Climatico.. este o companie care are ca obiect de activitate lucrarile de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat (CC4322) si se ocupa atat cu proiectarea, comercializarea si instalarea sistemelor de aer conditionat, incalzire si ventilatie pentru locuinte si spatii industriale, mentenanta periodica a acestora, asigurarea garantiei echipamentelor distribuite cat si service-ul in perioada post-garantie.

Principalul nostru obiectiv este de a oferi clientilor nostrii servicii de inalta calitate prin garantarea alegerii corecte ale produselor care li se potrivesc, livrarea rapida, montajul de calitate si nu in ultimul rand - cele mai bune preturi!

Personalul care efectueaza operatiuniile de montaj, service si garantie este calificat in acest sens si are experienta de peste 10 ani in acest domeniu si este pregatit sa raspunda nevoilor si cerintelor cele mai exigente.

Desi promovam metoda comenzilor online, personalul nostru este pregatit sa va asigure si suport telefonic iar cei interesati de vizualizarea produselor sunt asteptati la sediul nostru din oseaua Electronicii nr. 46, Sector 2, Bucuresti, unde o mare parte din produse vor fi expuse in showroom pentru a putea fi vazute si testate. De asemenea, un reprezantat pe vanzari te va indruma pentru alegerea produsului potrvit nevoielor tale.

Viziunea noastra

Sa fim primul furnizor in preferintele romanilor la achizitia de produse si servicii pentru climatizare.

Misiunea noastra

Sa fim reperul de excelenta pentru serviciile din Romania, oferind beneficii maxime clientilor si furnizorilor nostri.

 

 Climatico Certificare Home Comfort Expert Daikin

Certificarea Daikin Home Comfort Expert este expresia celei mai inalte expertize Daikin. Programul Home Comfort Expert este un serviciu special conceput de Daikin pentru a deservi nevoile clientilor rezidentiali. Alaturi de cele mai bune servicii, in calitate de reprezentanti Daikin asiguram stoc permanent pentru toata gama de produse rezidentiale, personal calificat in instalare, intretinere si service, suport pentru achizitii cat si un showroom dedicat produselor Daikin, in Bucuresti, la adresa Șoseaua Electronicii nr. 46, Sector 2.

De asemenea poti vizita si SHOWROOM-ul VIRTUAL, singurul showroom care ofera o experienta virtuala, pentru echipamente de climatizare din Romania. Click aici pentru a vizi a showroomul nostru!

Climatico Membru Asociatia Generala a Frigotehnistilor din Romania 

Climatico este membru al Asociatiei Generale a Frigotehnistilor din Romania - A.G.F.R., care reuneste in randurile sale persoane fizice sau juridice direct si nemijlocit implicate in cunoasterea, proiectarea, producerea si utilizarea frigului artificial in diferite domenii de activitate. 


Marca de incredere TRUSTED.ro este un atestarea faptului ca magazinul nostru indeplineste standardele pentru a beneficia de increderea clientilor, lucru care sta la baza comertului electronic.


Climatico este membru al Asociatiei Romane a Magazinelor Online - A.R.M.O., care sustine interesele membrilor sai atat prin activitatea sa, cat si prin activitatea tuturor membrilor fondatori si a noilor membri care vor intra in asociatie in viitor.
Climatico respecta regulile prezentate in Codul de Bune Practici pentru Magazinele Online, drept pentru care poate utiliza in comunicarea sa, respectiv in web-site si alte tipuri de comunicare de companie, marca de incredere ARMO. 
Comertul online este segmentul cu cea mai rapida dezvoltare al comertului din Romania, in conditiile in care accesul la internet si utilizarea serviciilor online sunt in continua crestere. Principalele avantaje ale acestui tip de comert pentru consumatori sunt cele de acces facil la o gama completa de produse, simplitatea compararii si a alegerii ofertelor, siguranta tranzactiilor, economia de timp si de bani. 

Standarde de Management al Calitatii - ISO

ISO 9001:2015 are in vedere o abordare bazata pe managementul proceselor companiei si, de aici, o structura mult mai logica, orientare catre client si evaluarea satisfactiei acestuia, precum si angajamentul top managementului pentru o imbunatatire continua.

ISO 14001:2015 este un standard international ce stabileste cerinte pentru un sistem de management de mediu si este utilizat pentru gestiunea responsabilitatiilor de mediu in mod sistematic. Acest standard se aplica aspectelor de mediu ale activitatilor, produselor, serviciilor determinate de aceasta si pe care le poate controla sau influenta acordand atentie perspectivei ciclului de viata.

ISO 45001:2018 este un standard international care reglementeaza pentru echipa companiei un loc de munca sigur si sanatos. Acest sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale ne ajuta sa tinem sub control proprile riscuri si sa ne imbunatatim performanta in ceea ce priveste sanatatea si securitatea ocupationala avand efecte directe asupra prevenirii accidentelor si a incidentelor la locul de munca si a mentinerii sanatatii echipei.

 

Certificare internationala a celor trei standarde ISO, este eliberata de IQNET - The International Certification Network, din Berna - Elvetia.


Climatico este importator sau distribuitor autorizat pentru marcile:

Airwell, Ariston, Aspen, Atmos, Bigbat, Bobrik, Buderus, Calore, Casals, Chemstal, Chigo, Commax, Computherm, Conter, Daikin, DeLonghi, Drazice, DSC, Dyson, Esenia, Franke, Fujitsu, General, Genway, Genwec, Gewiss, Gree, Halcor, Hikvision, Hitachi, Honeywell, Koala Kare, LG, Mediclinics, Midea, Mitsubishi Electric, Motan, Navaio, Oxyturbo, Panasonic, Paradox, Pilot, Protherm, Pulsar, Salus, Scentlinq, Samsung, Soler&Palau, Syoko, Tesy, Ultracell, Valera, Vent-Axia, Viadrus, Viessmann, Watts, Whirlpool Woody, Wpro, Yamato, Yoki, York.