3 Pasi - Comanda ta este trimisa. Simplu si rapid!

 

PASUL 1 - Alege produsul

Folosind meniul pricipal, navigheaza prin categoriile de produse. Odata ce ai gasit un produs care se potriveste asteptarilor tale, apasa pe butonul ADAUGA IN COS
Daca produsul are disponibile optiuni, cum ar fi montajul, extragarantia sau accesorii, inainte de a il adauga in cos va trebui sa alegi dintre variantele disponibile.

 

Alege produsul


 

PASUL 2 - Mergi spre finalizarea comenzii

Daca este singurul produs pe care il doresti atunci poti merge SPRE FINALIZAREA COMENZII
Daca mai doresti si alte produse atunci poti repeta PASUL 1.

 

Spre finalizarea comenzii


 

PASUL 3 - Informatiile necesare procesarii comenzii

Pentru a finaliza plasarea comenzii este nevoie sa introduci datele de facturare, metoda de livrare si sa alegi modul in care vei plati. Vei avea afisat un centralizator cu toate datele introduse pentru a verifica cu usurinta corectitudinea acestora.
Dupa ce introduci toate datele necesare apasa PLASEAZA COMANDA.

Datele de facturare

Acum va trebui sa introduci datele pe care urmeaza sa se livreze si factureze comanda, daca comanda urmeaza sa fie facturata pe o companie trebuie sa alegi varianta Persoana Juridica.
Daca datele de livrare difera de cele de facturare atunci va trebui sa completezi si informatiile din campul ADRESA DE FACTURARE.

Modalitati livrare

Alege varianta prin care doresti sa intri in posesia produsului. 
In situatia in care alegi receptionarea comenzii la adresa ta, ia acest lucru va impune costuri pentru transportul expeditiei, programul le va calcula si afisa.

Modalitate de plata

Alege acum modalitatea prin care vei face plata. 
Daca vrei sa vezi informatii privind metodele de plata apasa aici.

Detaliile comenzii

Acum poti verifica toate datele introduse si daca sunt corecte apasa butonul PLASARE COMANDA, dar nu inainte de a citi si agrea Termenii, Conditiile si Politica de Confidentialitate.

Finalizare comanda


 

Comanda ta a fost trimisa

Comanda ta a fost trimisa cu succes, urmand sa notificat in cel mai scurt timp prin e-mail cu datele comenzii. Noi te vom tine la curent cu evolutia ei prin e-mail si SMS.
Daca ai comandat unul dintre serviciile oferite de Climatico atunci te vom contacta telefonic pentru a face de comun acord programarea lucrarii.

Comanda a fost finalizata


 

Daca informatiile oferite nu sunt suficiente ne poti contacta, iar noi iti vom oferi toate informatiile de care ai nevoie. Poti accesa pagina de contact apasand aici.