Garantie Plus Aer Conditionat Climatico  ACHIZITIONAND GARANTIA PLUS POTI EXTINDE

PERIOADA DE GARANTIE A PRODUSULUI CU 1 SAU 2 ANI 

  


Ce este Garantia Plus oferita de Climatico.ro?

Garantia Plus oferita de Climatico.ro asigura extinderea perioadei de acoperire a garantiei cu unul sau doi ani peste perioada de garantie standard, oferita de producatori. Garantia Plus oferita de Climatico.ro se poate achizitiona doar pentru produsele care au aceasta optiune disponibila. Acesta este un serviciu optional, contra cost, oferit tuturor clientilor Climatico.ro care achizitioneaza un produs din categoriile desemnate.

Cum functioneaza Garantia Plus oferita de Climatico.ro?

Pe toata durata acoperita de Garantia Plus oferita de Climatico.ro, clientul beneficiaza de garantarea functionarii in parametrii normali a produsului, iar la sesizarile referitoare la deficientele de functionare ale aparatelor sau nefunctionarea lor totala se va interveni in cel mult cinci zile lucratoare pentru stabilirea defectului pe toata perioada acoperita. Serviciul poate fi achizitionat de orice client, fie el persoana fizica sau juridica, atat timp cat destinatia de utilizare a produsului este cea recomandata de producator (rezidentiala, comerciala sau industriala), si indiferent de modalitatea in care a fost facuta achizitia produsului, online, din showroom sau prin comanda telefonica. 

Cum beneficiez de Garantia Plus oferita de Climatico.ro?

Pentru a profita de efectele Garantia Plus oferita de Climatico.ro este necesar ca in momentul achizitionarii produsului nou de la Climatico.ro sa alegeti aceasta optiune si veti primi un certificat de Garantia Plus oferita de Climatico.ro care va insoti certificatul de garantie standard si unde vor fi stipulate datele de identificare ale produsului, ale beneficiarului si unde va fi trecuta si perioada cu care se va prelungi durata de garantie oferita de producator. Plata pentru aceasta optiune va fi facuta o singura data, la achizitionarea produsului.

Termeni si Conditii pentru Garantia Plus oferita de Climatico.ro

Serviciul acopera toate defectele de natura mecanica sau electrica, in conditiile descrise in certificatele de garantie eliberate de producatori si se aplica doar produselor pentru care a fost ceruta extragarantia, produse ce vor fi identificate in baza numarului de inregistrare (Serial Number), certificat de garantie standard in original si factura de achizitie (copie sau original). Produsul trebuie sa fie in configuratia originala si sa nu fi suferit deteriorari sau interventii neautorizate.

Produsele acoperite de Garantia Plus oferita de Climatico.ro beneficiaza de un termen de interventie pentru constatarea defectului de cinci zile lucratoare. Acest termen decurge din momentul in care a fost primita sesizarea defectiunii. In situatia in care reparatia produsului nu este posibila intr-un termen de 30 de zile, produsul va fi inlocuit cu un produs nou, identic sau similar, cu specificatii si caracteristici de performanta cel putin egale cu cele ale produsului initial. Datorita avansului tehnologic produsul propus pentru inlocuire poate avea un pret mai mic decat cel al produsului initial. Produsul primit pentru inlocuire beneficiaza in continuare de acoperirea Garantia Plus oferita de Climatico.ro pana la expirarea termenului initial pentru care a fost achizitionat acest serviciu.

In situatia in care nici inlocuirea nu este posibila, atunci clientul va primi contravaloarea produsului, la valoarea inregistrata pe factura de achzitie. In acest ultim caz, in care se restituie contravaloarea produsului, efectele serviciului de Garantia Plus oferita de Climatico.ro inceteaza. In situatia in care se solicita interventia nejustificata si/sau preluarea produselor in service fara motiv intemeiat, Climatico.ro isi rezerva dreptul de a percepe o taxa de diagnosticare si/sau transport.

Timpul de nefunctionare prelungeste in mod corespunzator termenul de garantie standard si plus. Acest interval se considera din momentul inregistrarii defectiunii produsului prin constatarea de service pana la aducerea produsului in stare de utilizare normala.

Climatico.ro poate transfera obligatiile ce rezulta din onorarea acestui serviciu catre o terta parte, drepturile clientului nefiind afectate in nici un fel de acest lucru.

Serviciul de Garantia Plus oferita de Climatico.ro este asigurat doar pe teritoriul Romaniei.

Garantia Plus oferita de Climatico.ro este un serviciu contra cost oferit de catre Climatico.ro.

Garantia Plus ofertia de Climatico.ro este in conformitate cu drepturile prevazute de legislatia in vigoare privind protectia consumatorului.

Reparatii Repetate

In situatia in care produsul pentru care s-a ales optiunea de Garantie Plus oferita de Climatico.ro sufera intr-un interval de sase luni trei interventii repetate pentru acelasi defect semnalat, constatate ca fondate de catre echipele Climatico.ro, atunci clientul are dreptul sa solicite inlocuirea produsului. Defectele pentru care se fac reparatiile trebuie sa se incadreze in Termenii si Conditiile certificatului de garantie al produsului.

Renuntare

Clientul poate renunta la serviciul de Garantie Plus oferita de Climatico.ro intr-un termen de 15 zile calendaristice de la data achizitiei, daca in aceasta perioada nu a beneficat de acest serviciu. Solicitarea de renuntare poate fi trimisa si in scris si la adresa contact@climatico.ro.

Drepturi de Transfer

In situatia in care produsul acoperit de Garantia Plus oferita de Climatico.ro este revandut sau instrainat catre o terta parte, atat timp cat locatia si amplasarea produsului nu este schimbata si efectuarea mentenantelor periodice este respectata atunci produsul va beneficia in continuare de catre Garantia Plus oferita de Climatico.ro.