Unitate interna VRF Hitachi RCI-4.0FSN3Ei caseta 4 directii 11.2 kW

Cod produs
RCI-4.0FSN3Ei
Stoc furnizor
Garantie: 60 luni
Cumpara acest produs in rate incepand de la 64167 Lei vezi detalii
  • Nivel de zgomot racire: 33 / 35 / 38 dB
  • Nivel de zgomot incalzire: 33 / 35 / 38 dB
  • Dimensiune carcasa: 298 x 840 x 840 mm
  • Tensiune alimentare: 230 V AC
Hitachi
7.69999 Lei

Unitate interna VRF Hitachi RCI-4.0FSN3Ei caseta 4 directii 11.2 kW
Hitachi Set Free

Unitatile interne Free-System va ofera mai multa libertate la planificarea si instalarea solutiilor de climatizare. Toate unitatile interne pot fi conectate la orice unitate externa Utopia sau SetFree. Este posibila orice combinatie de unitati interne si externe daca indicatorii de perfomanta sunt sincronizati. Controlul are loc la nivel central general prin comunicatia interna H-Link II. Pentru un concept optim de climatizare va recomanda sa combinati diferite tipuri de unitati interne - in aceasta consta libertatea oferita de modelele FreeSystem. 

Hitachi este deosebit de mandra de ceea ce ea numeste FreeSystem: combinati unitatile externe de tip Utopia (Confort, Premium, Centrifugal) sau SetFree VRF cu diferite unitati interne, avand posibilitatea de a le controla individual. Acest lucru ofera un spatiu enorm de configurare la faza de planificare a solutiilor dumneavoastra de climatizare si face posibila o climatizare optima pentru toate zonele.

Aparatul RCI tip caseta cu 4 directii este foarte silentios si compact. Datorita inaltimii ajustabile de montaj greutatea sa a fost redusa cu 50% iar datorita marimii standard a panoului se poate monta si conecta usor.
 
Functionare silentioasa
 
Prin utilizarea unui turbo-ventilator Super-High-Stream (aripa curbata tridimensional), eficienta suflului de aer s-a îmbunatatit cu 20% iar poluarea fonica s-a redus la 28 dB(A) (RCI 1.0 pâna la 2.5).
 
Motorul cu curent continuu reduce consumul de energie si zgomot
 
Motorul ventilatorului cu curent continuu mareste gradul de eficienta si reduce semnificativ defectiunile electromagnetice, fata de produsele uzuale care utilizeaza curentul alternativ. Rotorul magnetic din fier si sistemul central de bobinare reduc consumul de curent, iar prin controlul vitezei de rotatie, vârtejele de aer vor fi reduse.
 
Instalare si intretinere usoara
 
Deschiderea necesara a tavanului a fost redusa la 860 - 910 mm. Cu maxim 298 mm inaltime si doar 29 kg greutate, puteti instala acest model chiar si în cele mai mici incaperi, pe un tavan suspendat. Latura panoului de forma patrata a fost redusa la 950 mm, pentru a se usura schimbul cu alte modele. La fiecare colt al aparatului sunt fixate bolturi de agatare, astfel incat orientarea aparatului sa poata fi modificata fara a se schimba si pozitia bolturilor. Acest lucru usureaza conectarea conductelor. Panoul este prevazut in fiecare colt cu o clapeta, pentru ca inaltimea corpului sa se poata regla fara ca panoul sa fie îndepartat.
 
Pompa de condens integrata
 
Inaltimea pompei de condens este de 650 mm de la marginea de jos a aparatului. In modul de racire, ea functioneaza ca un motor cu rulare continua. Un comutator final opreste unitatea interioara, in cazul in care apar probleme cu evacuarea condensului.
 
Adaptabilitate la tavane inalte
 
Prin marirea optionala a numarului de rotatii ale ventilatorului, modelul poate fi adaptat si la tavane înalte (4.2 m). Aceasta functie garanteaza o climatizare confortabila in cladirile publice si in showroom-uri.
 
Adaptabilitate la tavane inalte
Este necesara achizitionarea unei telecomenzi.
Pretul include panoul decorativ.

CARACTERISTICI GENERALE

Specificatii tehnice
ProducatorHitachi
Tip produsVRV

CARACTERISTICI

Specificatii tehnice
Tip unitateCaseta
Capacitate de racire11.2 kW
Capacitate de incalzire12.5 kW
Debit de aer racire1440 / 1680 / 1920 m³/h
Nivel de zgomot racire33 / 35 / 38 dB
Nivel de zgomot incalzire33 / 35 / 38 dB
Suprafata de montarePlafon fals, Tavan
Dimensiune carcasa298 x 840 x 840 mm
Greutate29 Kg
Model panou decorativHitachi P-N23NA
Dimensiune panel37 x 950 x 950 mm
Greutate panel6 Kg
Agent frigorificR-410A
Telecomanda cu firHitachi PC ARF
CuloareAlb
AlimentareMonofazat
Tensiune alimentare230 V AC
Intensitate curent5 A
Țeavă conexiune lichid9.52 mm (3/8")
Teava conexiune gaz15.88 mm (5/8")
Teava de conexiune condens32 mm

GARANTIE

Specificatii tehnice
Garantie60 luni
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsUnitate interna VRF Hitachi RCI-4.0FSN3Ei caseta 4 directii 11.2 kW
Rating-ul tau