Logo LG Aer Conditionat 

LG Producator Sisteme ClimatizareAer conditionat LG

DESPRE LG

Istoria LG Electronics a fost înconjurată întotdeauna de dorinţa companiei de a crea o viaţă mai fericită, mai bună.

LG Electronics a fost fondată în 1958 şi de atunci a condus pe drumul spre era digitală avansată, graţie expertizei tehnologice acumulate prin producerea multor aparate electrocasnice, precum radiouri şi televizoare. LG Electronics a lansat multe produse noi, a aplicat tehnologii noi sub forma dispozitivelor mobile şi televizoarelor digitale în secolul 21 şi continuă să-şi consolideze statutul de companie globală.

Global, Mâine, Energie, Umanitate şi Tehnologie sunt fundamentele pe care este fondată această corporaţie; cu literele capitalizate L şi G poziţionate în interiorul unui cerc, pentru a ne centra idealurile deasupra a ceea ce înseamnă tot, umanitatea.
Simbolul reprezintă soluţia noastră pentru stabilirea unei relaţii de lungă durată şi pentru obţinerea celei mai înalte satisfacţii pentru clienţii noştri. 

MARCA LG

Literele „L“ şi „G“ într-un cerc simbolizează lumea, viitorul, tinereţea, umanitatea şi tehnologia. Filozofia LG se bazează pe Umanitate. De asemenea, reprezintă eforturile LG de a menţine relaţii strânse cu clienţii sai din întreaga lume.
Simbolul constă în două elemente: sigla LG în griul LG şi imaginea stilizată a unei feţe umane într-o culoare unică roşu LG. Roşul, culoarea principală, reprezintă atitudinea prietenoasă şi, de asemenea, oferă o impresie puternică asupra angajamentului LG de a oferi ce este mai bun. 

Viziunea LG este să furnizeze produse şi servicii inovatoare, de top în gama lor, şi să asigure satisfacţia clienţilor.

Ca partener pe termen lung al ENERGY STAR®, LG depune un efort continuu pentru eficienţa energetică şi pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.
Rezultatul este cea mai inovatoare gamă de produse de climatizare. Energia verde poate însemna o investiţie, dar şi economii pentru client.

ECHIPAMENTELE DE CLIMATIZARE

Controlaţi temperatura din spaţiul dumneavoastra cu ajutorul gamei de aparate de climatizare LG, inclusiv sisteme unice şi multi-split, sisteme Multi-V şi sisteme de ventilaţie cu recuperare de căldură. Creaţi-vă un mediu mai sănătos cu aparatele de aer condiţionat LG.

Echipamentele de climatizare LG se numără printre cei mai ecologici consumatori comerciali din lume. Avantajele pentru client sunt multiple:

Eficienţă energetică mai ridicată
Capacitate mai mare
Posibilitatea instalarii unor tubulaturi mai lungi

Proprietarii de clădiri pot fi astfel mai responsabili faţă de mediu, iar energia verde LG poate dubla acest efort, în paralel cu o răcire a aerului fiabilă chiar şi în cele mai calde şi umede regiuni. Instalaţiile de climatizare LG pentru clădiri comerciale mari, cum ar fi complexele de birouri, şcolile, lăcaşele de cult, clădirile rezidenţiale şi magazinele se află la a treia generaţie.

Eficienţa energetică a echipamentelor de climatizare LG este asigurată de inversorul Scroll-V de la LG, de circuitul de suprarăcire cu ciclon şi de un nou distribuitor de agent de răcire. Posibilitatea instalării unor conducte mai lungi permite mai multe opţiuni de instalare a unităţii de condensare. Modelele sunt mai compacte şi mai uşor de instalat şi de întreţinut.

LG oferă o gamă largă de echipamente de climatizare, inclusiv recuperatoare de căldură şi accesorii.

ACTIVE ENERGY

Echipamentele de climatizare LG sunt rezultatul unei experienţe îndelungate, iar gama existentă acoperă orice nevoi, de la cele mai simple soluţii rezidenţiale la echipamente comerciale split, multisplit şi Multi-V pentru spaţii complexe.

STIL SI PERFORMANTA

De la modern la minimalist, de la clasic la contemporan sau de la rustic la retro, designul simplu si elegant al aparatului Artcool Stylist se va adapta oricarui mediu si va permite sa creati un spatiu de locuit in perfecta armonie cu gusturile dumneavoastra.

TEHNOLOGIA SMART INVERTER DE LA LG

Controlati nivelul de consum energetic. Performante superioare in conditii de siletiozitate, minimizand in acelasi timp consumul de energie. In orice zona climatica ati locui, LG ofera confortul de care aveti nevoie

ACTIVE ENERGY

LG Active Energy Control regleaza nivelul de consum de energie si capacitatea de racire prin controlarea frecventei maxime a motorului compresorului.
Functia de control a energiei este o modalitate eficienta de a va bucura de racire in timp ce economisiti energie. In ciuda consumului redus de energie, va puteti bucura in continuare de racoare.

  

Sisteme aer conditionat rezidential LG   Sisteme aer conditionat multi-split LG   Sisteme aer conditionat tip coloana LG   Sisteme comerciale aer conditionat LG