Unitate interna VRV tip caseta jet circular Daikin FXFA32A 3.6kW

Cod produs
FXFA32A
La comanda
Garantie: 36 luni
Cumpara acest produs in rate incepand de la 93159 Lei vezi detalii

Tip unitate: Caseta

Capacitate racire: 3.6 kW

Capacitate incalzire: 4.0 kW

Nivel de zgomot racire: 31 dBa

Tensiune alimentare: 230 V AC

Daikin
11.17911 Lei

Descriere produs

Unitate interna VRV tip caseta cu jet circular

Daikin FXFA32A 3.6KW

Agent refrigerant R32Daikin Bluevolution

Sistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile preponderent pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inteligente de gestionare a consumului de energie.


VRV - O INVENTIE MARCA DAIKINDaikin - Tehnologia cu temperatura variabila a agentului frigorific

Tehnologia cu temperatura variabila a agentului frigorific
Aceasta tehnologie adapteaza automat temperatura agentului frigorific la sarcina pentru confortul optim al utilizatorului si mareste eficienta sezoniera cu pana la 28%, comparativ cu alte solutii.

Eficient si ecologic
Datorita eficientei sezoniere reale, aceste echipamente sunt sustenabile pe intreaga perioada de exploatare, iar emisiile reduse de dioxid de carbon asigura un impact minimizat asupra incalzirii globale (GWP - Global Warming Potential).

Economic si fiabil
Unitatile VRV reutilizeaza energia in mod eficient pentru incalzire si racire, precum si pentru producerea apei calde.

 

DE CE SA ALEGI Daikin FXFA-A?

Unitate interna VRV tip caseta jet circular Daikin FXFA-A Daikin - Refularea aerului pe 360 de grade

Refularea aerului pe 360°
Unitatile VRV din gama FXFA-A de la Daikin sunt echipamente tip caseta cu jeturi circulare de aer, pretabile preponderent pentru aplicatii comerciale. 

 
Climatizare optima si economica
Aceasta unitate este dotata cu o serie de componente, cum ar fi pompa de condens sau ventilatorul DC, special concepute sa functioneze eficient la un consum redus de energie
. 

 
Agent frigorific R32
Aceste echipamente functioneaza cu agentul frigorific R32 care, prin comparatie cu R410A, reduce cu aproximativ 68% impactul asupra incalzirii globale si imbunatateste potentialul energetic al aparatului.

 


USOR DE INSTALAT SI DE CONTROLATUnitate interna VRV tip caseta jet circular Daikin FXFA-A - ambient interior
 
Panou cu sita foarte fina - in situatia in care aparatul este instalat intr-o incapere in care se acumuleaza mult praf (magazine de imbracaminte, librarii etc.), panoul cu sita fina filtreaza praful - o garantie pentru un tavan curat.

Sistem de filtrare eficient - sunt disponibile doua filtre - un filtru standard, care aspira particulele de praf, respectiv un filtru cu autocuratare optional, cu plasa mai fina, care absoarbe particulele mai mici din ambientul interior. Autocuratarea filtrului are impact pozitiv asupra costurilor de intretinere si eficientei aparatului, fiind o functie specifica panourilor cu autocuratare.

Cea mai mica inaltime de instalare din piata - 214 mm pentru clasele 20-63.

Ventilare uniforma - noile modele au fost dotate cu fante mai mari, astfel incat aerul este distribuit mai eficient, putand fi setate 3 viteze diferite.

Pompa de condens incorporata - are o inaltime de pompare de 675 mm, aducand un plus de flexibilitate si o viteza superioara de instalare.

Refularea prin conducte de racordare - permite optimizarea distributiei aerului in camere cu forme neregulate, putand trimite jeturile de aer spre camerele alaturate.

Senzorul de prezenta (optional) - determina fluxul de aer sa ocoleasca persoanele pe care le detecteaza in incapere, iar senzorul de podea (tot optional) asigura o temperatura ambientala uniforma prin detectarea temperaturii la nivelul pardoselii.

Priza de aer proaspat - optional.
 

UNITATI DISPONIBILE IN DIFERITE VERSIUNI

Unitatile sunt disponibile in doua versiuni cromatice - alb si negru.

De asemenea, Daikin ofera trei game de panouri pentru unitatea interna. Panourile standard sunt livrate in versiunea de baza, iar cele cu autocuratare si cele decorative sunt optionale.

 Unitate interna VRV tip caseta jet circular Daikin FXFA-A - panouri


AVANTAJE PENTRU DEALERIUnitate interna VRV tip caseta jet circular Daikin FXFA-A

  » Produs cu caracteristici unice pe piata
  » Utilizarea controlerului (optional) pentru a deschide sau inchide individual oricare dintre cele patru fante pentru a adapta unitatea la orice forma a camerei
  » Configurare usoara a senzorilor optionali pentru imbunatatirea confortului si pentru economisirea de energie
  » Mai putin timp consumat cu intretinerea la fata locului

 

AVANTAJE PENTRU CONSULTANTI

  » Unitatea a fost conceputa pentru a fi utilizata in orice fel de configuratie interioara, indiferent de dimensiunile acesteia (birouri, comert etc.)
  » Produsul ideal pentru imbunatatirea punctajului BREEAM/EPDB impreuna cu unitatea Sky Air sau cu unitatile VRV IV cu pompa de caldura

 

AVANTAJE PENTRU UTILIZATORII FINALI

  » Unitatea a fost conceputa pentru a fi utilizata in orice fel de configuratie interioara, indiferent de dimensiuni (birouri, comert etc.)
  » Crearea unui mediu fara curenti de aer rece sau senzatia de picioare reci
  » Economisirea a pana la 50% din costurile de functionare, datorita panoului cu autocuratare, care faciliteaza in acelasi timp si lucrarile de intretinere
  » Scaderea valorii facturilor de energie electrica cu pana la 27%, datorita senzorilor optionali
  » Utilizare flexibila a spatiului datorita controlului individual al fantelor

 

DESTINATII MULTIPLE

Birouri si banci (eficienta la locul de munca) - gestionarea eficienta a cladirilor si a facilitatilor reprezinta cheia minimizarii costurilor de functionare.

Hoteluri (ospitalitate si confort) - reputatia unui hotel depinde de gradul de confort si de ospitalitate oferit clientilor pe timpul sederii. In acelasi timp, proprietarii de hoteluri trebuie sa mentina controlul asupra costurilor de functionare si al consumului de energie.

Retail (reducerea costurilor) - sectorul retail se confrunta cu necesitatea permanenta de reducere a costurilor de amenajare si de functionare aferente unitatilor de profil. Prin urmare, solutiile rentabile si eficiente din punct de vedere energetic sunt vitale in vederea minimizarii costurilor de exploatare, garantand in acelasi timp respectarea celor mai recente norme legale.

Uz rezidential - Daikin ofera un sistem VRV rentabil, cu consum scazut de energie pentru proprietarii de locuinte - conditii obligatorii pentru o experienta confortabila si economica din punct de vedere financiar.

 

CONTROL INTELIGENT DE ORIUNDE TE AFLI (optional)

Control online prin Amazon Alexa sau Google Assistant


Daikin Residential ControllerUnitatea FXFA-A poate fi controlata in premiera cu ajutorul aplicatiei Daikin Residential Controller, disponibila pentru produsele de incalzire nou instalate din generatia a treia, incepand cu luna februarie 2020. 
Aceasta iti va da posibilitatea sa monitorizezi permanent, de pe tableta sau smartphone, din orice locatie, parametrii de climatizare prin intermediul internetului (WiFi) sau al unei retele locale (WLAN). Astfel:
  -  vei putea modifica setarile termostatului
  -  vei putea programa temperatura pe intervale orare
  -  vei putea revizui oricand consumul de energie

Descarca gratuit aplicatia Daikin Residential Controller din App Store sau Google Play, accesand unul dintre linkurile urmatoare:

Download on the App StoreGet it on Google Play

COMANDA VOCALA - poti controla echipamentul prin comanda vocala cu ajutorul aplicatiilor Amazon Alexa sau Google Assistant, pe care le poti descarca de pe App Store sau Google Play.

  

Daikin - Senzorul de prezenta si de podea

Senzorul de prezenta si de podea (optional)
Senzorul de prezenta directioneaza aerul la distanta de persoanele detectate in camera atunci cand functia de control al jetului este activata. Senzorul de podea detecteza temperatura medie a podelei si asigura o distributie uniforma a temperaturii intre plafon si podea.

Daikin - Filtru cu autocuratare

Filtrul cu autocuratare (optional)
Acest filtru previne acumularile de praf, ceea ce elimina riscul blocarii fluxului de aer. Procesul este mult mai eficient decat la aparatele fara curatare automata, unde filtrele trebuie scoase si curatate in mod regulat.

Daikin - Controlul individual al clapetelor

Control individual al clapetelor (optional)
Se realizeaza prin intermediul telecomenzii cu fir si permite reglarea pozitiei individuale a fiecarei clapete, pentru adaptarea la orice spatiu interior, fiind disponibile si kituri de inchidere optionale.

Daikin - Treptele de viteza ale ventilatorului

Treptele de viteza ale ventilatorului
Aceasta functie permite selectarea uneia dintre cele 3 trepte de viteza ale ventilatorului.

Daikin - Prevenirea murdaririi tavanului

Prevenirea murdaririi tavanului
Presupune intreruperea periodica a fluxului orizontal de aer, pentru a se evita formarea petelor pe tavan.

Daikin - Prevenirea curentului

Prevenirea curentului
Pentru prevenirea curentilor deranjanti, cand incepe incalzirea sau cand termostatul este oprit, directia de refulare a aerului este orizontala, iar viteza ventilatorului este redusa. Dupa incalzire, parametrii revin la valorile dorite.


Daikin - Numai ventilatorul
Modul "Numai ventilatorul"
Unitatea poate fi setata sa functioneze ca un ventilator care emite curenti de aer fara efect de incalzire sau de racire.

Daikin - Filtru de aerFiltru de aer
Indeparteaza particulele de praf din mediul ambiant, asigurand astfel o sursa constanta de aer curat.

Daikin - Telecomanda cu infrarosu

Telecomanda cu infrarosu (Optional)
Porneste, opreste si regleaza de la distanta aparatul de aer conditionat.

Daikin - Telecomanda cu fir

Telecomanda cu fir (Optional)
Porneste, opreste si regleaza aparatul de aer conditionat.

Daikin - Control centralizatControl centralizat (Optional)
Porneste, opreste si regleaza mai multe aparate de aer conditionat.


Daikin - Auto-diagnoza
Auto-diagnoza
Simplifica intretinerea, indicand defectiunile sistemului sau anomaliile aparute in timpul functionarii.

Silentios

Functionare silentioasa
Unitatile Daikin functioneaza la un nivel de zgomot extrem de redus.

Daikin - Balere verticala automata

Baleiere verticala automata
Ofera posibilitatea de a seta deplasarea verticala automata a fluxului de aer, avand drept efect distributia uniforma a aerului si a temperaturii.

Daikin - Functionarea la plecarea de acasa

Functionarea la plecarea din locatie
Mentine temperatura interioara la nivelul de confort specificat pe durata absentei, economisind astfel energie.

Daikin - Multi locatar

Multi-locatar
Alimentarea principala a unitatii interioare poate fi oprita la parasirea hotelului sau a cladirii de birouri.


Daikin - Comutarea automata racire-incalzire
Comutarea automata racire-incalzire
Unitatea intra automat in modul racire sau incalzire pentru a ajunge la temperatura setata de utilizator.


Daikin - Modul "Uscat"
Modul "Uscat"
Permite reducerea nivelului umiditatii din camera fara a provoca variatii ale temperaturii ambientale.


Daikin - Programator saptamanal
Programator saptamanal
Aparatul poate fi programat sa porneasca oricand, fie zilnic, fie saptamanal.

Daikin - Repornire automata

Repornire automata
Dupa o cadere de tensiune, unitatea reporneste automat cu setarile originale.

Daikin - Setul pompa de drenare

Setul pompa de drenare (Standard)
Faciliteaza drenarea condensului din unitatea interioara.

 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Specificatii tehnice
ProducatorDaikin
Tip produsVRV

CARACTERISTICI

Specificatii tehnice
Tip unitateCaseta
FunctiiAutodiagnoza, Dezumidificare, Incalzire, Racire, Ventilatie
FiltruAnti-praf
Capacitate de racire3.6 kW
Capacitate de incalzire4.0 kW
Debit de aer racire8.9 / 9.8 / 10.7 / 11.8 / 12.8 m³/min
Debit de aer incalzire8.9 / 9.8 / 10.7 / 11.8 / 12.8 m³/min
Nivel de zgomot racire31 dBa
Putere sonora racire49 dBa
Suprafata de montareTavan
Dimensiune carcasa204 x 840 x 840 mm
Greutate18 Kg
Agent frigorificR-32
AlimentareMonofazat
Tensiune alimentare230 V AC
Țeavă conexiune lichid6.35 mm (1/4")
Teava conexiune gaz9.52 mm (3/8")

GARANTIE

Specificatii tehnice
Garantie36 luni

Climatico.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Review-uri

Scrie un review
Spune-ne parerea ta despre acest produsUnitate interna VRV tip caseta jet circular Daikin FXFA32A 3.6kW
Rating-ul tau

Intrebari si raspunsuri

Nu exista intrebari
Ai gasit raspunsul pe care il cauti?

Certificari

Climatico Daikin Home Comfort Expert ISO Sistem Management al Calitatii SRAC Climatico Climatico Membru al Asociatiei Generale a Frigotehnistilor din Romania Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2020 a Galei Premiilor eCommerce Best Online Merchant Award for the Air Conditioner & Household Appliances Category Cel mai mare NPS al unui comerciant din eMag MarketPlace premiu primit la Gala Premiilor eCommerce GPeC 2022 Climatico Membru al Asociatiei Romane a Magazinelor Online Climatico Membru al TRUSTED.RO