei primi un talon care atestă participarea ta la acest program și care garantează discountul pentru viitoarea operațiune de mentenanță.


Termeni și condiții
Campania se desfăşoară în județele București și Ilfov.

Cine poate participa
- Toate persoanele care solicită serviciul de montaj pentru noul aparat de aer condiționat achiziționat de la CLIMATICO în perimetrul județelor București și Ilfov, indiferent de domiciliul acestora.
- Toate persoanele care au achiziționat un echipament complet de aer condiționat, alcătuit dintr-o unitate externă și cel puțin o unitate internă de la CLIMATICO.

 

 

 

Pentru a beneficia de avantajele programului Eco Climatico trebuie să:
- soliciți participarea
- îndeplinești condițiile de participare
- predai echipei tehnice a CLIMATICO un aparat complet de aer condiționat, format dintr-o unitate externă și cel puțin o unitate internă. Nu este necesar ca echipamentul vechi să fie funcțional.
- predai echipamentele vechi în aceeași zi în care va avea loc montajul aparatului de aer condiționat nou
- asiguri ridicarea vechiul echipament din aceeași locație cu cea în care are loc montajul noului echipament.

Toate condițiile de mai sus trebuie să fie îndeplinite simultan.

 


Durata campaniei

Campania se desfășoară pe perioadă nedeterminată.

Aplicarea discounturilor
Discountul de 50% din prețul serviciului de demontare se va aplica tarifului de demontare afișat în lista de prețuri.
Discountul de 50% din prețul serviciului de mentenanță se va aplica pe factura / bonul fiscal pe care le vei primi pentru achiziționarea acestui serviciu.

Renunțare participare program Eco Climatico
Poți renunța la participarea la programul Eco Climatico doar până la momentul demontării vechiului aparat.
Odată ce produsul vechi a fost demontat și preluat pentru reciclare de echipa CLIMATICO nu mai poate fi returnat.

Transferul Responsabilității și al Proprietății
CLIMATICO transferă toate drepturile de proprietate asupra echipamentului uzat, dar și responsabilitatea acestuia, către procesatorul autorizat de deșeuri DEEE, în sarcina căruia cad respectarea condițiilor prevăzute de lege.

 

 

După colectare, aparatele de aer condiționat sunt încărcate și transportate în condiții de siguranță către operatorii de tratare şi reciclare. Aici aparatele sunt divizate în componente și se tratează pentru neutralizarea substanțelor nocive.
După neutralizarea substanţelor periculoase rezultă materiile prime secundare care sunt reintroduse în circuitul economic, cum ar fi producția de noi bunuri.

 

 

Certificari

Climatico Daikin Home Comfort Expert ISO Sistem Management al Calitatii SRAC Climatico Climatico Membru al Asociatiei Generale a Frigotehnistilor din Romania Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2023 a Galei Premiilor eCommerce, programul GPeC Proficiency, in categoria IT&C, Electronice & Electrocasnice Cel mai mare NPS al unui comerciant din eMag MarketPlace premiu primit la Gala Premiilor eCommerce GPeC 2022 Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2020 a Galei Premiilor eCommerce Best Online Merchant Award for the Air Conditioner & Household Appliances Category Climatico Membru al Asociatiei Romane a Magazinelor Online Climatico Membru al TRUSTED.RO