Recuperatoare freon

Recuperatorul de freon este un dispozitiv esential pentru intretinerea si repararea sistemelor de climatizare sau refrigerare. Acesta permite recuperarea, reciclarea si reincarcarea freonului, un gaz cu proprietati excelente dar extrem de poluant.

 1. Recuperator freon capacitate 216kg/h Javac XTR-Altima A2L


  Intreruperea presiunii inalte:500 psi (35 bar)
  Compatibilitate:R32, R410A, R134A, R407, R134YA, A2L, HFC, HCFC, CFC
  Metoda Push/Pull:660 kg/h
  Capacitate recuperare gaz:30 kg/h
  Capacitate recuperare lichid:216 kg/h
  RRP 9.99999 Lei (-31%) Pret promotional 6.85999 Lei
pe pagina

Recuperatorul de freon este un dispozitiv esential in dotarea oricarui tehnician de service sisteme de aer conditionat, deoarece acesta permite recuperarea in siguranta a agentului frigorific. Freonul este un gaz cu proprietati excelente, dar care este de asemenea un gaz foarte poluant, fapt pentru care recuperarea sa din circuitele frigorifice este obligatiorie.

Intrebari Frecvente Recuperatoare Freon:

Cum sa aleg o statie de recuperare freon?

Cand vine vorba de alegerea unei statii de recuperare freon, trebuie luati in considerare mai multi factori, inclusiv tipul de freon utilizat in aparatul de aer conditionat, cantitatea de freon care trebuie recuperata si frecventa de utilizare. Este important sa se aleaga o statie de recuperare freon care sa fie compatibila cu freonul utilizat in sistemul de aer conditionat si sa aiba o capacitate suficienta pentru a recupera freonul intr-un timp optim.

De ce sa aleg o statie de recuperare freon?

Utilizarea unei statii de recuperare freon este importanta din mai multe motive. In primul rand, aceasta permite recuperarea pentru reutilizare sau reciclare a freonului utilizat in aparatul de aer conditionat, ceea ce ajuta la reducerea impactului asupra mediului.

De asemenea, prin recuperarea freonului din circuitul frigorific ajuta la economisirea de bani, deoarece reincarcarea unui sistem de aer conditionat cu freon total poate fi costisitoare. In plus, recuperarea freon aer conditionat este adesea necesara pentru a respecta reglementarile si standardele de mediu si siguranta, astfel incat alegerea unei statii de recuperare freon adecvate este esentiala pentru mentinerea eficientei si duratei de viata a sistemului.

Certificari

Climatico Daikin Home Comfort Expert ISO Sistem Management al Calitatii SRAC Climatico Climatico Membru al Asociatiei Generale a Frigotehnistilor din Romania Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2023 a Galei Premiilor eCommerce, programul GPeC Proficiency, in categoria IT&C, Electronice & Electrocasnice Cel mai mare NPS al unui comerciant din eMag MarketPlace premiu primit la Gala Premiilor eCommerce GPeC 2022 Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2020 a Galei Premiilor eCommerce Best Online Merchant Award for the Air Conditioner & Household Appliances Category Climatico Membru al Asociatiei Romane a Magazinelor Online Climatico Membru al TRUSTED.RO