Uscator de maini Dyson Airblade AB14 Alb 1600 W

(luni - vineri 08:00 - 22:00)
Comanda aer conditionat si programeaza din timp montaj acreditat. Montaj profesional executat de personal calificat. Transport gratuit in toata tara! Plateste acum cu EcoVoucher

Uscator de maini Dyson Airblade AB14 Alb 1600 W

Cod produs: AB14 White

Disponibilitate: Stoc furnizor Garantie: 60 luni

6.13999 Lei
Dyson
 • Descriere produs
 • Mai multe informatii
 • Recenzii clienti
 • Descriere produs

   Dyson

  Uscator de maini Dyson Airblade AB14 Alb 1600 W

  Motorul digital Dyson

   Uscatoare de Maini Dyson by ClimaticoProiectarea celui mai nou motor digital Dyson a durat șapte ani – este unul dintre cele mai mici motoare de 1600 W complet integrate din lume. Este singurul motor de uscător de mâini suficient de puternic pentru a aspira 35 de litri de aer pe secundă printr-un filtru HEPA cu care să usuce mâinile în 10 secunde.

  Acest motor eficient energetic şi cu durată de funcţionare îndelungată este comutat digital de 6 000 de ori pe secundă, făcând ventilatorul cu compresie ridicată să se rotească de 90 000 de ori pe minut. Are doar trei piese în mişcare, deci nu există niciun inel colector şi nici perii de cărbune care să se uzeze.

   

   

   

   

   

  Cel mai rapid, timp de uscare de 10 secunde

  Cel mai rapid, timp de uscare de 10 secunde

  Testarea bazată pe Protocolul P335 (NSF P335) al Fundaţiei Naţionale de Salubritate Publică indică faptul că majoritatea altor uscătoare de mâini sunt mult mai lente decât pretind producătorii acestora. Numeroase persoane renunţă să-și mai usuce mâinile atunci când uscătorul este lent. Însă mâinile umede pot răspândi de până la 1 000 de ori mai multe bacterii decât mâinile uscate.

  Testarea bazată pe NSF P335 dovedeşte faptul că uscătorul de mâini Dyson Airblade Mk2 este cele mai rapid. Acesta usucă mâinile igienic în 10 secunde. Tehnologia Airblade™ combinată cu cel mai nou motor digital Dyson creează jeturi de aer de mare viteză care elimină simultan apa de pe ambele feţe ale mâinilor. Acesta este cea mai rapidă methodă de uscare a mâinilor.

  Pentru mai multe informaţii despre NSF P335, faceţi clic aici.

   

   

   

  Uscatoare de Maini Dyson by Climatico

   

   

   Rezistent şi durabil

   Uscătorul de mâini Dyson Airblade Mk2 are o construcție durabilă. Acesta a fost testat în mod repetat, urmărindu-se  durabilitatea şi rezistenţa la folosiri abuzive de natură fizică şi chimică. De asemenea, uscătoarele de mâini Dyson Airblade  Mk2 au fost expuse la medii reale de solicitare pentru a se asigura faptul că pot rezista la solicitările unei utilizări intense.

   Cu o structură puternică şi cu materiale rezistente, uscătorul de mâini Dyson Airblade Mk2 este adecvat pentru locuri cu  utilizare intensă, cu trafic intens, unde există riscul unor acte de vandalism. Pentru că folosește jeturi de aer filtrat ce ating  690 kmh pentru îndepărtarea mecanică a apei de pe mâini, nu există elelemenți de încălzire expuși la uzură și defecțiuni.

   

   

   

  Uscatoare de Maini Dyson by Climatico

   

   

   

  Cele mai igienice uscătoare de mâini

  Alte uscătoare de mâini nu sunt igienice. Acestea nu filtrează bacteriile şi virusurile din aerul existent în toaleta publică. Aspiră aerul murdar, apoi îl suflă înapoi pe mâini. Uscătorul de mâini Airblade Mk2 de la Dyson utilizează un filtru HEPA. Se reţin 99,9% dintre bacteriile şi virusurile din aerul existent în toaleta publică. Astfel, mâinile se usucă utilizând aer mai curat, nu aer murdar.

   

   

   

   

  Costuri mai mici de exploatare

   

  Costuri mai mici de exploatare

  Alte metode de uscare a mâinilor presupun costuri mari de exploatare. Prosoapele din hârtie necesită reîmprospătare constantă a stocurilor şi eliminare permanentă.

   Faceţi clic aici pentru calcule. Puteţi utiliza de asemenea calculatorul pentru costuri din partea de sus a acestei pagini pentru a afla cât de mult aţi putea economisi.

   

   

   

   

   

  Uscatoare de Maini Dyson by Climatico

   

   

  Impact scăzut asupra mediului

  Emisiile de CO2 ale uscătoarelor de mâini Dyson Airblade™ sunt cu cel puțin 67% mai mici decât ale altor uscătoare și cu 62% mai mici decât ale prosoapelor de hârtie.*

  *Pe baza rezultatelor LCA ale uscătorului de mâini Dyson Airblade™ cu o metodă elaborată împreună cu Carbon Trust şi a rezultatelor comparabile de la T. Montalbo, J.Gregory, R.Kirchain, Evaluarea duratei de viaţă a sistemelor de uscătoare de mâini (Un studiu din anul 2011 comandat de către Dyson). Date extrase din statisticile S.U.A. de mediu, inclusiv combinaţia din reţeaua de electricitate şi practicile de reciclare.

   

   

   

  Uscatoare de Maini Dyson by Climatico

   

   

  HACCP approved

  Uscătorul de mâini Airblade Mk2 de la Dyson a fost aprobat de către HACCP ca fiind sigur din punct de vedere igienic pentru utilizarea în industria alimentară şi a băuturilor.

  „Tehnologia rezolvă un număr de riscuri inacceptabile ridicate de uscătoarele de mâini în trecut. Este uşor de curăţat şi este un sistem fără atingere. Are de asemenea un ciclu rapid de uscare. Cu includerea unui filtru HEPA, aceste caracteristici se combină pentru a reduce în mod considerabil riscul de contaminare microbiologică şi pentru a respecta astfel criteriile de siguranţă alimentară ale HACCP International”.

  Clive Withinshaw Director, HACCP International

   

   

  Uscatoare de Maini Dyson by Climatico

   

   

   

   Acustică îmbunătăţită

   Aerul din uscătorul de mâini Dyson Airblade iese cu 640 kmh prin deschizături de grosimea unui fir de păr, deci un nivel  crescut al sunetului este inevitabil. Cu toate acestea, inginerii specialişti în acustică de la Dyson au redus acum  semnificativ tonurile neplăcute utilizând şase amortizoare Helmholtz proiectate de Dyson.

   

   

   

   

  Uscatoare de Maini Dyson by Climatico

   

   

   

   

   

  Utilizare fără atingere

  Pornirea aparatului este activată de senzori cu infraroșu.

   

   

   

   

  Uscatoare de Maini Dyson by Climatico

   

   

   

   

   Sigur la atingere

   Elimină până la 99,9% dintre bacteriile de suprafaţă.

   

   

   

   

  Uscatoare de Maini Dyson by Climatico

   

   

   

   Garanţie de 5 ani

  Toate uscătoarele de mâini Airblade™ de la Dyson sunt livrate cu o garanţie de 5 ani.

  Mai multe informatii

  CARACTERISTICI GENERALE

  Producator Dyson
  Tip produs Uscatoare maini

  CARACTERISTICI

  Debit de aer 126 m³/h
  Debit de aer 2100 l/min
  Putere 1600 W
  Viteza aer 690 km/h
  Timp de uscare 10 sec.
  Pornire automata prin senzor Da
  Clasa de protectie electrica IP 35
  Culoare Alb
  Material Policarbonat
  Dimensiune 735 x 359 x 305 mm
  Greutate 8.2 Kg
  Alimentare Monofazat
  Tensiune alimentare 230 V AC
  Intensitate curent 7 A

  GARANŢIE

  Garantie 60 luni

  Recenzii clienti

  Scrie propria ta recenzie

  Faceti recenzie la: Uscator de maini Dyson Airblade AB14 Alb 1600 W

  Cum evaluezi acest produs? *

    1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
  Performanţe
  Design
  Consum
  Preţ