Pompa de caldura Daikin Altherma 3 H MT ECH2O 12kW bivalenta pentru incalzire, racire si apa calda menajera ETSXB12P50E-EPRA12EW1

Cod produs
ETSXB12P50E-EPRA12EW1
Stoc furnizor
Garantie: 36 luni
Cumpara acest produs cu credit online sau cu cardul in rate incepand de la
vezi detalii

Pompa de caldura aer-apa, sistem refrigerant split
Posibilitate conectare la panouri solare si fotovoltaice
Temperatura maxima agent termic: 65°C
Tensiune de alimentare unitate interna: 400 V AC
Tensiune alimentare unitate externa: 400 V AC
Posibilitate incalzitor de rezerva de 3, 6 sau 9 kW

Daikin
59.59999 Lei
Pret cu TVA 9% 54.59156 Lei

Produse similare

Descriere produs

Pompa de caldura tip refrigerant split, sistem aer-apa
Daikin Altherma 3 H MT ECH2O 12kW pentru incalzire, racire si apa calda menajera, cu rezervor de 500L bivalenta, ETSXB12P50E-EPRA12EW1 trifazica
Functionare garantata pana la -28°CBluevolution

Pompa de caldura - Daikin Altherma 3 H HT ECH2O ETSX-D

Pompele de caldura Daikin Altherma 3 H MT ECH2O bivalenta  incorporeaza cele mai eficiente tehnologii de racireincalzire si furnizare de apa calda menajera, indeplinind cu succes atat functiile unui aparat de aer conditionat, cat si pe cele ale unei centrale termice.

Posibilitate alimentare cu energie solara
Unitatile din aceasta gama au unitatea solara integrata si pot fi conectate la un sistem de panouri solare care poate acoperi necesarul de apa calda menajera in sezonul cald si scade consumul de curent electric 

Energie regenerabila
Aceste echipamente functioneaza in proportie de pana la 75% cu energie regenerabila provenita din exterior, diferenta fiind acoperita prin alimentarea cu energie electrica
. 

Management inteligent al resurselor
Unitatea este conceputa sa stocheze apa calda in perioadele cu costuri scazute ale energiei, iar managementul electronic al pompei de caldura si al boilerului ECH2O maximizeaza eficienta energetica a sistemului.

 


TEHNOLOGIE DE TOP PENTRU UN CONFORT PERMANENT

Pompa de caldura - Daikin Altherma 3 H HT ECH2O ETSX-D - ambient interior

 

Apa proaspata in permanenta - apa furnizata de pompa este igienizata, fara a fi necesara dezinfectarea termica pentru eliminarea bacteriilor legionella

Eliminarea lucrarilor de intretinere - rezervorul nu necesita intretinere, deoarece a fost minimizat riscul coroziunii, al depunerilor de calciu sau al pierderilor de apa prin supapa de siguranta

Reducerea pierderilor de caldura - gratie izolatiilor de calitate superioara

Management inteligent de stocare a caldurii - sistemul permite incalzirea continua in modul dezghetare, iar caldura stocata poate fi utilizata pentru climatizarea spatiului interior

Posibilitatea conectarii la panouri fotovoltaice - pentru a furniza energie pompei de caldura

 


UNITATE DE PARDOSEALA CU REZERVOR ECH2O INTEGRAT

Unitate de pardoseala cu rezervor ECH2O integrat


Usor de configurat
 - poti configura unitatea in 9 pasi, dupa care poti verifica daca aceasta este pregatita de functionare ruland cicluri de testare.

Spatiu redus de instalare, datorita dimensiunilor compacte.

Material unitate interna - aceasta unitate are carcasa fabricata din polipropilena, un material flexibil si rezistent la actiunea caldurii.

Rezervor usor si rezistent - are o capacitate de 180 de litri si este realizat din polipropilena, cu peretii interiori si exteriori umpluti cu spuma izolanta pentru minimizarea pierderilor de caldura.

 Pompa de caldura Daikin Altherma 3 H HT cu rezervor ECH2O - sistem incalzire cu unitate solara integrata

POSIBILITATE COMBINATIE CU UN SISTEM DE PANOURI SOLARESistem cu panouri solare nepresurizate (drain back)

Aceasta pompa de caldura are unitate solara integrata si poate fi combinata cu un sistem de panouri solare pentru valorificarea la potential maxim a energiei regenerabile, cu scopul incalzirii ambientului interior si producerii de apa calda menajera.

In aceasta configuratie este posibila instalatia cu panouri solare nepresurizate (drain-back), caracterizata prin:

»  Acest sistem umple panourile solare numai atunci cand este necesar. Panourile solare vor fi pline numai atunci cand va exista suficienta energie solara, iar rezervorul de stocare va putea absorbi caldura.

»  Daca nu exista suficienta radiatie solara, apa se va scurge inapoi in boilerul cu apa calda. In acest caz, nu este necesara folosirea antigelului, deoarece panourile nu sunt umplute cu apa.

»  Acest sistem este ideal pentru locuintele noi.

 

INTERFATA USOR DE FOLOSITInterfata panoului frontal - Daikin Eye


DAIKIN EYE -
"Ochiul Daikin" monitorizeaza starea de functionare a pompei, astfel:

Daikin Eye - albastruAlbastru - culoarea albastra a indicatorului Daikin Eye indica faptul ca centrala functioneaza corect. Acesta va lumina intermitent in timpul functionarii si se va opri in modul "stand by".

 
Daikin Eye - rosuRosu - culoarea rosie a indicatorului Daikin Eye semnaleaza o defectiune, situatie in care sunt necesare lucrari de mentenanta.  

  

O UNITATE EXTERNA PERFORMANTA - 3 H HT EPRA-DV

Unitatea externa Daikin Altherma EPRA-DW

Red Dot Design Award 2019 si If Design Award 2019

Design premiat - castigatoare a concursurilor internationale Red Dot Award 2019 si IF Design Award 2019, aceasta unitate externa impresioneaza prin aspectul compact si modern, grila frontala neagra mascand ventilatorul, iar carcasa argintie conferindu-i o nota suplimentara de eleganta.

Un singur ventilator - unitatile de mare capacitate necesita, de regula, doua ventilatoare. Unitatea EPRA este dotata cu un singur ventilator puternic si eficient, care a permis construirea unei unitati cu dimensiuni mai mici, deci mai simplu de integrat in spatiul in care urmeaza sa functioneze.

Temperatura maxima de incalzire a apei

Compresor puternic - Daikin a creat un compresor tip scroll care permite unitatii sa functioneze la temperaturi exterioare de pana la -28°, respectiv sa furnizeze agent termic la temperaturi de pana la 65°C.

Functionare silentioasa - pentru a reduce nivelul de zgomot produs de compresor, acesta este inconjurat de un strat de aer izolator, un strat de material fonoabsorbant si o cutie din metal. 

Izolatie rezistenta - izolatia cu 3 straturi si tampoanele din cauciuc dintre placa inferioara si placa de vibratii absorb si izoleaza sunetele emise de compresor in timpul functionarii.

Daikin Altherma EPRA-DV - unitate externa - elemente componente

Pompa de caldura aer-apa Daikin Altherma 3 H HT ECH2O ETSH-ETSX-EPRA - ambient exterior  

EFICIENTA ENERGETICA RIDICATA SI IMPACT REDUS ASUPRA MEDIULUI

Daikin - energie regenerabila, eficienta ridicata

Eficienta energetica la incalzirea ambientului si prepararea apei calde menajere

Eficienta energetica in cazul incalzirii spatiului interior poate ajunge pana la clasa A+++.

Eficienta energetica aferenta prepararii apei calde se incadreaza in clasa A.
Daikin R32
Daikin Altherma 3 H MT ECH2utilizeaza agentul frigorific R32 care, spre deosebire de vechiul agent R410A, reduce cu 68% impactul asupra incalzirii globale (GWP) si imbunatateste performanta energetica a aparatului. 

Alegerea unui produs dotat cu agentul frigorific R32 asigura un consum de energie redus pentru utilizator. In acelasi timp, R32 permite utilizarea unui volum mai mic de agent frigorific pentru alimentarea unei singure unitati.

Consumul tau de energie electrica va fi substantial diminuat datorita tehnologiei Inverter, materializata intr-un compresor complex care isi ajusteaza viteza de lucru in functie de temperatura camerei, evitandu-se astfel opririle si pornirile consumatoare de curent in exces.

 

CONTROL INTELGENT DE ORIUNDE TE AFLI (OPTIONAL)

Control inteligent prin aplicatie pe smartphone sau tableta, de oriunde te afli


Daikin Residential ControllerUnitatea poate fi controlata cu ajutorul aplicatiei Daikin Residential Controller, disponibila pentru produsele nou instalate din generatia a treia.
Aceasta iti va da posibilitatea sa monitorizezi permanent, de pe tableta sau smartphone, din orice locatie, parametrii de climatizare prin intermediul internetului (WiFi) sau al unei retele locale (WLAN):
  -  vei putea programa temperatura pe intervale orare
  -  vei putea revizui oricand consumul de energie

Poti controla echipamentul inclusiv prin comanda vocala.

Descarca gratuit aplicatia Daikin Onecta direct pe telefonul sau tableta ta.

Daikin Residential Controller - App Store  Daikin Residential Controller - Google Play

    

   

Unitate integrata - racire, incalzire si apa calda menajera

Unitate integrata - sistem de racire, incalzire si preparare de apa calda menajera intr-o singura unitate

  

Functionarea garantata pana la minus 28 grade Celsius

Functionare garantata pana la -28°C - pompele de caldura Daikin functioneaza in orice tip de climat, chiar si la temperaturi exterioare extreme

 

Conexiune fotovoltaicaConexiune fotovoltaica (optional) - posibilitate conexiune la panouri fotovoltaice in scopul furnizarii de energie  

 

Pregatita pentru energia solara

Pregatita pentru energia solara (optional) - unitatea poate fi conectata la un sistem de panouri solare in scopul furnizarii de caldura si apa calda menajera

 

Tehnologia Inverter

Tehnologia Inverter - compresoarele cu aceasta tehnologie isi adapteaza turatia in functie de valorile parametrilor de functionare, asigurand o economie de energie de pana la 30%

 

Rezistenta la conditii severe de mediu

Rezistenta la conditii severe de mediu - unitatea exterioara este creata pentru a rezista la conditii severe pe timp de iarna


Functionare silentioasaFunctionare silentioasa - unitatile interne functioneaza la un nivel redus de zgomot, presiunea sonora minima fiind de 32,8 dBA

Fabricat in EuropaFabricat in Europa  - unitatile Altherma sunt proiectate si fabricate in Europa

 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Specificatii tehnice
Tip produsPompe de caldura
ProducatorDaikin
Pompa de caldura pentruIncalzire, racire si ACM

CARACTERISTICI

Specificatii tehnice
Tehnologie pompa de calduraAer - apa
Tip sistemRefrigerant split
Capacitate de incalzire3.44 - 9.97 kW
Putere absorbita incalzire1.21 kW
Capacitate de racire8.62 kW
Putere absorbita racire2.86 kW
COP5.10
EER3.01
Temperatura maxima agent termic65°C
Temperatura minima exterioara de functionare-28°C
EchiparePompa de circulatie, Rezistenta electrica, Supapa de siguranta, Vas de expansiune

EFICIENTA INCALZIRE SPATIU

Specificatii tehnice
SCOP la 55°C3.60
Clasa de eficienta incalzire a spatiului la 55°CA++
SCOP la 35°C4.98
Clasa de eficienta incalzire a spatiului la 35°CA+++

UNITATEA INTERNA

Specificatii tehnice
Cod unitate internaETSXB12P50E
Suprafata de instalarePardoseala
Volum rezervor apa500 Litri
Material rezervor apaPolipropilena
Conectare la panouri solareDa
Tip displayLCD
Putere sonora47.3 dBA
Presiune sonora38.6 dBA
Greutate76 Kg
Lungime unitate interna594 mm
Latime unitate interna644 mm
Inaltime unitate interna1892 mm
Tensiune de alimentare400 V AC

UNITATEA EXTERNA

Specificatii tehnice
Cod unitate externaEPRA12EW1
Agent frigorificR-32
Putere sonora54 dBA
Presiune sonora40.6 dBA
Greutate118 Kg
Lungime unitate externa1270 mm
Latime unitate externa533 mm
Inaltime unitate externa1003 mm
Tensiune de alimentare400 V AC
Lungime maxima tevi50 m
Diferenta de nivel maxima10 m

ALTE CARACTERISTICI

Specificatii tehnice
Temperatura exterioara de operare incalzire-28°C - +35°C
Temperatura exterioara de operare racire+10°C - +43°C
Temperatura exterioara de operare furnizare acm-28°C - +35°C
Control WiFiOptional

GARANTIE

Specificatii tehnice
Garantie36 luni
Garantie compresor36 luni

Climatico.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Review-uri

Scrie un review
Spune-ne parerea ta despre acest produsPompa de caldura Daikin Altherma 3 H MT ECH2O 12kW bivalenta pentru incalzire, racire si apa calda menajera ETSXB12P50E-EPRA12EW1
Evalueaza principalele caracteristici ale produsului
Extensii de fisier acceptate: jpg, jpeg, png. Dimensiune totala permisa: 20MB.
 

Intrebari si raspunsuri

Nu exista intrebari
Ai gasit raspunsul pe care il cauti?

Certificari

Climatico Daikin Home Comfort Expert ISO Sistem Management al Calitatii SRAC Climatico Climatico Membru al Asociatiei Generale a Frigotehnistilor din Romania Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2023 a Galei Premiilor eCommerce, programul GPeC Proficiency, in categoria IT&C, Electronice & Electrocasnice Cel mai mare NPS al unui comerciant din eMag MarketPlace premiu primit la Gala Premiilor eCommerce GPeC 2022 Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2020 a Galei Premiilor eCommerce Best Online Merchant Award for the Air Conditioner & Household Appliances Category Climatico Membru al Asociatiei Romane a Magazinelor Online Climatico Membru al TRUSTED.RO