Viessmann

(luni - vineri 08:00 - 22:00)
Comanda aer conditionat si programeaza din timp montaj acreditat. Montaj profesional executat de personal calificat. Transport gratuit in toata tara! Plateste acum cu EcoVoucher

Logo Viessman

Centrale si sisteme solare ViessmannViessmann Company

DESPRE VIESSMANN

Grupul Viessmann este unul din liderii internationali in producerea sistemelor de incalzire, industriale si de refrigerare. Compania a fost infiintata in Germania in anul 1917 ca o afacere de familie aflata la a 3 a generatie si este condusa de catre un consiliu de administratie sub conducerea Prof.Dr. Martin Viessmann, nepotul fondatorului. Cifra de afaceri este 2.25 miliarde de euro. In prezent, compania numara in jur de 12.000 de angajati.

Vissmann se angajeaza sa preia responsabilitatea sociala si sa asigure conservarea bazelor naturale ale vietii!

Vissmann s-a concretizat pana in prezent prin deschiderea a 23 de fabrici amplasate in 12 tari precum si prin reprezentante comerciale, in total 120 de sedii in 74 de tari pe tot cuprinsul globului. Exportul reprezinta 54% din cifra de afaceri a companiei.

Responsabilitatea fata de mediul inconjurator, corectitudinea in relatia cu partenerii de afaceri, tendinta spre perfectiune si eficientizare tuturor proceselor sunt valorile de baza ale firmei Vissmann.

Proiectul de dezvoltare "Eficienta Plus" Viessmann demonstreaza la sediu central din Allendorf ca obiectivele energetice si climatice fixate de Comunitatea Europeana pentru anul 2020 pot fi realizate de acum prin tehnologia deja existenta. S-a obtinut o economie de combustibil fosil de 40% si o reducere a emisiilor de CO2 cu o treime.

STRATEGIA DE DEZVOLTARE

  • Cercetare si dezvoltare
  • Achizitii
  • Productie
  • Vanzari
  • Logistica
  • Exploatarea produsului
  • Colectare si reciclare

Strategia de dezvoltare pune accent pe procesele care sunt direct legate de ciclul de viata al produsului. Sunt urmarite aspecte ecologice: eficienta si energia materialelor, emisiile poluante, sanatatea si securitatea ocupationala. Activitatile sunt coordonate de catre un circuit de comanda, sarcinile la grupurile de lucru sunt delegate si centralizate.

PROTECTIA CLIMEI SI EFICIENTEI ENERGETICE

Viessmann este una din cele 15 companii membre ale Grupului de Protectie a Climei si Eficienta Energetica din economia germana. Ministerul Federal al Mediului, Ministerul Federal al Economiei si Camera de Comert si Industrie a Germaniei au lansat parteneriatul in 2009, pentru inceput cu patru firme.

SISTEME DE INCALZIRE

Vissmann dispune de tehnologii eficiente pentru cladiri rezidentiale si comerciale cu puteri intre 2 si 2200 kW.

Cazane cu functionare pe combustibil lichid si gazos

Sisteme de cogenerare, primul sistem de incalzire din lume cu celule de combustie

Pompe de caldura

Sisteme de incalzire cu functionare pe combustibil solid: peleti, aschii de lemn si busteni

Sisteme termice solare si fotovoltaice

Rezervoare, tehnica de sistem si accesorii

SOLUTII PENTRU CLADIRI REZIDENTIALE

Pentru echiparea caselor, Viessmann ofera solutii de sistem personalizate pentru toate sursele de energie.

In gama completa Vissmann ofera cazane pe combustibil lichid si gazos in condensatie si module de cogenerare. Oferta de sisteme de energie regenerabila si sistemele termice solare pentru prepararea apei calde menajere, aport termic si racire centrala cat si cazane speciale pe busteni, aschii de lemn si peleti. La toate acestea se adauga pompe de caldura pentru a folosi caldura din sol, apele subterane sau aerul inconjurator precum si sisteme solare, fotovoltaice si de ventilatie.

SOLUTII PENTRU CLADIRI COMERCIALE

Viessmann ofera solutii individuale cu sisteme de incalzire eficiente, pentru toate domeniile de aplicare si pentru toate sursele de energie. Pot fi folosite toate sursele de energie: gaz, lichid, biomasa si energie solara, caldura naturii sau caldura reziduala rezultata din procesele de productie.

Gama completa ofera componente ale tehnicii de automatizare, telecomenzi si accesorii pentru monitorizarea si operarea de la distanta. Portofoliul include si dezvoltarea si punerea in aplicare a conceptelor de energetice integrate pentru unitățile de producție și pentru sectorul prestărilor de servicii, ca de exemplu gastronomia.