Scule frigotehnie

Pentru instalarea, mentenanta sau repararea sistemelor de refrigerare si climatizare, sculele frigorifice sunt esentiale. Acestea garanteaza o instalare sigura si corecta, dar si o intretinere si reparatie eficienta. Nu uita de importanta sculelor frigorifice pentru afacerea ta!

 1. Taietor tevi cupru Javac Edge cu arc si lama din titan taiere automata 1/8 - 5/8", 4-16 mm


  Material de lucru:Cupru
  Dimensiune maxima:5/8"
  Dimensiune minima:1/8"
  Tip scule:Taietor teava
  Material lama:Titan
  RRP 7999 Lei (-19%) Pret promotional 6499 Lei
 2. Taietor tevi cupru cu arc si lama din titan Javac Edge 1/8 – 7/8″

  Rating:
  100% of 100


  Material de lucru:Cupru
  Dimensiune maxima:7/8"
  Dimensiune minima:1/8"
  Tip scule:Taietor teava
  Material lama:Titan
  RRP 10499 Lei (-19%) Pret promotional 8499 Lei
 3. Taietor tevi cupru cu arc si lama din titan Javac Edge 1/8 – 1-1/4″


  Material de lucru:Cupru
  Dimensiune maxima:1-1/4"
  Dimensiune minima:1/8"
  Tip scule:Taietor teava
  Material lama:Titan
  RRP 19499 Lei (-21%) Pret promotional 15499 Lei
 4. Taietor tevi cupru inox 1/8-1 1/8" / 3-30 mm Knipex TubiX S cu rola de rezerva

  Material de lucru:Cupru, Otel inoxidabil
  Dimensiune maxima:1-1/8''
  Dimensiune minima:1/8"
  Tip scule:Taietor teava
  Material lama:Otel
  RRP 24999 Lei (-20%) Pret promotional 19999 Lei
Pagina
pe pagina

Sculele frigorifice sunt esentiale in orice proces de instalare, mentenanta sau reparare a sistemelor de refrigerare si climatizare. Acestea sunt necesare pentru a asigura o instalare corecta si sigura a sistemelor de refrigerare si climatizare, intretinerea corespunzatoare si o reparatie eficienta a acestora. 

Intrebari Frecvente Scule Frigotehnie:

Ce tipuri scule frigorifice exista la CLIMATICO?

La CLIMATICO gasesti o gama variata de scule frigorifice pentru a te ajuta sa iti desfasori munca intr-un mod eficient si precis. Printre acestea se numara taietorul de tevi cupru, scutul termic, lampa de lipit, furtunurile de alimentare cu agent frigorific, dispozitivul de expandat si largit tevi, precum si dispozitivul de indoit tevi. Fiecare din aceste scule are rolul sau important in procesul de instalare si intretinere a sistemelor de aer conditionat si frigorifice, oferind tot ceea ce ai nevoie pentru a realiza o munca de calitate.

Cum sa alegi scule frigorifice?

Inainte de a achizitiona scule frigorifice, este important sa determini scopul si tipul de lucrari pentru care le vei utiliza. In functie de lucrarile pe care le vei efectua, vei avea nevoie de diferite scule frigorifice. Iata cateva factori de luat in considerare atunci cand alegei scule frigorifice:

Tipul de sistem de refrigerare sau climatizare: in functie de sistemul de refrigerare sau climatizare, vei avea nevoie de scule specifice, cum ar fi dispozitive de expandare sau largirea tevilor sau furtunuri de alimentare cu agent frigorific.

Bugetul:
 Sculele frigorifice pot varia foarte mult ca pret. In functie de scopul pentru care le vei utiliza si de frecventa de utilizare, va trebui sa decizi cat esti dispus sa cheltuiesti.

Calitatea: O scula de calitate va fi mai durabila, va oferi performante superioare in timp si garanteaza o precizie mai buna. Asigura-te ca alegi scule frigorifice de la un producator de top pentru a putea realiza lucrarile in cele mai bune conditii.

Garantia
: Asigura-te ca sculele frigorifice pe care le cumperi vin cu o garantie pentru a va proteja investitia.

Certificari

Climatico Daikin Home Comfort Expert ISO Sistem Management al Calitatii SRAC Climatico Climatico Membru al Asociatiei Generale a Frigotehnistilor din Romania Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2023 a Galei Premiilor eCommerce, programul GPeC Proficiency, in categoria IT&C, Electronice & Electrocasnice Cel mai mare NPS al unui comerciant din eMag MarketPlace premiu primit la Gala Premiilor eCommerce GPeC 2022 Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2020 a Galei Premiilor eCommerce Best Online Merchant Award for the Air Conditioner & Household Appliances Category Climatico Membru al Asociatiei Romane a Magazinelor Online Climatico Membru al TRUSTED.RO