Ventilator cu recuperator de caldura Prana 200C Premium Plus

Cod produs
Prana200CPremiumPlus
Stoc furnizor
Garantie: 24 luni
Cumpara acest produs in rate incepand de la 34917 Lei vezi detalii

Tip produs - recuperator de caldura

Utilizare - Rezidential

Debit de aer - 185 m³/h

Presiune sonora - 15 - 54 dBA

Trepte ventilatie - 10

Tensiune alimentare - 230 V AC

Eficienta energetica - 93%

Lungime - de la 500 mm

Prana
4.18999 Lei

Ventilator cu recuperare de caldura
Prana 200C Premium Plus

 

Ventilatoarele cu recuperare de caldura Prana sunt echipamente cu tehnologie revolutionara pentru recuperarea si conservarea energiei. Recuperatorul de caldura Prana beneficiaza de un sistem de ventilatie flux dublu pentru aspiratie si refulare. Aceasta se produce simultan, fara amestecul fluxurilor de aer.

Ventilator cu recuperare de caldura Prana 

Avantajele ventilatiei 
Sistemul de ventilatie poate fi utilizat in orice conditii climatice si pentru orice camera ce necesita climatizare indiferent de utilitatea acestei. Recuperatorul de caldura Prana a fost conceput nu doar sa aeriseasca camera, ci de asemenea, sa asigure o cantitate suficienta de aer proaspat, bogata in oxigen si ioni naturali.

Eficiente si economice
Produsele din gama Prana ofera o eficienta energetica de pana la 95% datorita trecerii concomitente si continue a fluxului de aspiratie, refulare si cu ajutorul schimbatorului de caldura din cupru. Prin urmare avem o reducere de costuri a energiei electrice consumate cu pana la 30% in timpul iernii si pana la 70% in timpul verii.

Destinatie multipla
Echipamente de ventilatie cu recuperare de caldura Prana sunt folosite pentru climatizarea aerului atat in spatiile de locuit, cat si in spatii comerciale sau industriale, indiferent de anotimp.

 

PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE

 Aerul aspirat din camera cedeaza caldura aerului rece si proaspat refulat din exeterior prin peretii schimbatorului de caldura, mentinand caldura in incapere si totodata pastrand un nivel optim de umiditare.

- In perioada verii fenomenul se inverseaza: aerul evacuat din incapere absoarbe caldura aerului cald si proaspat admis de afara, pastrand racoare in incapere. Datorita faptului ca aspiratia si refularea se produc separat, fluxurile de aer functioneaza simultan si nu se amesteca
 
 - Sistemul este eficient si fiabil, creat special pentru a mentine un microclimat sanatos in camera in care ne peterecem timpul.  

Ventilator cu recuperare de caldura Prana

 

AVANTAJELE SISTEMULUI INOVATOR PRANA 

Schema Prana ventilator cu recuperare de caldura

CONTROL EFICIENT 

Prana Online Controller


Prana Online Controller 

Uita de telecomenziile pierdute si fara baterii! Descarca aplicatia Prana Remote Control, cu ajutorul careia poti sa programezi temperatura, sa "Pornesti / Opresti" ventilatorul, sa comuti intre modurile de lucru, sa reglezi luminozitatea indicatorilor si sa permiti modului "Mini-heating" si "aerisirea" de oriunde te-ai afla. Aplicatia stabileste conexiunea dintre smartphone si recuperatorul de caldura prin  tehnologia Bluetooth.

Poti descarca aplicatia din App Store sau Google Play, accesand unul dintre linkurile urmatoare:

Download on the App StoreGet it on Google Play

 
ALTE FACILITATI

Scaderea pierderilor de energie termica - asigura necesarul energetic prin mentinerea si redistribuirea energiei in incapere.
Rapiditate si usurinta la montare -  instalarea se poate face rapid. Unitatea se monteaza in perete cu spuma poliuretanica, de asemenea, avand posibilitatea ca sistemul să fie amplasat in interiorul camerei, daca grosimea peretelui este prea mica.
Mentenanta - ventilatorul cu recuperare de caldura Prana este usor de intretinut, iar mentenanta poate fi efectuata chiar si de catre utilizatorul final.
Schimbatorul de caldura este realizat din cupru - asigurand o recuperare de caldura superioara si decontaminarea aerului admis datorita functiilor sale.
Normalizeaza microclimatul - spatiului din camera si previne aparitia umezelii, igrasiei si a mucegaiului.
Consum redus de energie -  absorbtia de energie electrica la gama modelelor rezidentiale este intre 4Wh si 310Wh in functie de modelul optat.
Compact - sistemul cu recuperare de caldura Prana este ascuns in totalitate in grosimea interiorul peretelui, in exterior ramand doar grilele de ventilatie.

CARACTERISTICI GENERALE

Specificatii tehnice
ProducatorPrana
Tip produsRecuperatoare de caldura VE

CARACTERISTICI

Specificatii tehnice
Tip instalarePe perete
FunctionareLocala
Evacuarea si admisiaSimultane
Trepte de viteza10
Capacitate de ventilare admisie185 m³/h
Capacitate de ventilare evacuare177 m³/h
Presiune sonora15 - 54 dBA
Eficienta energetica a recuperarii93%
FunctiiIndicator eficienta energetica, Display electronic, Control separat, Data si ora, Functie Auto, Filtru inclus, Programare noapte, Protectie preincalzire, Protectie degivrare, Senzor CO2, Senzor calitatea aerului VOC, Senzor incarcare filtru , Senzor presiune atmosferica, Senzor temperatura, Senzor umiditate, Aplicatie WiFi bluetooth, Telecomanda IR
Consum de energie4 – 35 W/h
Consum de energie preincalzire56 W/h
Tensiune alimentare230 V AC
Diametrul gaurii de montare215mm
Lungime gaura de montare>= 250mm
CuloareAlb
Greutate5 Kg
Lungime230 mm
Latime230 mm
Suprafata de ventilatie recomandata<120m²

GARANTIE

Specificatii tehnice
Garantie24 luni
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsVentilator cu recuperator de caldura Prana 200C Premium Plus
Rating-ul tau