Portacool

Racitoare de aer portabile

»  Compania americana Portacool furnizeaza sisteme de racire compacte inca din 1990, cand a produs prima versiune de racitor portabil cu evaporare. Astazi, compania a devenit lider global in domeniu, cu distribuitori in 50 de state din SUA si 56 de tari.
»  Locatia initiala a companiei, intr-o frumoasa padure de pini din Center, Texas (la 120 km de Dallas), nu a fost niciodata schimbata. Orasul pastreaza inca aerul traditional, dar s-a dezvoltat constant si a capatat si un aer modern, inclusiv gratie unor companii de anvergura precum Portacool.
»  Racitoarele portabile Portacool s-au dovedit a fi extrem de eficiente in nenumarate tipuri de aplicatii - cum ar fi cele agricole si horticole, industrie, productie, afaceri, divertisment, sport si rezidential.

Portacool - vedere panoramica

»  Racitoarele portabile sunt economice si eficiente, gratie tehnologiilor avansate de racire prin evaporare dezvoltate de Portacool.
»  Tehnologiile implementate de Portacool sunt sustinute de garantii si servicii de cea mai buna calitate, astfel incat racitoarele de aer sunt investitii eficiente pe termen indelungat
»  Constientizarea fenomenului de 'stres termic' este extrem de importanta, mai ales in mediile de afaceri, unde siguranta angajatilor, erorile umane si productivitatea companiilor sunt elemente-cheie care trebuie luate in considerare.


CALITATEA PE CARE POTI CONTA

Toate racitoarele sunt fabricate in SUA, la unitatea de productie Center, Texas. 
Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, inclusiv cartusele Kuul Comfort - singurele cartuse fabricate in SUA, cu materiale provenite exclusiv din productia interna. 

Concluzie

Kuul Comfort
Racire eficienta, mai puternica, mai durabila si costuri reduse!

Racitor de aer portabil Portacool - Kuul Comfort

Kuul Comfort face diferenta
  » Ofera racire performanta si fiabila atunci cand este mai mare nevoie, asigurand o cantitate marita a fluxului de aer care trece prin racitor.
  » O scadere mult mai mica a presiunii aerului permite o rata a ventilatiei mai ridicata, combinata cu o mai mica presiune a aerului prin mediul ambiant. Aceasta se materializeaza intr-o eficienta mai mare a racirii si un transfer mai mare al masei de aer, furnizand Efectul Kuul.
  » Aerul emis este mai curat, gratie capacitatii sporite de filtrare si de curatare a aerului. Impuritatile din aer si praful sunt indepartate, fiind captate in container pentru eliminarea lor ulterioara.
  » Kuul Comfort este tehnologia cu durata de viata cea mai indelungata din intreaga industrie, permitand folosirea acesteia ani de zile fara a fi necesara inlocuirea ei.

Cum se simte EFECTUL KUUL

 Portacool - Cum se simte efectul Kuul      Portacool - Cum se simte efectul Kuul


Racitor de aer portabil Portacool - ambient exterior


BENEFICIILE RACITOARELOR EVAPORATIVE PORTABILE

Racitoarele Portacool sunt solutii de racire extrem de flexibile si de eficiente, chiar si in cele mai toride zile de vara.
Prin comparatie, ventilatoarele doar circula aerul cald prin spatiul adiacent, fara a oferi racirea dorita. Sistemele de aer conditionat sunt solutii excelente, cu diferenta ca sunt ceva mai complexe din punct de vedere al montarii. Iar pulverizatoarele pot genera zone cu portiuni alunecoase, ceea ce reprezinta un pericol major de accidentare pentru utilizatori.
 

 Comparatie racitor Portacool fata de ventilatoare   Comparatie racitor Portacool fata de Pulverizatoare   Comparatie racitor Portacool fata de sisteme de aer conditionat

 Avantajele racitoarelor Portacool
  » Racire intr-o singura trecere - racitoarele portabile pot raci aerul pana la o temperatura de -1°C cu o singura trecere. Aceasta va crea o zona de aer rece chiar si atunci cand aerul racit nu poate fi captat si retinut.
  » Instalarea nu este necesara - majoritatea unitatilor Portacool nu necesita instalare, fiind suficienta conectarea la o priza. Apoi, mai este necesar fie un rezervor mare de apa, fie conectarea la un furtun pentru o racire continua.
  » Functionare eficienta - racitoarele Portacool pot furniza aer rece consumand foarte putina energie - comparabila cu energia necesara pentru functionarea unui ventilator. Eficienta deosebita a acestor racitoare este datorat faptului ca energia necesara racirii provine, in principal, din aerul cald existent in imediata vecinatate.
  » Usor de transportat - racitoarele pot fi deplasate cu usurinta cu ajutorul rotilor rezistente sau rotilor cauciucate, fiind necesare maxim doua persoane pentru transport.
 
 Portacool - cei 5 piloni ai marcii

 

Gama de produse Portacool  Gama accesorii - Portacool  Gama consumabile - Portacool

 

 

Certificari

Climatico Daikin Home Comfort Expert ISO Sistem Management al Calitatii SRAC Climatico Climatico Membru al Asociatiei Generale a Frigotehnistilor din Romania Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2023 a Galei Premiilor eCommerce, programul GPeC Proficiency, in categoria IT&C, Electronice & Electrocasnice Cel mai mare NPS al unui comerciant din eMag MarketPlace premiu primit la Gala Premiilor eCommerce GPeC 2022 Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2020 a Galei Premiilor eCommerce Best Online Merchant Award for the Air Conditioner & Household Appliances Category Climatico Membru al Asociatiei Romane a Magazinelor Online Climatico Membru al TRUSTED.RO