Neutralizant pasivizant alcalin pentru solutii acide Chemstal Neutralyzer Alcalin 1 Kg

Cod produs
LBXNTLY001
Stoc furnizor
  • Utilizare: Neutralizare
  • Tip solutie: Neutralizare
  • Utilizare pentru: Neutralizare solutii acide
  • Cantitate: 1 l
  • Ambalaj: Flacon
  • Greutate: 1 Kg
  • Tip accesoriu: Antigel si solutii curatare
Chemstal
3900 Lei

Neutralizant pasivizant alcalin pentru solutii acide Chemstal Neutralyzer Alcalin 1 Kg

Neutralizant pasivizant alcalin pentru solutii acide Chemstal Neutralyzer Alcalin 1Kg

Neutralizant sub forma de pulbere cu proprietati bazice ( alcaline ) care asigura neutralizarea reziduurilor acide ramase in instalatie in urma curatarii depunerilor cu dezincrustanti acizi din gama CHEMSTAL. Utilizarea produsului are si rolul de pasivizant ( evita ruginirea) al elementelor de fier/otel/fonta, pana la umplerea instalatiei cu fluid termic. In vederea deversarii in conditii de siguranta mediului a solutiei de dezincrustant uzat , utilizati Neutralyzer pana la pH neutru 6,5- 7,5 . Produsul nu ataca garniturile de cauciuc, fierul ,otelul, fonta, cupru, inox, aluminiu . 

Mod de utilizare: a) Procedura de neutralizare a resturilor acide din instalaţie: Se diluează produsul cu apă la temperatura camerei in proporţie de 1%-4% si se circulă soluţia in instalaţie. Se evacueaza in acelaşi recipient in care s-a colectat dezincrustantul uzat cu care s-a efectuat spălarea instalaţiei.Se clăteşte cu apă din abundenta. 
b) Procedura de neutralizare a resturilor acide de dezincrustant uzat Se măsoara pH-ul soluţiei rezultate din combinarea dezincrustantului uzat şi a soluţiei de NEUTRALYZER, cu Kitul de testare a acidităţii ( pH) sau pH-metrul . In cazul in care solutia este acida, se corectează prin adaugare de NEUTRALYZER solid, pâna la pH 6,5-7,5, după care se evacuează la canalizare. 

Produs recomandat uzului profesional. 

CARACTERISTICI GENERALE

Specificatii tehnice
Producator Chemstal
Tip produs Accesorii centrale
Tip accesoriu Antigel si solutii curatare

CARACTERISTICI

Specificatii tehnice
Utilizare Neutralizare
Tip solutie Neutralizare
Utilizare pentru Neutralizare solutii acide
Cantitate 1 l
Ambalaj Flacon
Greutate 1 Kg
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsNeutralizant pasivizant alcalin pentru solutii acide Chemstal Neutralyzer Alcalin 1 Kg
Rating-ul tau