Mediclinics

(luni - vineri 08:00 - 22:00)
Comanda aer conditionat si programeaza din timp montaj acreditat. Montaj profesional executat de personal calificat. Transport gratuit in toata tara! Plateste acum cu EcoVoucher

Mediclinics Logo

Mediclinics Company

Produse de igiena Mediclinics

DESPRE MEDICLINICS

Din 1974 Mediclincs proiectează, produce și comercializează o gamă variată de produse și accesorii de baie pentru uz public pentru a asigura soluții avantajoase cu un design inovativ și de calitate superioară cu performante ridicate.

Devotamentul fata de client, a permis companiei sa creeze o gama de produse care sa ofere solutii optime pentru dotarea bailor de uz public: uscătoare de mâini, uscătoare de păr, dispenere de săpun, dispensere pentru proasoape și hârtie igienică, bare dizabilități, oglinzi, coșuri de gunoi si accesorii pentru toaleta.

Produsele Mediclinics sunt proiectate, fabricate si comercializate in conformitate cu standardul ISO 9001 impreuna cu riguroase certificari de produse precum: GS, EMC, EC, UL, si altele. 

În 2006 a deschiderea unui depozit de 6000 mp în Santa Perpetua (Barcelona, Spania). Din 2011 vinde in 100 de tari.

In plus, fata de produsele fabricate de Mediclinics, compania distribuie pentru Spania drepturi pentru branduri de renume international cum ar fi Bradley, Ponte Giulio si Koala Corporation. Din centrele sale de productie din Spania, Mediclinics distribuie produsele pe toate cele cinci continente prin filiale sale din Olanda, Italia si SUA (Sainflow Corporation).

ALEGEREA MEDICLINICS

De ce Medliclinics? Produsele proiectate, dezvoltate si fabricate de companie pentru sectorul public sunt consierate de expertii in domeniu ca fiind solutii durabile, rezistente si de inalta calitate. Profesionistii din domeniu au catalogat aceste produse drept cele mai bune echipamente pentru uscarea mainilor.

Tehnilogia brevetata pentr o uscare rapida si eficienta prin intermediul fluxului de aer de mare viteza, este solutia cea mai buna pentru indepartarea completa a apei de pe maini in mai putin de 10 secunde, in functie de modelul ales.

Eficienta energetica care are ca rezultat o economie de cost mai mare de 70% in comparatie cu alte produse de acest gen, mentin calitatea. Produse durabile realizate din materiale reciclabile. 

SpeedFlow a obtinut certificarea GreenSpec care este recomandata de multe organizatii pentru protectia mediului.

Produsele sunt usor de intretinut si utilizat dar mai intai de toate ele sunt sigure pentru utilizator.

Certificare ISO 9001

Echipamentele pentru toalete sunt proiectate in functie de tendintele actuale care pun in valoare decorul indiferent de culori si stiluri. Uscatoare de par, dozatgoare de hartie igienica, dozatoare de sapun, oglinzi, semne, etc, sunt solutii de calitate in diferite spatii care, mai presus de toate, fac ca utilizatorul sa se simta confortabil si sigur folosind aceste produse.

CALITATEA MEDICLINICS

Cu 35 de ani de experienta in spate Mediclinics ofera solutii de calitate care indeplinesc cerintele cele mai stricte ale profesionistilor din domeniu.

Mediclinics este companie de talie internationala orientata spre client care furnizeaza in mod constant servicii si produse necesare profesionistilor. In calitate de producatori implementeaza imbunatatiri continue ale progreselor si organizarii interne cu responsabilitate si obiective bine stabilite. Flexibilitatea si capacitatea de adaptabilitate au situat Mediclinics ca lider in domeniu si genereaza o valoare constanta, atat la nivel intern cat si cu furnizorii si partenerii strategici.

Calitatea si potrivirea are un nume: MEDICLINICS!

PRODUSE

Uscatoare de maini

Mediclinics ofera o gama larga de uscatoare de maini, aproape 50 de modele care sunt grupate in 3 linii de produse: Eco High Speed, Gama trafic intens, Gama trafic mediu / redus. Solutii proiectate si dezvoltate pentru a oferi intretinere scazuta, durabilitate si rezistenta cu un consum redus de energie. Produse ecologice, instalatii de inalta putere disponibile in multe forme si finisaje pentru a se integra in designul fiecarei incaperi.

Uscatoare de par

Mediclinics dispune de o gama larga de uscatoare de par potrivite pentru hoteluri, case de resedinta, spitale, complexe sportive. Acestea sunt solutia optima atat pentru utilizarea publica cat si individuala. Linia de produse este proiectata si fabricata pentru locuri cu trafic mare oferind durabilitate si care includ protectie anti-vandalism. Modele fabricate cu carcasa din otel foarte rezistent si cu putere mare, uscatoare manuale, cu buton, garanteaza o uscare optima a parului. design simplu si practic, ele sunt usor de operat, rezistente si ofera consum echilibrat. Toate uscatoarele de par au certificari internationale de calitate si siguranta.

Dispensere de sapun

Mediclinics ofera modele functionale, special concepute in multe forme si finisaje pentru a fi usor de integrat. Confenctionate din ABS, otel inoxidabil cu finisaj lucios sau satinat, cu capacitati de la 0.8 la 1.2 litri, pot fi montate atat pe suprafete plane cat si direct pe perete. Pot fi operate automat prin senzor cu infrarosu sau manual prin buton. Acestea accepta sapunuri igienice, dezinfectanti, sapun lichid sau geluri hidro-alcoolice.  

Dispensere hartie igienica

Solutii potrivite atat pentru role de hartie cat si pentru hartie standard, modele robuste si functionale cu o capacitate mare si o intretinere minima. Sunt confectionate din ABS, otel inoxidabil cu finisaj lucios si satinat, protectie anti-vandalism si cheie de siguranta. Oricare ar fi nevoia, Mediclinics are solutia.

Dispensere prosoape hartie

Dispenselerele pentru prosoape de hartie sunt proiectate si fabricate pentru a fi instalate in orice incapere ca solutie optima. Potrivite pentru diferite capacitati de hartie, garanteaza o utilizare mai eficienta a foilor fiind usor de instalat. Fabricate din diferite materiale si finisaje, disponibile intr-o gama larga de forme, cu acces frontal sau in partea de sus. Au o cheie de blocare si o cheie speciala pentru deschidere si protectie anti-vandalism. 

Solutii pentru prosoape de hartie indoite C / Z adecvate pentru o capacitate cuprinsa intre 200 si 1000 coli, modele pentru role cu diametru cuprins intre 14 si 250 mm.

Cosuri de gunoi 

Linia de cosuri de gunoi cu capac sunt modele concepute pentru a fi instalate atat pe podea cat si prinse pe perete, cu capac actionat manual sau cu arc. Capacitatile sunt cuprinse intr 18 si 80 litri.

Cosurile de gunoi cu capace tip swing sunt operate manual si au o capacitate de la 55 la 75 litri.

Linia de produse deschise este conceputa pentru a fi montate pe podeau sau pe perete, cu capacitati intre 18 si 80 litri.

Cosurile actionate cu pedala sunt disponibile in forma patrata sau rotunda si includ capac anti-miros si foarte silentios, cu maner deasupra pentru a facilita transportul si o pedala antiderapanta utilizata pentru ridicarea capacului. Capacitatea variaza intre 3 si 20 de litri.