Telecomenzi aparate aer conditionat

Telecomanda aer conditionat este esentiala pentru confortul casei tale, permitandu-ti sa controlezi temperatura si viteza ventilatorului fara a te deplasa. Daca ai nevoie de inlocuire sau o telecomanda noua, alege una compatibila cu aparatul tau de aer conditionat.

 1. Telecomanda fara fir si senzor de receptie aer conditionat Fujitsu UTY-LRHYM

  Compatibila:Split de perete, Consola, Duct, Plafon & Podea
  Tip accesoriu:Telecomenzi
  Tip conexiune:Radio
  Baterii:2 buc * AAA
  Iluminare display:Da
  70999 Lei
 2. Telecomanda fara fir aparat aer conditionat Daikin BRC4C65

  Compatibila:Split de perete, Caseta, Consola, Duct, Plafon & Podea
  Tip accesoriu:Telecomenzi
  Tip conexiune:Radio
  Iluminare display:Da
  71999 Lei
pe pagina

Telecomenzile pentru aparatele de aer conditionat sunt dispozitive esentiale pentru confortul casei tale. Aceste dispozitive iti permit sa controlezi temperatura, viteza ventilatorului și celelalte functii ale aparatului de aer conditionat, fara sa te deplasezi la aparat. Daca ai nevoie de o telecomanda noua sau inlocuirea celei vechi, este important sa alegi una care sa fie compatibila cu aparatul tau de aer conditionat.

Intrebari Frecvente Telecomenzi Aparate Aer Conditionat:

Cum aleg o telecomanda pentru aparatul de aer conditionat?

Daca cauti o telecomanda aparat aer conditionat, trebuie sa iei in considerare mai multi factori. In primul rand, trebuie sa te asiguri ca telecomanda este compatibila cu aparatul tau de aer conditionat, acest lucru putand fi verificat in specificatiile tehnice ale telecomenzii. in general, majoritatea producatorilor de aparate de aer conditionat comercializeaza telecomenzi pentru propriile lor produse. Este important sa verifici manualul aparatului tau de aer conditionat sau sa ne contactezi pentru a afla care este telecomanda potrivita.

Ce tipuri de telecomenzi pentru aparatul de aer conditionat gasesti la CLIMATICO?

Pe site-ul nostru gasești o varietate de telecomenzi pentru aparatele de aer conditionat de la producatori precum Daikin, Gree, Midea, Fujitsu, Mitsubishi și Whirlpool.

Certificari

Climatico Daikin Home Comfort Expert ISO Sistem Management al Calitatii SRAC Climatico Climatico Membru al Asociatiei Generale a Frigotehnistilor din Romania Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2023 a Galei Premiilor eCommerce, programul GPeC Proficiency, in categoria IT&C, Electronice & Electrocasnice Cel mai mare NPS al unui comerciant din eMag MarketPlace premiu primit la Gala Premiilor eCommerce GPeC 2022 Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2020 a Galei Premiilor eCommerce Best Online Merchant Award for the Air Conditioner & Household Appliances Category Climatico Membru al Asociatiei Romane a Magazinelor Online Climatico Membru al TRUSTED.RO