Unitate interna VRF Hitachi RPIM-1.5FSN4E duct 4.0 kW

Cod produs
RPIM-1.5FSN4E
Stoc furnizor
Garantie: 60 luni
Cumpara acest produs in rate incepand de la 46208 Lei vezi detalii
  • Nivel de zgomot racire: 28 / 30 / 33 dB
  • Nivel de zgomot incalzire: 28 / 30 / 33 dB
  • Dimensiune carcasa: 275 x 702 x 600 mm
  • Tensiune alimentare: 230 V AC
Hitachi
5.54499 Lei

Unitate interna aer conditionat VRF Hitachi RPIM-1.5FSN4E duct 4.0 kW
Hitachi Set Free

Unitatile interne Free-System va ofera mai multa libertate la planificarea si instalarea solutiilor de climatizare. Toate unitatile interne pot fi conectate la orice unitate externa Utopia sau SetFree. Este posibila orice combinatie de unitati interne si externe daca indicatorii de perfomanta sunt sincronizati. Controlul are loc la nivel central general prin comunicatia interna H-Link II. Pentru un concept optim de climatizare va recomanda sa combinati diferite tipuri de unitati interne - in aceasta consta libertatea oferita de modelele FreeSystem. Hitachi este deosebit de mandra de ceea ce ea numeste FreeSystem: combinati unitatile externe de tip Utopia (Confort, Premium, Centrifugal) sau SetFree VRF cu diferite unitati interne, avand posibilitatea de a le controla individual. Acest lucru ofera un spatiu enorm de configurare la faza de planificare a solutiilor dumneavoastra de climatizare si face posibila o climatizare optima pentru toate zonele.

Unitate interioara pentru tubulatura - versiunea pentru hotel

Noile aparate tip duct seria RPIM au fost create special pentru zonele in care spatiul de montaj este limitat. În combinatie cu un nivel de zgomot extrem de scazut, aceste aparate sunt alegerea ideala pentru dotarea climatehnica a camerelor de hotel.

Design plat si robust

Modelul RPIM are o structura intarita, pentru a-i conferi aparatului o fixare mai buna atunci când este suspendat. Acesta nu necesita prea mult loc, deoarece masa totala a fost redusa. Având una dintre cele mai mici înaltimi de montaj de pe piata, acest model isi gasete practic loc pe orice tavan suspendat  fara a fi necesare prea multe modificari.

Presiune statica reglabila

Aparatul are trei setari pentru compresia statica si poate fi ajustat dupa conditiile de instalare. Setarea pentru presiune statica ridicata este potrivita pentru tubulaturile lungi, iar setarea pentru presiune statica redusa este potrivita la instalatiile cu lungime de tubulatura mai scurta.

Motorul cu curent continuu reduce consumul de energie si zgomotul

Motorul ventilatorului cu curent continuu mareste gradul de eficienta si reduce semnificativ defectiunile electromagnetice,fata de produsele uzuale care utilizeaza curentul alternativ-aparatul va fi mai silentios si mai eficient. Prin controlul vitezei de rotatie, turbulentele de aer vor fi reduse.Rotorul magnetic din fier si sistemul central de bobinare reduc consumul de curent al motorului.

Standard, cu filtru de aer

De fiecare data când se utilizeaza o tubulatura scurta de aspiratie sau nu se utilizeaza deloc, filtrul de aspiratie produs in serie intra in actiune. Daca aparatul este legat la un tub mai lung, filtrul poate fi îndepartat. Este pozitionat într-un loc accesibil si se poate îndeparta de pe partea de jos a aparatului pentru curatare sau întretinere, fara a fi nevoie sa se indeparteze toata tubulatura.

Pozitia de aspirare a aerului (0.8 - 6 CP)

Prin schimbarea panoului de la baza al aparatului cu stutul de aspirare, pozitia de aspirare a aerului se poate stabili orizontal sau vertical.

Este necesara achizitionarea unei telecomenzi.

CARACTERISTICI GENERALE

Specificatii tehnice
ProducatorHitachi
Tip produsVRV

CARACTERISTICI

Specificatii tehnice
Tip unitateDuct
Capacitate de racire4.0 kW
Capacitate de incalzire4.8 kW
Debit de aer racire360 / 480 / 480 m³/h
Nivel de zgomot racire28 / 30 / 33 dB
Nivel de zgomot incalzire28 / 30 / 33 dB
Suprafata de montarePlafon fals, Tavan
Dimensiune carcasa275 x 702 x 600 mm
Greutate26 Kg
Agent frigorificR-410A
Telecomanda cu firHitachi PC ARF
AlimentareMonofazat
Tensiune alimentare230 V AC
Intensitate curent5 A
Țeavă conexiune lichid6.35 mm (1/4")
Teava conexiune gaz12.7 mm (1/2")
Teava de conexiune condens25 mm

GARANTIE

Specificatii tehnice
Garantie60 luni
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsUnitate interna VRF Hitachi RPIM-1.5FSN4E duct 4.0 kW
Rating-ul tau