Eco Climatico - Reciclam impreuna

(luni - vineri 08:00 - 22:00)
Comanda aer conditionat si programeaza din timp montaj acreditat. Montaj profesional executat de personal calificat. Transport gratuit in toata tara! Plateste acum cu EcoVoucher

Eco Climatico - Reciclăm împreună

Extragarantie Aer Conditionat Climatico 

 

  

  ECO CLIMATICO - RECICLAM IMPREUNA

   UN PROGRAM DESFĂȘURAT ÎN PARTENERIAT CU REMAT HOLDING S.A.

 

 

 

Ce este programul Eco Climatico?

Pentru ca mediul inconjurator este important pentru tine si ai ales sa reciclezi un sistem electrocasnic vechi, Climatico te recompenseaza cu discounturi pentru serviciile oferite.

Cum functioneaza programul Eco Climatico?

La instalarea noului sistem de aer conditionat echipa Climatico care efectueaza serviciul de instalare va dezinstala, daca este cazul, si va prelua vechiul aparat. Toate costurile aferente dezinstalarii si transportul cad in sarcina Climatico. Acest serviciu se adreseaza numai pentru produsele a caror ridicare si montare se va face in Bucuresti si Judetul Ilfov.

Cum beneficiez de programul Eco Climatico?

Pentru a profita de efectele programului Eco Climatico este necesar ca in momentul achizitionarii produsului nou de la Climatico sa anunati operatorul care va va cauta pentru confirmarea comenzii de intentia dumneavoastra. In momentul in care echipa va va prelua vechiul echipament veti primi un talon care sa ateste participarea dumneavoastra la acest program si care va va garanta discountul pentru viitoarea operatiune de mentenanta.

Termeni si Conditii pentru Eco Climatico

La program poti participa cu produse elctrocasnice uzate din categoriile: aparate de aer conditionat, boilere, centrale termice, radiatoare si convectoare electrice.

Daca ai un aparat vechi care trebuie demontat si scos din uz, vei beneficia de un discount de 50% din pretul serviciului de demontare, aplicat sub forma de discount valoric pe factura de achizitie a serviciului.

De asemenea in cadrul aceluias program obtineti si 50% reducere din costul pentru prima mentenanta a sistemului de aer conditionat, efectuata oricand pe perioada garantiei sistemului, care se va acorda sub forma de discount valoric pe factura care insoteste serviciul.

Renuntare

Odata ce produsul vechi a fost demontat, scos din uz si preluat de echipa Climatico nu se mai poate renunta la programul Eco Climatico.

Drepturi de Transfer

Climatico transfera toate drepturile de proprietate asupra echipamentului uzat catre compania REMAT HOLDING S.A. care se va ocupa de reciclarea sa in conditiile prevazute de lege.