Panasonic

(luni - vineri 08:00 - 22:00)
Comanda aer conditionat si programeaza din timp montaj acreditat. Montaj profesional executat de personal calificat. Transport gratuit in toata tara! Plateste acum cu EcoVoucher

Logo Panasonic

Sediu Panasonic 

Aer conditionat Panasonic

DESPRE PANASONIC

Compania Panasonic, initial cunoscuta sub numele de Matsushita Electric Industrial Co. Ltd. este o companie multinationala de electronice localizata in Osaka, Japonia. Compania a fost fondata in anul 1918 si este la ora actuala una dintre cele mai cunoscute companii de eletronice din lume. 

De la infiintarea companiei, Panasonic a pus intotdeauna oamenii in centrul activitatilor si s-a concentrat pe vietile oamenilor. Pe acest concept s-a bazat oferind o mare varietate de produse, sisteme si servicii: de la produse electronice de larg consum pana la dispozitive industriale, produse pentru constructii si locuinte. Continua sa depuna eforturi considerabile pentru a oferi clientilor un trai mai bun in case, comunitati, afaceri si calatorii.

Sloganul Panasonic: "O viata mai buna, o lume mai buna"

Panasonic Europe Ltd.

Panasonic isi desfasoara activitatea in peste 35 de tari in Europa iar sediul central este in Bracknell Marea Britanie cu departamente de marketing, vanzari si alte operatiuni in Wiesdaben Germania. Operatiunile de afaceri in Europa au inceput in 1962 atunci cand Panasonic a infiintat primul birou de vanzari in Hamburg, Germania.

DOMENII DE ACTIVITATE:

 • Produse electronice de larg consum
 • Produse pentru locuinta
 • Produse pentru sectorul auto
 • Solutii B2B

Prin cele 4 domenii de activitate, Panasonic depune eforturi pentru a realiza obiectivul principat pentru intreaga lume. Patru companii isi desfasoara activitatile pentru a realiza obiectivul propus: O VIATA MAI BUNA, O LUME MAI BUNA!

APPLIANCES COMPANY

Se ocupa cu dezvoltaream fabricarea si comercializarea produselor electronice de larg consum, a aparatelor de aer conditionat - aparate de aer conditionat rezidentiale si de dimensiuni mari, sisteme frigorifice si dispozitive si produse asociate bicicletelor. 

Panasonic a dezvoltat o gama impresionanta de aer conditionat de inalta eficienta. Aceasta gama confirma angajamentul fata de mediu prin compresoarele Inverter care optimizeaza performanta reducand astfel costurile de energie.

Conceptul de economisire a energiei si valoarea COP ridicata il clasifica in prima clasa din acest domeniu. Reduce emisiile de CO2 si scade costurile de functionare.

De la solutii mai mici 1x1 la cele complete 4x1, nevoile clientilor conteaza. Panasonic poate oferi cea maibuna solutie pentru a obtine cel mai bun climat.

SISTEME REZIDENTIALE

 • Panasonic ofera o gama completa de modele cu:
 • Inverter Standard, Compact Inverter si Inverter Plus
 • Unitati interne mai silentioase
 • Economii de energie ridicate
 • Flux de aer proaspat cu efect de adiere relaxanta
 • Distanta lunga de conexiune - de la 15 la 30 ml

 

R32 PANASONIC

Noua generație de aparate de aer condiționat cu R32, un gaz frigorific inovator în toate sensurile posibile: este ușor de instalat, ecologic și conservă energia. Rezultatul? Condiții mai bune pentru oameni și planetă. Deoarece vor exista întotdeauna oameni care se împotrivesc schimbării. Bun venit R32. 

Inovatie privind instalarea

 • Extrem de ușor de instalat, practic la fel ca în cazul R-410A (trebuie doar nu uitați să verificați dacă manometrul și pompa de vid sunt compatibile cu R32)
 • Acest gaz frigorific este 100% pur, ceea ce îl face mai ușor de reciclat și refolosit 

Inovatie privind mediul

 • Impact zero asupra stratului de ozon
 • 75% mai puțin impact asupra încălzirii globale
 • R32 este un gaz frigorific care are doar o treime din potențialul de încălzire globală al R410A, adică un risc mai mic de deteriorare a mediului

Inovatie privind economia si consumul de energie

 • Cost mai mic și economii mai mari: - 30% mai puțin gaz frigorific
 • Eficiență a energiei A+++ mai mare decât R410A
 • R32 consumă mai puțină energie atunci când sunt temperaturi extreme în exterior 

 

NOUL FILTRU PM2.5

PM2.5 este un poluant atmosferic care poate să afecteze grav sănătatea oamenilor. Dimensiunea particulelor în suspensie este de treizeci de ori mai mică decât lățimea părului uman, ceea ce le face dificil de văzut cu ochiul liber. Creează probleme periculoase legate de respirație, precum bronșita și cancerul de plămâni la persoanele în vârstă și copii mici. 

Noul filtru Panasonic de purificare pentru PM2.5 capteaza virusurile si alergenii chiar si cei cu dimensiuni micro pentru a-i elimina din aer si a crea o atmosfera interioara curata si confortabila.

SISTEME COMERCIALE

Gama comerciala se extinde constant, astfel incat putem oferi intotdeauna cele mai bune soluții: aparate de inalta performanta, silentioase si o gama completa de casete, unitati de plafon si ducturi.

Panasonic a dezvoltat o gama impresionanta de aer conditionat de inalta eficienta. Aceasta gama performanta confirma grija fata de mediu. Compresoarele Inverter optimizeaza performanta si reduc astfel costurile de energie.

Sisteme comerciale compuse din: ducturi, casete cu 4 directii - cu un design special, console, potrivite pentru spatii rezidentiale, birouri, restaurante, spatii comerciale. 

CONTROL Wi-Fi

Noile sisteme de control va permit sa aveti un control complet asupra instalatiilor dumneavoastra. Toate unitatile dumneavoastra din diferite locatii primesc in timp real actualizari despre stare, prevenind defectarea si optimizand costurile.

 Sisteme rezidentiale Panasonic   Sisteme Comerciale Panasonic