Valera

(luni - vineri 08:00 - 22:00)
Comanda aer conditionat si programeaza din timp montaj acreditat. Montaj profesional executat de personal calificat. Transport gratuit in toata tara! Plateste acum cu EcoVoucher

Logo Valera

 Inceputurile Valera

Igiena, Uscatoare de par Valera

INCEPUTURILE VALERA

In 1955, Gustavo Soresina in varsta de 30 de ani a decis sa riste si sa inceapa propria afacere, in Milano, in subsolul unei case. El l-a numit "micul start SOREL" si a inceput sa produca uscatoare de par si alte aparate electrice mici de uz casnic, colaborand in scurt timp cu branduri renumite.

Chiar de la inceput, Gustavo Soresina, a fost sustinut de sotia sa Helga care s-a ocupat de administratie. Datorita experientei si talentului lui de a dezvolta relatii de afaceri de succes, impreuna cu precizia si dedicarea sotiei lui, lucrurile au mers bine si compania s-a dezvoltat continuu.

In 1978 Soresina, in cautarea unei locatii adecvate pentru construirea unei fabrici mai mari, datorita culturii internationale, a avut ideea de a muta compania in Elvetia. In cantonul Ticino au gasit conditii favorabile dezvoltarii afacerilor si au infiintat Ligo Electric SA incepand productia intr-o fabrica din Ligometto, Medrisio.

Intre timp, cei doi fii s-au alaturat companiei: Claudio in 1976 asumandu-si responsabilitatea pentru productie si managementul IT si Flavio in 1978 avand grija de marketing si dezvoltarea afacerilor.

In anii '90, Gustavo Soresina a delegat conducerea fiilor, continuand sa asiste si sa contribuie la deciziile companiei. Combinatia ideala de traditie si inovatie caracterizeaza compania Valera tinand promisiunile Elvetiei de a avea grija de lume.

FILOSOFIA VALERA

Instrumentele de hairstyling - la VALERA se numesc aparate de ingrijire a parului si cu un motiv bun. VALERA dezvolta si produce aparate pentru parul uscat si plin de stil. Scopul dezvoltarii este sanatos si ingrijit pentru par, deoarece stilul nu face decat sa faca parul sanatos si mai frumos. Coafura cu aparatele Valera este conceputa pentru a va proteja chiar si pentru a va ingriji.

Aratati bine, va simtiti minunat.

Cu produsele Valera puteti fi siguri ca ati facut alegerea corecta pentru parul dumneavoastra. Dezvolta produsele pe baza unor cunostinte stiintifice sanatoase ale parului si se bazeaza pe o colaborare stransa cu specialisti de par din clinici universitare, coafori de la asociatia profesionala a poducatorulor de coafura si cosmetice.

PUNCTE DE VANZARE VALERA

Valera se concentraza exclusiv pe ingrijirea parului. In consecinta este specialist in acest domeniu cu o vasta cunoastere pe care producatorii nespecialisti de aparate electrice nu o pot avea.

Compania VALERA se bazeaza pe experienta dobandita in cele trei domenii de activitate:

Sector profesional pentru industria de coafura - VALERA PROFESSIONAL

Sector personal pentru uz privat - VALERA SWISS SPECIALISTS HAIR

Sector pentru industria hoteliera - VALERA HOSPITALITY

In toate cele trei piete, VALERA reprezinta calitatea, fiabilitatea si profesionalismul elvetian.

VALERA PROFESSIONAL

Compania Valera s-a bazat intotdeauna pe o colaborare stransa cu industria profesionala de coafura. Lucreaza impreuna cu colaboratori de renume pentru dezvoltarea produselor. Valera participa la cele mai importante targuri si evenimente si este una din cele mai bine vandute marci din sectorul de coafura. In fiecare zi mii de coafori din intreaga lume au incredere in superioritatea tehnologica a aparatelor profesionale Valera pentru a modela si mentine parul clientilor lor. Valera proiecteaza aparate profesionale d eingrijire a parului la cele mai inalte standarde de caltate si fiabilitate. Toate acestea fac munca cotidiana mai usoara si garanteaza o abordare respectuoasa a frumusetii naturale a parului Pentru creativitate cu precizie, pentru stil cu respect.

VALERA SWISS SPECIALISTS HAIR

Valera aplica toata experienta de ingrijire a parului si stilului intr-o gama larga de prodse pentru utilizatorii de acasa: include uscatoare de par, instrumente de indreptat parul, ondulat, diverse instrumente de styling si masini de tuns parul.

VALERA HOSPITALITY

Inca din prima zi, Valera a fost activa in domeniul hotelier si a castigat un nivel excelent de expertiza pe parcursul anilor atunci cand vine vorba de cerintele de ospitalitate. Intelege cerintele speciale pe care le au hotelurile in furnizare de uscatoare de par. Pe aceasta baza, Valera continua sa dezvolte noi modele de cea mai inalta calitate, oferind confort si fiabilitate clientilor.

Cele mai bune hoteluri din lume au ales uscatoarele de par Valera: Kempinski, Marriott, Swissotel, Intercontinental, Radisson, Peninsula, Hilton, Renaissance, Möwenpick, Jolly, Taj Mahal, Sheraton, Novotel, Holiday Inn, etc.

In fiecare an, mai mult de 150.000 de camere de hotel din intreaga lume sunt echipate cu un uscator de par Valera. 

Valera este numarul 1 in uscatoare de par destinate hotelurilor.