Racitoare de aer

Racitoarele de aer sunt o solutie excelenta pentru racirea aerului intr-un spatiu, in care nu se poate instala un aparat de aer conditionat. Acestea sunt mai usor de instalat, iar datorita design-ului lor compact, pot fi utilizate in orice camera, de la birouri si dormitoare, pana la restaurante si depozite. Racitorul de aer mobil se poate reloca cu usurinta.

pe pagina

Intrebari Frecvente Racitoare De Aer:

De ce sa aleg un racitor aer?

Un racitor de aer poate fi o alegere ideala pentru cei care cauta o alternativa imposibilitatea instalarii sistemelor de aer conditionat. Acestea sunt ideale pentru persoanele care locuiesc in zone cu clima calda sau in spatii inchise care se incalzesc rapid. De asemenea, racitoarele de aer sunt ecologice, deoarece nu emit substante toxice in aer. In plus, acestea sunt silentioase si usor de intretinut.
Afla mai multe din articolul de pe blog despre cum aleg un racitor de aer.

Cum aleg un racitor aer potrivit?

Un racitor de aer trebuie ales in functie de suprafata spatiului unde urmeaza a fi instalat. Astfel exista racitoare de aer care pot climatiza suprafete de pana la 530mp. Avantajul acestor produse este ca sunt mobile si pot fi relocate cu usurinta dintr-o parte in alta. La CLIMATICO, gasiti o gama larga de racitoare de aer, inclusiv modele portabile care pot fi utilizate in scop comercial, industrial si chiar rezidential. Acestea sunt disponibile in diferite puteri, pentru a se potrivi nevoilor fiecaruia.

Ce tipuri de racitoare de aer gasesc la CLIMATICO?

Pe site-ul CLIMATICO, gasiti o gama larga de racitoare de aer de inalta calitate, disponibile pentru aplicatii rezidentiale, comerciale si industriale. Acestea includ modele portabile, mini racitoare de aer si aparate de facut aer rece, precum si modele mai mari, potrivite pentru depozite sau hale industriale.

Certificari

Climatico Daikin Home Comfort Expert ISO Sistem Management al Calitatii SRAC Climatico Climatico Membru al Asociatiei Generale a Frigotehnistilor din Romania Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2023 a Galei Premiilor eCommerce, programul GPeC Proficiency, in categoria IT&C, Electronice & Electrocasnice Cel mai mare NPS al unui comerciant din eMag MarketPlace premiu primit la Gala Premiilor eCommerce GPeC 2022 Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2020 a Galei Premiilor eCommerce Best Online Merchant Award for the Air Conditioner & Household Appliances Category Climatico Membru al Asociatiei Romane a Magazinelor Online Climatico Membru al TRUSTED.RO