Unitate interna VRF Hitachi RPIM-1.0FSN4E duct 2.8 kW

(luni - vineri 08:00 - 22:00)
Comanda aer conditionat si programeaza din timp montaj acreditat. Montaj profesional executat de personal calificat. Transport gratuit in toata tara! Plateste acum cu EcoVoucher

Unitate interna VRF Hitachi RPIM-1.0FSN4E duct 2.8 kW

Cod produs: RPIM-1.0FSN4E

Disponibilitate: Stoc furnizor Garantie: 60 luni

5.24299 Lei
Hitachi
 • Descriere produs
 • Mai multe informatii
 • Recenzii clienti
 • Descriere produs

  Unitate interna aer conditionat VRF Hitachi RPIM-1.0FSN4E duct 2.8 kW
  Hitachi Set Free

  Unitatile interne Free-System va ofera mai multa libertate la planificarea si instalarea solutiilor de climatizare. Toate unitatile interne pot fi conectate la orice unitate externa Utopia sau SetFree. Este posibila orice combinatie de unitati interne si externe daca indicatorii de perfomanta sunt sincronizati. Controlul are loc la nivel central general prin comunicatia interna H-Link II. Pentru un concept optim de climatizare va recomanda sa combinati diferite tipuri de unitati interne - in aceasta consta libertatea oferita de modelele FreeSystem. Hitachi este deosebit de mandra de ceea ce ea numeste FreeSystem: combinati unitatile externe de tip Utopia (Confort, Premium, Centrifugal) sau SetFree VRF cu diferite unitati interne, avand posibilitatea de a le controla individual. Acest lucru ofera un spatiu enorm de configurare la faza de planificare a solutiilor dumneavoastra de climatizare si face posibila o climatizare optima pentru toate zonele.

  Unitate interioara pentru tubulatura - versiunea pentru hotel

  Noile aparate tip duct seria RPIM au fost create special pentru zonele in care spatiul de montaj este limitat. În combinatie cu un nivel de zgomot extrem de scazut, aceste aparate sunt alegerea ideala pentru dotarea climatehnica a camerelor de hotel.

  Design plat si robust

  Modelul RPIM are o structura intarita, pentru a-i conferi aparatului o fixare mai buna atunci când este suspendat. Acesta nu necesita prea mult loc, deoarece masa totala a fost redusa. Având una dintre cele mai mici înaltimi de montaj de pe piata, acest model isi gasete practic loc pe orice tavan suspendat  fara a fi necesare prea multe modificari.

  Presiune statica reglabila

  Aparatul are trei setari pentru compresia statica si poate fi ajustat dupa conditiile de instalare. Setarea pentru presiune statica ridicata este potrivita pentru tubulaturile lungi, iar setarea pentru presiune statica redusa este potrivita la instalatiile cu lungime de tubulatura mai scurta.

  Motorul cu curent continuu reduce consumul de energie si zgomotul

  Motorul ventilatorului cu curent continuu mareste gradul de eficienta si reduce semnificativ defectiunile electromagnetice,fata de produsele uzuale care utilizeaza curentul alternativ-aparatul va fi mai silentios si mai eficient. Prin controlul vitezei de rotatie, turbulentele de aer vor fi reduse.Rotorul magnetic din fier si sistemul central de bobinare reduc consumul de curent al motorului.

  Standard, cu filtru de aer

  De fiecare data când se utilizeaza o tubulatura scurta de aspiratie sau nu se utilizeaza deloc, filtrul de aspiratie produs in serie intra in actiune. Daca aparatul este legat la un tub mai lung, filtrul poate fi îndepartat. Este pozitionat într-un loc accesibil si se poate îndeparta de pe partea de jos a aparatului pentru curatare sau întretinere, fara a fi nevoie sa se indeparteze toata tubulatura.

  Pozitia de aspirare a aerului (0.8 - 6 CP)

  Prin schimbarea panoului de la baza al aparatului cu stutul de aspirare, pozitia de aspirare a aerului se poate stabili orizontal sau vertical.

  Este necesara achizitionarea unei telecomenzi.

  Mai multe informatii

  CARACTERISTICI GENERALE

  Producator Hitachi
  Tip produs VRV

  CARACTERISTICI

  Tip unitate Duct
  Capacitate de racire 2.8 kW
  Capacitate de incalzire 3.2 kW
  Debit de aer racire 360 / 480 / 480 m³/h
  Nivel de zgomot racire 27 / 29 / 31 dB
  Nivel de zgomot incalzire 27 / 29 / 31 dB
  Suprafata de montare Plafon fals, Tavan
  Dimensiune carcasa 275 x 702 x 600 mm
  Greutate 26 Kg
  Agent frigorific R-410A
  Telecomanda cu fir PC ARF
  Alimentare Monofazat
  Tensiune alimentare 230 V AC
  Intensitate curent 5 A
  Țeavă conexiune lichid 6.35 mm (1/4")
  Teava conexiune gaz 12.7 mm (1/2")
  Teava de conexiune condens 25 mm

  GARANTIE

  Garantie 60 luni

  Recenzii clienti

  Scrie propria ta recenzie

  Faceti recenzie la: Unitate interna VRF Hitachi RPIM-1.0FSN4E duct 2.8 kW

  Cum evaluezi acest produs? *

    1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
  Performanţe
  Design
  Consum
  Preţ