Aer Conditionat Mitsubishi - Preturi Mici - Montaj Autorizat

(luni - vineri 08:00 - 22:00)
Comanda aer conditionat si programeaza din timp montaj acreditat. Montaj profesional executat de personal calificat. Transport gratuit in toata tara! Plateste acum cu EcoVoucher

Logo Mitsubishi Electric Aer Conditionat 

Mitsubishi Electric Producator Sisteme ClimatizareAer conditionat Mitsubishi Electric

DESPRE MITSUBISHI ELECTRIC

Istoria Mitsubishi Electric se confunda practic cu istoria dezvoltării Japoniei moderne.

Compania a fost fondata in 1921, când Mitsubishi Shipbuilding Co (in prezent Mitsubishi Heavy Industries, Ltd.), s-a desprins dintr-o fabrica din Kobe, Japonia,  care a facut motoare electrice pentru nave maritime, infiintand o noua companie numita Mitsubishi Electric Corporation.

In acel an, noua companie a intrat in sectorul de consum, prin producerea si comercializarea de ventilatoare electrice, care au devenit un produs de succes. In următorul deceniu, compania a reusit obtinerea unor contracte majore, inclusiv unul pentru dezvoltarea unei statii de cale ferata electrice.

In 1930, Mitsubishi Electric au inceput productia, instalarea si intretinerea de ascensoare si scari rulante, precum si producerea de echipamente electrice de generare a energiei electrice. Compania a continuat sa creasca si sa se ramifice intr-un ritm vioi, si prin 1960 a aparut ca fiind unul dintre cei mai inovatori producatori de echipamente electrice din Japonia.

La inceputul anilor 1960, compania si-a intors, de asemenea, atentia catre tehnicile de productie ecologice - multi ani inainte ca preocuparea pentru protectia mediului sa devina o problema serioasa.

Peste inca doua decenii, compania a inceput extinderea activitatii sale peste ocean, devenind un pionier în dezvoltarea calculatoarelor, sistemelor avansate de aer conditionat, echipamentelor electronice pentru industria auto, satelitilor alimentati de tehnologia fotovoltaica, precum si in producerea de energie nucleara.

Din 1980 pana in prezent, evolutia cu care Mitsubishi Electric a introdus si rafinat tehnologii inovatoare si produse pentru beneficiul societatii, industriei si persoanelor fizice a fost cu nimic mai putin decât uimitoare. Aceste tehnologii includ primul ecran de mari dimensiuni cu LED pentru arene sportive din lume, cel mai mare televizor cu ecran CRT pentru piata de consum, prima scara rulanta in spirala din lume, cele mai rapide lifturi, tehnologia de antena din spatele primului serviciul comercial aerian prin Internet, si multe altele. 

Astazi Mitsubishi Electric este un gigant mondial, cu operatiuni în 35 de tari, mai mult de 100.000 de angajati, iar vanzarile nete consolidate de peste 32 miliarde dolari SUA. (Cifrele sunt din Raportul anual pe 2007).

ECHIPAMENTE MITSUBISHI

Mitsubishi pune la dispozitie aparate de aer conditionat tip split, casete si unitati de pardoseala pentru uz rezidential, care se integreaza cu succes in locuinta dumneavoastra oferind confort si design unic. 

Liniile curate si neutre ale unitatilor interne, dimensiunile compacte si culoarea "pura" diferentiaza linia sistemelor de climatizare facandu-le compatibile cu orice tip de mediu. Unitatea externa este compacta, usoara si silentioasa si poate fi instalata in spatii limitate.

EFICIENTA ENERGETICA AJUSTATA SEZONIER

Eficienta energetica ajustata sezonier este superioara clasei A/A. Economia in functionare este marele avantaj al sistemelor de climatizare Mitsubishi.

ECHIPAMENTE MULTI SPLIT MITSUBISHI

Sunt folosite in domeniul rezidential si comercial acolo unde unitatile exterioare trebuie sa fie in numar cat mai mic din considerente tehnice, economice si estetice.

Echipamentele tip multi-split sunt aparate de aer conditionat care pot avea mai multe unitati interioare (de la doua la cinci) racordate la o singura unitate exterioara. Ofera multiple posibilitati de configurare, tipuri diferite de unitati interioare (split, duct, caseta), capacitati diferite care pot fi controlate individual oferind o economie considerabila de energie. 

DEZUMIDIFICATOARE

Pot fi folosite in camere de locuit, bai, demisoluri, uscatorii si alte aplicatii casnice. Cu ajutorul dezumidificatorului puteti mentine umiditatea in parametrii normali in spatii rezidentiale. Folosirea lor previne aparitia mucegaiului si a igrasiei.

Uscator maini Mitsubish

USCATOARE DE MAINI

In anul 1993 Mitsubishi Electric a inventat cel mai ecologic uscator de maini din lume. Prin utilizarea acestuia se evita taierea a 1.4 milioane de copaci pe an. Prin eliminarea deseurilor de hartie mai putine resurse naturale sunt consumate ceea ce constituie un lucru pozitiv.

Uscatoarele de maini pot fi utilizate in cladiri de birouri, nstalatii de prelucrare a produselor alimentare, hoteluri, supermarket-uri si multe alte locuri in care este necesar un nivel ridicat de igiena. Economia si design-ul prietenos ofera multiple beneficii utilizatorilor.

ECHIPAMENTE COMERCIALE

Sistemele comerciale sunt destinate in special cladirilor de birouri si intreprinderilor mijlocii dovedind puterea in special prin randamentul ridicat al unei singure unitati externe. 

Mitsubishi dispune de o gama larga de sisteme comerciale: split de perete, casete, coloane, console, duct si unitati de plafon.

ECHIPAMENTE VRF MITSUBISHI

Echipamentele VRF sunt populare datorita calitatii sale de economisire a energiei si instalarii usoare. Ele sunt folosite intr-o gama larga de cladiri inclusiv cladiri inalte de birouri, magazine, hoteluri, scoli si spitale. Gama VRF Mitsubishi dispune de unitati interioare de perete, unitati de tavan, unitati tip caseta, unitati necarcasate pentru tavan fals, unitati de pardoseala. Ele pot fi conectate la unitati exterioare racite cu aer in pompa de caldura, in pompa de caldura cu recuperare.

Wi-Fi CONTROL

Permite conectarea unitatii interioare prin serviciul MELCloud si comandarea prin intermediul semnalului Wi-Fi.

Accesul la serviciul MELCloud este posibil prin SmartPhone, Tableta sau PC cu conexiune la internet. Principalele functii sunt:

On/Off

Mod de functionare

Viteza ventilatorului

Comanda aripioarelor unitatii interne

Reglarea temperaturii si afisarea temperaturii din incapere

Informatii meteo din locul in care este instalat aparatul de aer conditionat

Alte functii avansate

Sisteme aer conditionat rezidential Mitsubishi Electric   Sisteme aer conditionat multi-split Mitsubishi Electric  Sisteme aer conditionat tip coloana Mitsubishi  Sisteme Comerciale Mitsubishi  Uscatoare maini Mitsubishi Electric