Aer Conditionat Hitachi, Tehnonlogie Inverter, Montaj autorizat, Promotii

(luni - vineri 08:00 - 22:00)
Comanda aer conditionat si programeaza din timp montaj acreditat. Montaj profesional executat de personal calificat. Transport gratuit in toata tara! Plateste acum cu EcoVoucher

Logo Hitachi Aer Conditionat 

Hitachi Producator Sisteme ClimatizareAer conditionat Hitachi

DESPRE HITACHI

Marca de aer conditionat Hitachi este recunoscuta pentru inalta sa tehnologie, calitate, eficienta ridicata si fiabilitatea sistemelor de aer conditionat oferite la nivel mondial.

De la fondarea companiei in anul 1910, Hitachi a actionat de la o filozofie corporativa pentru a contribui la societate prin intermediul tehnologiei. Spiritul de pionierat se bazeaza pe pricipiile armoniei si pe sinceritate.Grupul Hitachi ofera pe piata o gama larga de sisteme, produse si servicii in sectoare de piata care include sisteme informatice, dispozitive electronice, sisteme energetice si industriale, produse de larg consum, materiale, logistica si servicii financiare.

Hitachi a fost fondat in anul 1910 de Namihei Odaira ca un atelier de reparatii electrice cu sediul in orasul Hitachi. Primele produse ale companiei au fost trei motoare electrice de 5 HP.

De atunci Hitachi a crescut si s-a dezvoltat intr-o asemenea masura astfel incat grupul Hitachi este acum o companie multinationala, unica in ceea ce priveste amploarea sa, care cuprinde mai multe domenii de activitate cat si o gama de companii distincte.

In plus fata de furnizarea de produse si servicii care raspund nevoilor oamenilor in fiecare colt al globului, Hitachi se angajeaza intr-o varietate de activitati de dezvoltare, proiectare si achizitii publice in intreaga lume.

HITACHI IN CIFRE

Locul 38 in Topul Fortune 500 - cele mai profitabile companii din lume 2012.

Locul 2 in lume in productia de echipamente electronice si electrice.

Cifra de afaceri: peste 100 milioane $

Investii in cercetare si dezvoltare - 4% din vanzarile nete

Prezent pe toate continentele

Peste 400.000 de angajati

INFORMAȚII PRODUCȚIE

Pentru productia echipamentelor de climatizare, Hitachi dispune de 5 fabrici in Japonia, China, Malaysia, Brazilia, Spania. Fabrica din Spania - HAPE a fost deschisa in anul 1991, si o suprafata de 40.000 m2 , un numar de peste 250 de angajati si o capacitate de productie de 140 unitati exterioare/zi, 240 de unitati interioare/zi, si 4 chillere/zi. Timpul de livrare atat pentru echipamente cat si pentru piese de schimb este foarte scurt,ceea ce reprezinta un avantaj major pentru clientii Hitachi.

PRODUSELE HITACHI

Echipamentele de aer conditionat Hitachi sunt prezente in intreaga lume, oriunde exista o cerere pentru performanta, rentabilitate si fiabilitate. O gama larga de unitati impreuna cu posibilitatea alegerii unor sisteme avansate de control fac din Hitachi un furnizor de solutii pentru orice aplicatie sau specificatie de aer conditionat. Investind masiv in cercetare si dezvoltare, transformand noile idei si inovatii in produse, Hitachi este in fruntea industriei producatoare de echipamente de climatizare.
 
Gama de produse HITACHI este una dintre cele mai extinse si flexibile din piata pornind de la puteri de 2 Kw - pentru splituri de perete pana la peste 1000 de Kw pentru chilerre cu inovatoarele compresoare semi-hermetice cu surub. Cu produse si echipamente potrivite pentru orice tip de aplicatii, de la uz rezidential pana la cladiri de birouri sau fabrici, versatilitatea echipamentelor Hitachi este unica.
 
SISTEME REZIDENTIALE HITACHI
 
Echipamentele Hitachi Monozone sunt compuse dintr-o unitate exterioara si unitatea interioara aferenta reprezentand o solutie eficienta pentru orice locuinta sau spatiu de birouri.
In anul 1983, Hitachi a fost cea care a brevetat motorul DC INVERTER construind primul aparat de aer conditionat cu motor alimentat la curent continuu, fara contacte. De atunci Hitachi a continuat sa inoveze, astazi toate echipamentele de climatizare Hitachi fiind cu DC Inverter, unice prin eficienta energetica si putere. Echipamentele Hitachi dispun de ultimele tehnologii, compresoare DC INVERTER cu modul PAM asigurand un climat confortabil si o eficienta energetica ridicata.
Hitachi ERP Active
 
ERP
Directiva Uniunii Europene privind proiectarea ecologica
 
Obiectivul Noii Directive Europene privind proiectarea ecologica este integrarea aspectelor de mediu in proiectarea unui produs, in scopul de a imbunatati performanta de mediu a produsului pe toata durata ciclului de viata. Aparatele de aer conditionat au fost identificate ca produse cu impact energetic (ERP), deoarece au un impact asupra consumului de energie in timpul utilizarii. Prin urmare, un nou set de reguli pentru masuratori de eficienta energetica si specificatii au fost definite, care vor fi integrate in noua eticheta de eficienta energetica. Hitachi aplica noile metode de calcul a directivei privind proiectarea ecologica si toate produsele sale vor fi in conformitate cu cerintele Lotului 10 si Lotului 11.
In ceea ce priveste modul de incalzire si de racire, noul set de etichete va creste eficienta in fiecare an de la A la A+++.

Htachi DC InverterSEER/SCOP

Aceste valori indica eficienta sezoniera in racire (SEER) si in incalzire (SCOP) calculate pe baza orelor de functionare anuale din diferite zone climatice. 

Compresorul DC INVERTER

Aparatele Hitachi ofera avantajul unor compresoare si ventilatoare actionate in intregime prin DC INVERTER. Capacitatea sistemului si a compresorului este marita prin montarea unui sistem de actionare cu curent continuu.

Prin montarea unui compresor cu curent continuu se obtine o mai buna capacitate decat cea a sistemelor standard ce poate fi actionata de un compresor cu curent alternativ. Cresterea capacitatii poate atinge pana la 10%.

FILTRU DE PURIFICARE A AERULUI NANO TITANIUM WASABI
 
Filtrele Hitachi Nano Titanium Wasabi obtin rezultate net superioare in indepartarea mirosurilor sau a particulelor nocive din aer. Oxidul de titan este utilizat de ani buni drept catalizator foto; Hitachi a reusit sa imbunatateasca acest material prin reducerea dimensiunilor la un nanometru - ele ajungand acum cu mai mult de 1000 de ori mai mici decat cele din mediul normal antibacterian. Astfel, acest catalizator foarte fin poate retine si cele mai mici impuritati (care patrund usor prin altre filtre), optimizand calitatea aerului interior.
 
TELECOMANDA PERFORMANTA
 
Noua gama Inverter Hitachi este prevazuta cu telecomanda cu infrarosu performanta care cu un singur buton permite aflarea temperaturii ambientale sau consumul de energie in kW din luna curenta si precedenta sau orice cod de alarma in caz de defectiuni. De asemenea, permite programarea pana la 6 cicluri de pornire si oprire pentru fiecare zi a saptamanii si permite posibilitatea de a memora 2 programe de functionare, un program de vara si un program de iarna.
 
SISTEME MULTI SPLIT HITACHI
 
HITACHI a fost primul producator de echipamente de climatizare care a introdus primul sistem multisplit din lume folosind compresoare inverter de curent continuu, capabile sa raceasca sau sa incalzeasca pana la 6 incaperi. Integrarea compresorului INVERTER TWIN ROTARY alaturi de tehnologia PAM au ajutat la realizarea unui sistem cu factor de putere de aproape 100%. asigurand astfel performanta si eficienta de neegalat. 
Avantajul sistemelor Multisplit este dat de faptul ca puteti climatiza intreaga locuinta (de la 2 pana la 6 camere) cu o singura unitate exterioara economisind spatiu si protejand totodata arhitectura cladirii. Dimensiunile unitatilor exterioare sunt compacte, putand fi puse pe o terasa sau pe acoperis. Un alt avantaj este faptul ca fiecare persoana isi poate seta aparatul si isi poate crea confortul dorit printr-o simpla apasare de buton, indiferent de cerintele celorlalti ocupanti din alte incaperi.
 
Gama multisplit dispune de split de perete, caseta, duct, unitati de plafon si podea oferind flexibilitate si usurinta in instalare. Unitatile exterioare sunt testate si certificate pentru o lungime totala a traseului frigorific de pana la 90 m, atunci cand unitatea exterioare are 6 unitati interioare conectate. Dispun de capacitati de la 3.6 pana la 12.6 kW. 
 
SISTEME COMERCIALE SI VRF HITACHI
 
HITACHI dispune de sisteme FreeSystem: combinatii unitatile externe de tip Utopia (Confort,Premium, Centrifugal) sau SetFree VRF cu diferite unitati interne, având posibilitatea de a le controla individual. Acest lucru ofera un spatiu enorm de configurare la faza de planificare a solutiilor dumneavoastra de climatizare si face posibila o climatizare optima pentru toate zonele. 
 
Sistemele split Utopia sunt destinate in special cladirilor de birouri si intreprinderilor mijlocii dovedind puterea in special prin randamentul ridicat al unei singure unitati externe. 
Unitatile Set Free sunt potrivite pentru folosirea ca sisteme de instalatii de climatizare cu debit variabil al agentul de racire (VRF) si sfera de randament flexibila (3 pana la 54 CP) pentru diferite domenii de utilizare. Se disting in special unitatile mici si compacte pentru folosirea in exterior. Pompele de caldura Set Free si aparatele de recuperare a caldurii sunt usor de montat si eficienta din punct de vedere energetic.
 
CS-NET WEB
 
Pe langa multitudinea de optiuni de control pe care le ofera gama SetFree, pentru supravegherea centralizata si pentru comanda de la distanta a sistemului dumneavoastra de climatizare FreeSystem va oferim sistemul CS-Net Web. Acest control centralizat regleaza simultand pana la 128 de aparate de interior si pana la 16 aparate de exterior. Prin LAN sau internet puteti controla si supraveghea individual toate unitatile.
 
 

Sisteme rezidentiale aer conditionat Hitachi   Sisteme Multi-Split HITACHI   Sisteme Comerciale Daikin