Reciclare Echipamente Electrocasnice Aer Conditionat Climatico

Ce este programul Eco Climatico?

Pentru ca mediul inconjurator este important pentru tine si ai ales sa reciclezi un sistem electrocasnic vechi, Climatico te recompenseaza cu discounturi pentru serviciile oferite.

Cum functioneaza programul Eco Climatico?

In momentul instalarii noului sistem de aer conditionat echipa Climatico care efectueaza serviciul de montaj va demonta, daca este cazul, si va prelua vechiul aparat. Acest serviciu se adreseaza numai pentru produsele a caror demontare se va face in Bucuresti.

 

Extragarantie Aer Conditionat Climatico
 
Cum beneficiez de programul Eco Climatico?

Pentru a profita de efectele programului Eco Climatico este necesar ca in momentul achizitionarii produsului nou de la Climatico sa anunati operatorul cu care veti programa data si ora instalarii. In momentul in care echipa va va prelua vechiul echipament veti primi un talon care sa ateste participarea dumneavoastra la acest program si care va va garanta discountul pentru viitoarea operatiune de mentenanta.

 
 
Termeni si Conditii pentru Eco Climatico

La program poti participa cu produse elctrocasnice uzate de tipul aparatelor de aer conditionat.
Daca ai un aparat vechi care trebuie demontat si scos din uz, vei beneficia de un discount de 50% din pretul serviciului de demontare, aplicat sub forma de discount valoric pe factura de achizitie a serviciului. De asemenea in cadrul aceluias program vei obtine si 50% reducere din costul pentru primei mentenante a sistemului de aer conditionat, efectuata oricand pe perioada garantiei sistemului, care se va acorda sub forma de discount valoric pe factura care insoteste serviciul.

Renuntare

Odata ce produsul vechi a fost demontat si preluat de echipa Climatico nu se mai poate renunta la promotia Eco Climatico si vechiul aparat preluat pentru reciclare nu mai poate fi returnat.

Transferul Responsabilitatii si al Proprietatii

Climatico transfera toate drepturile de proprietate asupra echipamentului uzat, dar si responsabilitatea acestuia, catre compania RoRec Asociatia Romana pentru Reciclare care se va ocupa de reciclarea sa in conditiile prevazute de lege. 

 

Reciclare Echipamente Electrocasnice Climatico