Huse protectie aparate aer conditionat

Husa de protectie aer conditionat iti protejeaza unitatea exterioara de intemperii. Aceasta solutie special conceputa se potriveste perfect unitatii tale si o protejeaza de ploaie, zapada, inghet si soare puternic. Achizitioneaza o husa protectie aer conditionat astazi si bucura-te de beneficiile sale pe termen lung!

pe pagina

Husa protectie aer conditionat este o solutie excelenta pentru protejarea unitatii exterioare a sistemului de aer conditionat impotriva deteriorarii cauzate de interperii precum ploaie, zapada si inghet si chiar a soarelui puternic. Aceste huse sunt concepute pentru a se potrivi perfect unitatii exterioare si pentru a oferi protectie impotriva intemperiilor.

Aceste huse aer conditionat sunt confectionate din materiale de calitate, cum ar fi poliesterul sau poliuretanul, care sunt durabile si rezistente la intemperii. Aceste materiale sunt, de asemenea, usor de curatat si de intretinut, ceea ce face ca husele sa fie o investitie buna pe termen lung pentru orice sistem de aer conditionat.

Atentie! Inainte de a porni aparatul de aer conditionat husa trebuie scoasa.

Certificari

Climatico Daikin Home Comfort Expert ISO Sistem Management al Calitatii SRAC Climatico Climatico Membru al Asociatiei Generale a Frigotehnistilor din Romania Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2023 a Galei Premiilor eCommerce, programul GPeC Proficiency, in categoria IT&C, Electronice & Electrocasnice Cel mai mare NPS al unui comerciant din eMag MarketPlace premiu primit la Gala Premiilor eCommerce GPeC 2022 Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2020 a Galei Premiilor eCommerce Best Online Merchant Award for the Air Conditioner & Household Appliances Category Climatico Membru al Asociatiei Romane a Magazinelor Online Climatico Membru al TRUSTED.RO