Uscator de maini Dyson Airblade V HU02 Argintiu 1600 W

(luni - vineri 08:00 - 22:00)
Comanda aer conditionat si programeaza din timp montaj acreditat. Montaj profesional executat de personal calificat. Transport gratuit in toata tara! Plateste acum cu EcoVoucher

Uscator de maini Dyson Airblade V HU02 Argintiu 1600 W

Cod produs: HU02 Argintiu

Disponibilitate: Stoc magazin Garantie: 60 luni

4.18999 Lei
Dyson
 • Descriere produs
 • Mai multe informatii
 • Recenzii clienti
 • Descriere produs

  Motor Dyson

   Dyson

  Uscator de maini Dyson Airblade V HU02 Argintiu 1600 W 

  Motorul digital Dyson

  Proiectarea celui mai nou motor digital Dyson a durat șapte ani – este unul dintre cele mai mici motoare de 1600 W complet integrate din lume. Este singurul motor de uscător de mâini suficient de puternic pentru a aspira 30 de litri de aer pe secundă printr-un filtru HEPA cu care să usuce mâinile în 10 secunde.

  Acest motor eficient energetic şi cu durată de funcţionare îndelungată este comutat digital de 6 000 de ori pe secundă, făcând ventilatorul cu compresie ridicată să se rotească de 90 0000 de ori pe minut. Are doar trei piese în mişcare, deci nu există niciun inel colector şi nici perii de cărbune care să se uzeze.

   

   

   

  Profil subtire

   

   

   

   Profil subţire

   Din cauza motoarelor voluminoase, este posibil ca alte uscătoare de mâini să iasă mult în afara peretelui. Este posibil ca  acestea să necesite încastrarea în perete, ceea ce poate fi costisitor. Deoarece uscătorul de mâini Airblade V de la Dyson  utilizează cel mai recent motor digital Dyson, acesta are o adâncime de numai 10 cm. Aceasta înseamnă că poate fi  instalat fără încastrare şi fără costurile asociate.

   

   

   

   

  Uscat rapid 

  10 două uscat timp

  Testarea bazată pe Protocolul P335 (NSF P335) al Fundaţiei Naţionale de Salubritate Publică indică faptul că majoritatea altor uscătoare de mâini sunt mult mai lente decât pretind producătorii acestora. Numeroase persoane renunţă să-și mai usuce mâinile atunci când uscătorul este lent. Însă mâinile umede pot răspândi de până la 1 000 de ori mai multe bacterii decât mâinile uscate.

  Testarea bazată pe NSF P335 dovedeşte faptul că uscătoarele de mâini Airblade™ de la Dyson sunt cele mai rapide. Uscătorul de mâini Airblade V de la Dyson usucă mâinile igienic în 10 secunde.

  Pentru mai multe informaţii despre NSF P335, faceţi clic aici

   

   

   

  Cele mai igienice uscătoare de mâini

   

  Cele mai igienice uscătoare de mâini

  Alte uscătoare de mâini nu sunt igienice. Acestea nu filtrează bacteriile şi virusurile din aerul existent în toaleta publică. Aspiră aerul murdar, apoi îl suflă înapoi pe mâini. Uscătorul de mâini Airblade V de la Dyson utilizează două filtre HEPA. Se reţin 99,9% dintre bacteriile şi virusurile din aerul existent în toaleta publică. Astfel, mâinile se usucă utilizând aer mai curat, nu aer murdar.

  Numai uscătoarele de mâini Airblade™ de la Dyson sunt certificate ca fiind igienice de către specialişti independenţi în sănătate publică, NSF International. Niciun alt uscător de mâini nu respectă fiecare detaliu din protocolul NSF P335. Pe lângă faptul că are un timp de uscare rapid şi filtre HEPA, uscătorul de mâini Airblade V de la Dyson prezintă de asemenea operare fără atingere şi o acoperire antimicrobiană.

   

   

   

  Costuri mai mici de exploatare 

  Costuri mai mici de exploatare

  Alte metode de uscare a mâinilor presupun costuri mari de exploatare. Prosoapele din hârtie necesită reîmprospătare constantă a stocurilor şi eliminare permanentă. Majoritatea uscătoarelor de mâni de altă marcă sunt lente şi multe utilizează un element de încălzire, deci sunt mari consumatoare de energie.

  Costurile anuale de exploatare ale uscătorului de mâini Airblade V de la Dyson sunt cu până la 69% mai mici decât ale altor uscătoare de mâini şi cu până la 97% mai mici decât în cazul prosoapelor de hârtie.

  Faceţi clic aici pentru calcule. Puteţi utiliza de asemenea calculatorul pentru costuri din partea de sus a acestei pagini pentru a afla cât de mult aţi putea economisi.

   

   

   

   

   Impact scăzut asupra mediului

   

  Impact scăzut asupra mediului

  Emisiile de CO2 ale uscătoarelor de mâini Dyson Airblade™ sunt cu cel puțin 67% mai mici decât ale altor uscătoare și cu 62% mai mici decât ale prosoapelor de hârtie. *

  *Pe baza rezultatelor LCA ale uscătorului de mâini Dyson Airblade™ cu o metodă elaborată împreună cu Carbon Trust şi a rezultatelor comparabile de la T. Montalbo, J.Gregory, R.Kirchain, Evaluarea duratei de viaţă a sistemelor de uscătoare de mâini (Un studiu din anul 2011 comandat de către Dyson). Date extrase din statisticile S.U.A. de mediu, inclusiv combinaţia din reţeaua de electricitate şi practicile de reciclare.

   

   

   

  Usucă separat fiecare mână 

   

  Usucă separat fiecare mână

  Majoritatea uscătoarelor de mâini au o coloană îngustă de aer care împrăștie apa pe suprafața mâinilor, omiţând unele suprafeţe şi lăsând zone umede. Uscătorul de mâini Airblade V de la Dyson utilizează două straturi de aer care acoperă lăţimea fiecărei mâini pentru a elimina apa ca un ştergător de parbriz.

   

   

   

   

  Utilizare fără atingere

   

   

   

  Utilizare fără atingere

  Senzorii capacitivi activează aerul.

   

   

   

   

   

  Sigur la atingere

   

   

   

   

  Sigur la atingere

   Elimină până la 99,9% dintre bacteriile de suprafaţă.

   

   

   

   

  Rapid de curatat

   

   

   

  Rapid de curăţat

  Suprafaţă redusă - bandă netedă, dintr-o singură bucată, cu fante pentru aer prelucrate pe maşini cu comandă numerică.

   

   

   

   

   

  Garantie 5 ani

   

   

   

  Garanţie de 5 ani

  Toate uscătoarele de mâini Airblade™ de la Dyson sunt livrate cu o garanţie de 5 ani.

  Mai multe informatii

  CARACTERISTICI GENERALE

  Producator Dyson
  Tip produs Uscatoare maini

  CARACTERISTICI

  Debit de aer 108 m³/h
  Debit de aer 1800 l/min
  Putere 1600 W
  Timp de uscare 10 sec.
  Pornire automata prin senzor Da
  Clasa de protectie electrica IP 24
  Culoare Argintiu
  Material Policarbonat
  Dimensiune 145 x 455 x 274 mm
  Greutate 2.8 Kg
  Alimentare Monofazat
  Tensiune alimentare 230 V AC

  GARANŢIE

  Garantie 60 luni

  Recenzii clienti

  Scrie propria ta recenzie

  Faceti recenzie la: Uscator de maini Dyson Airblade V HU02 Argintiu 1600 W

  Cum evaluezi acest produs? *

    1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
  Performanţe
  Design
  Consum
  Preţ