Campanie Buy Back Daikin

În perioada 11 martie – 30 aprilie 2024, CLIMATICO și Daikin România vor desfășura o campanie promoțională de tip Buy Back pentru echipamente de aer condiționat, prin care se dorește stimularea reciclării sustenabile. Campania este destinată atât clienților persoane fizice, cât și persoanelor juridice, la nivel NAȚIONAL. 
Clienții vor primi o reducere de până la 2.367 lei (TVA inclus), la achizitionarea oricăruia dintre seturile de echipamente care se regăsesc mai jos, în vederea înlocuirii unui sistem split vechi pe care îl dețin și pe care urmează să îl predea la schimb. Echipamentul vechi care urmează a fi înlocuit poate fi orice marcă.
 

IMPORTANT
- Produsele participante în campanie sunt semnalizate în mod intuitiv în pagina de produs.
- Clientul achiziționează produsul din campanie
- Nu se accepta achizitionarea de produse resigilate.
- Este obigatoriu ca echipamentul predat sa fie complet (unitate interna + unitate externa). Acesta nu este obligatoriu sa fie functional.
- Reducerea aferentă campaniei se va primi în momentul achiziționării echipamentului
- Clientul trebuie să aibă aparatul vechi  demontat 
- Aparatul vechi va fi predat curierului la schimb, la primirea aparatului nou
- La achiziționarea unui echipament de tip multisplit NU este obligatoriu ca echipamentul vechi sa fie tot de tip multisplit
- Metoda de plata prin tbi Bank nu este acceptata in aceasta campanie
!Acordarea reducerii este valabila numai dacă sunt îndeplinite mentiunile de mai sus.PRODUSELE PARTICIPANTE LA CAMPANIE
În această campanie sunt eligibile sistemele de aer condiționat Split / Multisplit de uz rezidential.

Modelele participante la campania “Buy Back Daikin” sunt:

Aparate de aer conditionat Daikin, Sensira FTXF - 444 lei Reducere  (TVA inclus) - cod discount: BB-FTXF

Aparate de aer conditionat Daikin, Comfora FTXP - 592 lei Reducere  (TVA inclus) - cod discount: BB-FTXP

Aparate de aer conditionat Daikin, Perfera de perete FTXM - 888 lei Reducere  (TVA inclus) - cod discount: BB-FTXM

Aparate de aer conditionat Daikin, Perfera pardoseala FVXM - 888 lei Reducere  (TVA inclus) - cod discount: BB-FVXM

Aparate de aer conditionat Daikin, Emura FTXJ - 1184 lei Reducere  (TVA inclus) - cod discount: BB-FTXJ

Aparate de aer conditionat Daikin, Stylish FTXA - 1184 lei Reducere  (TVA inclus) - cod discount: BB-FTXA

Aparate de aer conditionat Daikin, Small Multi - 1775 lei Reducere  (TVA inclus) - cod discount: BB-2MXM, BB-3MXM

Aparate de aer conditionat Daikin, Big Multi - in oferta, la cerere. Trimite un mail pe contact@climatico.ro - 2367 lei Reducere  (TVA inclus)

Prin participarea la promoţia "Buy Back Daikin” participanții sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor Regulamentului campaniei Daikin. Acesta poate fi consultat în întregime aici.
Procedura de comanda a produselor prin comanda electronica:
A. Alege de pe site produsul dorit si adaugă-l în COS. Fii atent la codul de discount afisat sub titlul produsului. Vei avea nevoie de el in pasul urmator.
B. Vei fi redirecționat catre cosul de cumparaturi unde, in campul Aplica cod discount trebuie să introduci codul aferent produsului tau. Dupa ce ai introdus codul si apesi APLICA DISCOUNT, suma va fi redusa din valoarea totala a cosului. 
C. Completeaza apoi campurile solicitate la finalizarea comenzii
E. Selecteaza Modalitatea de plata dorita
F. Foloseste campul  Informatii suplimentare pentru a mentiona orice detalii consideri ca sunt importante
G. Realizeaza o fotografie cu aparatul vechi si trimite-o la adresa contact@climatico.ro sau prin reply la mail-ul de confirmare a comenzii.

ATENTIE!
- Daca achizitionezi echipamente din game diferite, este necesar sa efectuezi comenzi diferite pentru a putea aplica codul de discount aferent fiecarei game. Nu uita ca trebuie sa oferi la schimb acelasi numar de aparate vechi. 
- Pentru achizitionarea mai multor echipamente care fac parte din aceeasi gama, NU este necesar sa plasezi mai multe comenzi, discount-ul se va multiplica.  Nu uita ca trebuie sa oferi la schimb acelasi numar de aparate vechi. 
-
In cazul in care doresti achizitionarea mai multor echipamente si o parte dintre acestea nu fac obiectul campaniei (predarii aparatului vechi), te rugam ca pentru acestea sa plasezi comanda separata fara a aplica codul de discount.


Pregateste aparatul vechi si preda-l la schimb curierului atunci cand acesta iti livreaza echipamentul comandat. Este obligatoriu ca echipamentul predat sa fie complet (unitate interna + unitate externa), demontat si pregatit pentru expediere.

In cazul in care serviciul de montaj este efectuat de CLIMATICO, beneficiati GRATUIT de servicul de demontare pentru aparatul vechi, iar la final aparatul vechi il predati echipei noastre.

 
Procedura de comanda a produselor utilizand un voucher rabla prin comanda la showroom-urile Climatico:
A. Viziteaza-ne la Showroom dupa ce ai realizat o fotografie cu aparatul vechi. Va fi necesar sa o transmiteti catre noi la momentul plasarii comenzii.
B. Preda aparatul vechi la schimb, apoi poti ridica echipamentul nou comandat direct de la depozit sau il livram noi, desigur gratuit.
C. Este obligatoriu ca echipamentul predat sa fie complet (unitate interna + unitate externa)
D. Dupa ce ai instalat echipamentul nou, realizeaza o fotografie cu acesta si trimite-o impreuna cu alta fotografie a aparatului vechi la adresa contact@climatico.ro sau prin reply la mail-ul de confirmare a comenzii.

Certificari

Climatico Daikin Home Comfort Expert ISO Sistem Management al Calitatii SRAC Climatico Climatico Membru al Asociatiei Generale a Frigotehnistilor din Romania Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2023 a Galei Premiilor eCommerce, programul GPeC Proficiency, in categoria IT&C, Electronice & Electrocasnice Cel mai mare NPS al unui comerciant din eMag MarketPlace premiu primit la Gala Premiilor eCommerce GPeC 2022 Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2020 a Galei Premiilor eCommerce Best Online Merchant Award for the Air Conditioner & Household Appliances Category Climatico Membru al Asociatiei Romane a Magazinelor Online Climatico Membru al TRUSTED.RO