Aer Conditionat Whirlpool, Tehnologie inverter, preturi promotionale

(luni - vineri 08:00 - 22:00)
Comanda aer conditionat si programeaza din timp montaj acreditat. Montaj profesional executat de personal calificat. Transport gratuit in toata tara! Plateste acum cu EcoVoucher

Logo Whirlpool Aer Conditionat 

Hitachi Producator Sisteme ClimatizareAer conditionat, Purificatoare apa Whirlpool

DESPRE WHIRLPOOL

Whirlpool activează în Europa din 1989 și a evoluat de la un nume necunoscut la un brand lider pe piața europeană de electrocasnice de mari dimensiuni. Investițiile strategice pe care le-a făcut în toate brand-urile sale, în inovație, fabricație și în comunitate sunt nucleul angajamentului de loialitate pe care și l-a luat față de consumatori și față de poziția de lideri pe care o are în această industrie.

ISTORIA WHIRLPOOL

1911 - Upton Machine Corporation este fondată în St. Joseph, Michigan, pentru a produce mașini de spălat cu storcător acționate prin motor electric. Ulterior fuzionează cu Nineteen Hundred Washer Co. în 1929.

1919Gottlob Bauknecht pornește un mic atelier electric în Taillfingen, Germania, întemeindu-și în cele din urmă prima sa fabrică în 1933. Philips achiziționează afacerea Bauknecht în 1982.

1943 - Guido Borghi și cei trei fii ai săi au fondat compania și brand-ul Ignis în Comerio, Italia, ce au fost mai târziu achizitionate de Philips în 1972 și apoi de Whirlpool Corporation în 1989.

1950 - Ninteen Hundred Corporation își schimbă numele în Whirlpool Corporation.

1957Whirlpool Corporation investeste in Brasmotor SA pentru a castiga cota pe piata de aparate electrocasnice din Brazilia.

1986 - Whirlpool Corporation achizitionează KitchenAid.

1989Whirlpool Corporation si Philips formeaza un joint venture in Europa. Whirlpool Corporation devine proprietar unic al acestei companii din 1991. Din anul 1991 pana in prezent, compania Whirlpool Europe a consolidat activitatea de pe 32 de piete diferite in cadrul unei singure entitati de afaceri.

2000 - Whirlpool lansează o serie de proiecte de concept inovator de design: 2000, "Macrowave" - noi frontiere pentru cuptorul cu microunde modern, prezentat la Trienala de la Milano şi la Luvru, Paris. 2002, "Proiectul F", un proiect de design de concept ce privește spre viitorul mașinilor de spălat rufe. 2004, "in.kitchen", un proiect de design vizionar despre viitorul bucătăriilor și aparatelor electrocasnice.

2001Habitat for Humanity International, organizaţie non-profit globală dedicată eliminării lipsei locuințelor la nivel mondial, îi recunoaşte corporatiei Whirlpool dedicația ca donator principal în proiectul „Mai mult decât case: Reconstruirea comunităţii”. 

2002 - Whirlpool a finalizat achiziția Polar SA, lider în fabricarea produselor electrocasnice din Polonia și brand polonez de top.

2004 - Whirlpool Europe devine sponsor principal al Turneului European al Asociației de Tenis Feminin™ (WTA). Compania anunţă, de asemenea, extinderea colaborarii sale cu Habitat for Humanity în Europa şi creează un tri-parteneriat remarcabil, prin care Amélie Mauresmo reprezintă WTA ca ambasador oficial al Habitat for Humanity în Europa.

2005 - Whirlpool Europe deschide o nouă fabrică de produse de gatit in Wroclaw, Polonia, ce produce plite incorporabile și cuptoare, pentru a fi distribuite pe toate pieţele din Europa. Acest loc este de asemenea sediul unei fabrici de maşini de spălat vase şi a uneia de aparate frigorifice, un centru de excelenţă tehnologică şi prototipuri rapide, precum şi o fabrica de tratare chimică a apei reziduale. 

2006 -  În 2006, Whirlpool Corporation a achiziționat Maytag Corporation, extinzându-și astfel poziţia sa actuală, aceea de lider mondial în fabricarea și vanzarea produselor electrocasnice importante, la aceea de companie cu vânzări anuale de mai mult de 19 miliarde, mai mult de 80000 de angajați și mai mult de 60 de centre de fabricare și cercetare tehnologică în toată lumea.

2007În 2003, am devenit primul producător de aparate electrocasnice din lume care a anunţat setarea unui obiectiv de reducere a gazelor cu efect de seră la nivel global, o reducere de 3 % din 1998 până în 2008. Am revizuit obiectivul în 2007 la o reducere de 6.6 % până în 2012. În prezent, nivelul de emisii de chimicale toxice în urma operațiunilor este cu aproximativ 90 % mai scazut față de cel din anul de referință 1987, în timp ce producția a crescut cu 80 %.

2008În 2009, Whirlpool Corporation și-a anunțat angajamentul de a compatibiliza toate aparatele electrocasnice controlate electronic pe care le produce în toată lumea – cu smart grid din 2015.

VIZIUNEA WHIRLPOOL

Viziunea Whirlpool întărește faptul că fiecare casă este domeniul companiei, fiecare client sau activitate a acestuia este pentru Whirlpool o oportunitate. Aceasta viziune alimentează pasiunea pe care are pentru clienţi, împingându-i să ofere soluţii inovatoare pentru a răspunde nevoilor lor unice ale fiecărui beneficiar în parte.

Mândrie... în activitate şi unul față de celălalt
Pasiune... pentru o fidelizare fără egal a clienţilor față de brand-urile Whirlpool
Performanţă... care trezește interesul şi recompensează investitorii globali cu profituri mari

Whirlpool da viață acestei viziuni prin puterea întreprinderii globale unice şi prin colectivul său înțelegător... lucrând împreună... oriunde.

Misiunea Whirlpool

Toată lumea, creând cu pasiune clienți fideli pe viață.
Misiunea definește obiectivul şi ceea ce dezvolta în mod diferit pentru a crea valoare. Whirlpool este o companie cu oameni pasionați de fidelizarea clienților. Din fiecare loc de muncă, prin fiecare contact, se construiește loialitatea de neegalat a clienților... a fiecaruia in parte.

FABRICI

Whirlpool se angajează să minimizeze impactului produselor sale asupra mediului în toate fazele ciclului lor de viaţă, de la producţie la aruncarea lor. Pentru a proteja mediul şi pentru a satisface aşteptările clienţilor, compania este dedicată îmbunătăţirii fazei de producţie în multe moduri.

Prin introducerea standardelor globale de mediu (Global Environmental Standards), care se bazează pe cele mai bune practici internaţionale, se va ajunge la un nivel ridicat de protecţie a mediului în fiecare fabrică. Procesul de audit intern sprijină demersul asigurand implementarea efectiva a unei game largi de solutii la nivelul tuturor operaţiunilor.

În plus, există multe exemple de practici de mediu deosebite, de la reducerea treptată a gazelor CFC în frigidere, pentru a împiedica epuizarea stratului de ozon, la o procedură de nanoceramică inovatoare care reduce produsele chimice din apa reziduală din timpul procesului de vopsire a produsului.

SISTEME REZIDENTIALE 

Whirlpool lanseaza gama de aparate de aer conditionat rezidentiale cu multiple caracteristici. Cele mai importante sunt:

6-simt Whirlpool Al 6-lea Simt - senzorii monitorizeaza permanent ambientul: aparatul combina functiile: racire, incalzire, dezumidificare, ventilare, astfel incat sa fie atinse conditiile optime in incapere - se pot face mici ajustari

Functia 1W stand-by Whirlpool Functia 1W stand-by - consum cu pana la 66% mai mic in stand-by, fara consum pe timp de noapte (cand display-ul este oprit) 

Functia de auto-curatare Whirlpool Functia de Auto- curatare (Auto Cleaning System) -  la oprirea aparatului, se trece automat pe incalzire si se usuca vaporizatorul.

SISTEME COMERCIALE
 
Sistemele comerciale sunt destinate in special cladirilor de birouri si intreprinderilor mijlocii dovedind puterea in special prin randamentul ridicat al unei singure unitati externe. 
 
PURIFICATOARE APA
 
Apa este elixirul vietii si al starii de bine. Pentru a ramane sanatosi avem nevoie de aproximativ 2 L de apa in fiecare zi, de aceea este important sa avem oricand la dispozitie o sursa de apa.
Whirlpool a introdus Pure First, noul dozator de apa ce ofera toata prospetimea apei filtrate pe care o doresti, disponibila intotdeauna, deoarece este conectat la sursa de apa potabila din casa ta. Pure First reduce semnificativ impuritatile, imbunatatind gustul si calitatea apei, obtinandu-se astfel apa careia ii putem atribui, fara teama de a gresi, proprietatile care o caracterizeaza: incolora, inodora, insipida. 
 

Sisteme rezidentiale aer conditionat Hitachi      Purificatoare apa Whilrpool