Sediu Climatico

CLIMATICO este o companie cu capital 100% românesc care a luat naștere în anul 2013 din dorința de a dezvolta piața HVAC și a oferi cele mai bune servicii de specialitate în România.

Principalul nostru domeniu de activitate este comercializarea și instalarea aparatelor de aer condiționat, a sistemelor de încălzire și a sistemelor de ventilație precum și oferirea de servicii complete pentru acestea (proiectare, ofertare, garanție, post-garanție, mentenanță, service).

Ulterior aria domeniului de activitate a fost extinsă astfel încât, în prezent, oferim spre comercializare și echipamente sanitare, de igienă și de securitate.


VIZIUNEA NOASTRĂValorile Climatico
Să fim prima alegere în preferințele românilor atunci când au în vedere achiziția de produse și servicii de climatizare.

MISIUNE
Să fim reperul de excelență pentru serviciile din România, oferind beneficii maxime clienților noștri.

VALORI
Realizăm totul cu PASIUNE.
Ne străduim mereu să ne ÎMBUNĂTĂȚIM.
Ne străduim să atingem EXCELENȚA.
Ne RESPECTĂM fiecare membru al echipei, clienții și întreaga comunitate în care activăm.
Lucrăm în SIGURANȚĂ.
Ascultăm ca să învățăm și să comunicăm EFICIENT.
Suntem INTEGRI și ne păstrăm angajamentele.
Împărtășim BUCURIE.
NE PASĂ de tot ce ne înconjoară.
Ne completăm și ne ajutăm unii pe alții pentru ca împreuă să fim CREATIVI.
CERTIFICĂRI

Home Comfort Daikin
CLIMATICO
a primit încă din anul 2015 titulatura de HOME COMFORT EXPERT DAIKIN, o certificare obținută datorită respectării standardelor de calitate impuse de producătorul nipon, ale cărui principale valori sunt calitatea și pasiunea, fiind unul dintre principalii furnizori din România pentru echipamentele Daikin.


Asociatia Generala a Frigotehnistilor din RomaniaCLIMATICO este membru al Asociației Generale a Frigotehniștilor din România - A.G.F.R., care reunește în rândurile sale persoane fizice sau juridice direct și nemijlocit implicate în cunoașterea, proiectarea, producerea și utilizarea frigului artificial în diferite domenii de activitate.Climatico este certificat Trusted
CLIMATICO
este certificat ca Magazin de Încredere TRUSTED.RO, care joacă un rol important pe piața e-commerce din România ajutând magazinele online să se dezvolte, să respecte legislația actuală și să pună în aplicare bunele practici ale comerțului electronic. Proiectul TRUSTED.RO este dezvoltat de Gala Premiilor e-Commerce - GPeC.
Climatico este membru ARMOCLIMATICO este membru al Asociației Române a Magazinelor Online - A.R.M.O., care susține interesele membrilor săi atât prin activitatea sa, cât și prin activitatea tuturor membrilor fondatori și a noilor membri care vor intra în asociație în viitor. CLIMATICO respectă regulile prezentate în Codul de Bune Practici pentru Magazinele Online, drept pentru care poate utiliza în comunicarea sa, respectiv în web-site și alte tipuri de comunicare de companie, marca de încredere A.R.M.O..
Standarde de Management al Calitatii - ISO

ISO 9001:2015 are în vedere o abordare bazată pe managementul proceselor companiei și, de aici, o structură mult mai logică, orientare către client și evaluarea satisfacției acestuia, precum și angajamentul top managementului pentru o îmbunatățire continuă.
ISO 14001:2015 este un standard internațional ce stabilește cerințe pentru un sistem de management de mediu și este utilizat pentru gestiunea responsabilitățiilor de mediu în mod sistematic. Acest standard se aplică aspectelor de mediu ale activităților, produselor, serviciilor determinate de aceasta și pe care le poate controla sau influența acordând atenție perspectivei ciclului de viață.
ISO 45001:2018 este un standard international care reglementează pentru echipa companiei un loc de muncă sigur și sănatos. Acest sistem de management al sănătății și securității ocupaționale ne ajută să ținem sub control propriile riscuri și să ne îmbunătățim performanța în ceea ce privește sănatatea și securitatea ocupațională având efecte directe asupra prevenirii accidentelor și a incidentelor la locul de muncă și a menținerii sănătații echipei.
 

Standarde de Management al Calitatii - ISO

 

 

 

Certificare IQNET
Această certificare confirmă la standarde internaționale respectarea procedurilor de implementare a sistemului de management al calității ISO fiind oferită de The International Certification Network, din Berna – Elveția.

 Certificare IQNET

 

 

 

 


AVIZE ȘI AUTORIZAȚII

Aviz de Securitate Industrială nr. 0000227 / 03.05.2022 tip II și nr. 0000234 / 06.07.2022 tip III, eliberat de Ministerul Afacerilor Interne, prin Direcția Generală de Protecție Internă
Acesta garantează că operatorul economic nu prezintă riscuri de Securitate, a implementat în mod corespunzător măsurile de protecție a informațiilor clasificate secrete de serviciu, este stabil din punct de vedere financiar și nu a fost și nu este implicat sub nicio formă în activitatea unor organizaţii, asociaţii, mişcări, grupări de persoane străine sau autohtone care au adoptat sau adoptă o politică de sprijinire sau aprobare a comiterii de acte de sabotaj, subversive sau teroriste.

Autorizație de Mediu nr. 58 / 03.02.2022, emisă de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, prin Agenția pentru Protecția Mediului București
Prin această autorizație sunt stabilite condițiile și parametrii de funcționare a activității companiei noastre și impactul asupra mediului.


PREMII
La CLIMATICO avem ca obiectiv principal să oferim clienților o experiență plăcută, prin garantarea alegerii potrivite a echipamentelor necesare și prin îndeplinirea întregului flux de servicii la cel mai înalt nivel. Astfel, datorită serviciilor de înaltă calitate pe care le oferim, am obținut în anul 2020 premiul pentru Highest Customer Satisfaction 2019 amongst all Daikin Romanian Dealers, la gala Daikin Kings.

Recunoașterea CLIMATICO drept un furnizor de solutii din domeniul HVAC de cea mai înaltă calitate a continuat în anul 2020, când am câștigat premiul Best Online Merchant Award for the Air Conditioning & Household Appliance Category, la Gala Premiilor e-Commerce GPeC 2020.

În 2022, ne-am bucurat încă o dată de obținerea premiului pentru Highest Customer Satisfaction 2021 amongst all Daikin Romanian Dealers, la gala Daikin Kings, titulatură ce ne onorează și ne ambiționează să păstrăm ridicate standardele de calitate pentru serviciile noastre. 

Tot în 2022, la gala premiilor din Programul GPeC E-Commerce Proficiency, din cadrul Summit-ului GPeC, am primit premiul pentru Cel mai bun NPS (Net Promoter Score) și GMV (Gross Merchandise Value) al unui seller eMAG Marketplace, indicatori ce măsoară direct gradul de mulțumire al clientului față de serviciile de care a beneficiat.

Pentru al doilea an consecutiv am fost onorați cu prestigiosul premiu „Highest Customer Satisfaction 2022”, la gala Daikin Kings din 2023. Satisfacția clienților alimentează pasiunea noastră și ne motivează să ridicăm constant ștacheta. Feedback-ul valoros al acestora este esențial în modelarea afacerii noastre, în incercarea noastră de a fi cei mai buni. Acest premiu ne inspiră să continuăm să depășim limitele, să stabilim noi standarde și să oferim servicii de neegalat.

Gala premiilor e-commerce din octombrie 2023 (GPeC) ne-a adus un trofeu mult râvnit de cele mai apreciate site-uri de cumpăraturi online din România. Am fost desemnați câștigători la una dintre cele mai importante categorii, "IT&C, Electronics & Equipment".  Suntem bucuroși și mândri că site-ul nostru este unul dintre cele mai performante și aduce clienților noștri o experiență de utilizare de calitate. 


ECHIPA NOASTRĂ
Cultura organizațională a CLIMATICO implică faptul ca întreaga echipă să corespundă cu Viziunea, Misiunea și Valorile noastre. Formam astfel un mediu de profesioniști, dedicați și implicați în respectarea responsabilităților și obiectivelor pe care le avem.
În prezent, peste 50 de membri fac parte din echipa CLIMATICO. Aceștia întrunesc toate calitățile și dețin pregătirea necesară pentru a răspunde nevoilor și solicitărilor venite din partea clienților noștri.
Indiferent că îi vei întâlni în showroom, că vei vorbi cu ei la telefon, sau că vor veni acasă să presteze serviciile comandate, te vei bucura de experiența lor profesională.

Echipa Climatico

 

PROIECTE ȘI CLIENȚI
Anual avem oportunitatea de a lucra cu peste 20.000 de clienți.
Dintre companiile și instituțiile care ne-au ales ca parteneri și care ne-au promovat lucrările ca fiind executate cu profesionalism și responsabilitate putem enumera:

Reprezentanțe Diplomatice
Ambasada Statelor Unite ale Americii
Ambasada Republicii Franceze 
Ambasada Republicii Polone
Ambasada Israelului

Instituții Publice
RASIROM R.A.
Administrația Prezidențială
Senatul României
Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian – ROMATSA R.A.

Proiecte Rezidențiale
Printre proiectele importante pentru CLIMATICO se numără și colaborările cu dezvoltatorii rezidențiali care aleg să ofere clienților săi servicii și produse de cea mai bună calitate:

Belvedere Residence
Belvedere Residence echipat de Climatico

 

Parcului 20 by Cordia
Parcului 20 by Cordia, echipat de Climatico

 

Stegarului Boutique
Stegarului Boutique echipat deClimatico


INOVAȚIE
La CLIMATICO încercăm mereu să implementăm idei inovative, pentru a veni în sprijinul celor interesați de achiziționarea echipamentelor de climatizare. Am dezvoltat astfel SHOWROOM-ul VIRTUAL 360, singurul showroom din România care oferă o experiență virtuală, pentru echipamente de climatizare. Click aici pentru a vizita a showroom-ul nostru!


Showroom-ul poate fi vizitat la adresa Șoseaua Electronicii, nr. 46, Sector 2, București, unde te așteptăm, într-o atmosferă relaxantă, să îți vorbim despre climatizare și despre cum putem aplica soluțiile noastre în funcție de nevoile pe care le ai.
Review-uri interesante și cuprinzătoare despre produsele comercializate de CLIMATICO pot fi găsite pe canalul nostru de YouTube, acolo unde colegii noștri explică în detaliu caracteristicile acestora. 

Showroom virtual Climatico

Avantajele multiple pe care le oferă e-commerce-ul ne-au făcut să dedicăm timp prețios în dezvoltarea platformei noastre. Site-ul este în permanență îmbunătățit, pentru a putea oferi întotdeauna o experiență fluidă și prietenoasă vizitatorilor săi. Acordăm o foarte mare importanță siguranței clienților noștri, pentru ca aceștia să simtă mereu că pot avea încredere să achiziționeze prin intermediul platformei online. Produsele beneficiază de descrieri amănunțite și tot procesul de achiziționare este ușor și intuitiv. La final, se pot alege multiple modalități de plată, inclusiv plată în rate fără dobândă.


ECO CLIMATICO

Pentru că mediul înconjurător este important pentru noi, încercăm să dezvoltăm programe prin care să ne aducem aportul la conservarea și, pe cât posibil, la îmbunătățirea acestuia. Astfel, am dezvoltat programul ECO CLIMATICO și te invităm să ni te alături pentru a contribui împreună la o lume mai bună și mai verde. În schimbul aparatului vechi de aer condiționat, CLIMATICO te răsplătește cu discounturi la serviciile sale. Nu doar că aparatul vechi va fi reciclat corespunzător cu ajutorul operatorilor specializați, dar noul aparat te va ajuta la un consum mai mic de resurse, beneficiind de tehnologii avansate, cu grijă față de mediu. Poți citi mai multe despre programul ECO CLIMATICO aici


IMPLICARE SOCIALĂ

Climatico a adoptato pe BamseFără implicarea fiecăruia dintre noi, nu putem să trăim într-o lume mai bună. Pe lângă pasiunea pe care o avem pentru climatizare, ne dorim să împărtășim bucurie și ne pasă de tot ce ne înconjoară.
CLIMATICO este implicat în numeroase activități sociale și sprijină cazuri sociale care au atâta nevoie de implicarea noastră.
Prin intermediul Fundației Colina Primăverii și Asociației Lindenfeld, CLIMATICO a reușit să aducă un zâmbet pe fața mai multor copii din medii defavorizate care pot beneficia de educație.
Animalele sunt pentru noi prieteni dragi și cum nu toate sunt la fel de norocoase să aibă prieteni care să le ajute și să aibă grijă de ele, încercăm să ne implicăm prin intermediul Asociației pentru Protecția Animalelor Kola Kariola, pentru a le asigura un trai mai ușor. 
În 2021, după ce i-am aflat povestea emoționantă, am adoptat-o pe Bamse, un pui de urs rămas fără părinți, care a ajuns în Sanctuarul LIBEARTY de la Râșnov, proiect al Asociației Milioane de Prieteni.

 

 

Echipa de hochei Sportul Studentesc, sponsorizare ClimaticoCLIMATICO susține viața sănătoasă și practicarea sportului pentru a menține ridicată calitatea vieții. Din anul 2015, am sponsorizat, pentru mai mulți ani, echipa de Hochey pe Gheață Sportul Stundețesc, care oferă, prin jucătorii ei, un exemplu despre importanța practicării sportului și a lucrului în echipă.

Nu în ultimul rând, am simțit să ne implicăm în cele mai recente evenimente care au afectat lumea global, pandemia COVID-19 și ajutorarea refugiaților din Ucraina.

Certificari

Climatico Daikin Home Comfort Expert ISO Sistem Management al Calitatii SRAC Climatico Climatico Membru al Asociatiei Generale a Frigotehnistilor din Romania Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2023 a Galei Premiilor eCommerce, programul GPeC Proficiency, in categoria IT&C, Electronice & Electrocasnice Cel mai mare NPS al unui comerciant din eMag MarketPlace premiu primit la Gala Premiilor eCommerce GPeC 2022 Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2020 a Galei Premiilor eCommerce Best Online Merchant Award for the Air Conditioner & Household Appliances Category Climatico Membru al Asociatiei Romane a Magazinelor Online Climatico Membru al TRUSTED.RO