Logo Gree Aer Conditionat 

Gree Producator Sisteme ClimatizareAer conditionat Gree

DESPRE GREE

Gree Electric Appliances Inc din Zhuhai, China, este cel mai mare producător mondial de aparate de aer conditionat. Prin intermediul a opt baze de producție pe care le detine în China, Vietnam, Pakistan și Brazilia, Gree poate produce pana la 27 de milioane de aparate de aer conditionat rezidențiale și 2 milioane de aparate de aer conditionat comerciale anual. Gree produce toate părțile componente și este singura marca in China, clasata ca brand mondial.

 

De la fondarea sa în 1991, Gree a realizat performante impresionante - 7000 de modele în 400 de serii din 20 de categorii de produse si au fost locul 1 pe piața mondială din numarandu-se printre primele 100 de companii chineze, in revista Fortune Magazine pentru ultimii 8 ani.

 

Gree ofera solutii complete de climatizare: sisteme rezidentiale, comerciale, multi-split, VRF - GMV, purificatoare si dezumidificatoare.

 

DE CE GREE?

 

Producatorul numarul 1 in lume de sisteme de aer conditionat.

 

Gree asigura o linie de productie performanta, dovedita cu sistemele de management al calitatii ISO 9001

 

Toate aparatele Gree sunt proiectate cu accent pe fiabilitate, design, eficienta energetica si instalare usoara.

 

UNUL din TREI aparate de aer conditionat din lume este fabricat de GREE

 

Gree are 3 institutii de cercetare si trei centre de dezvoltare a produsului, 300 laboratoare de testare si 3500 de brevete in domeniul sistemelor de aer conditionat.

 

Produsele sunt vandute pe scara larga in mai mult de 200 de tari.

 

Gree are o capacitate ridicata de productie de peste 5.5 milioane de unitati.

 

Aparatele de aer conditionat sunt realizate din componente de calitate net superioara care respecta specificatii stricte.

 

ECHIPAMENTE GREE

 

Gree are solutia potrivita pentru nevoile spatiilor dumneavoastra: rezidentiale, camere de hotel, case si vile, apartamente, garsoniere, dormitoare si livinguri, oferind o eleganta estetica inedita incaperii precum si o eficienta sporita in racirea si incalzirea aerului.

 

Aparatele de aer conditionat GREE se incadreaza perfect in viata dumneavoastra.

 

PURIFICATOARE DE AER GREE

 

Monitorizeaza continii si purifica aerul din interior, elimina mirosurile neplacute, micro-organismele, gazele periculoase si impuritatile. Indeparteaza alergenii!

 

ECHIPAMENTE MULTI SPLIT GREE

 

Sunt destinate utilizarii in domeniul rezidential si comercial acolo unde unitatile exterioare trebuie sa fie in numar cat mai mic din considerente tehnice, economice si estetice.

Echipamentele tip multi-split sunt aparate de aer conditionat care pot avea mai multe unitati interioare (de la doua la cinci) racordate la o singura unitate exterioara. Ofera multiple posibilitati de configurare, tipuri diferite de unitati interioare (split, duct, caseta), capacitati diferite care pot fi controlate individual oferind o economie considerabila de energie.  

Indicativ de performanta ridicat SEER si SCOP cu valori de pana la 6.1 respectiv 4.

SISTEME GMV GREE

G10 Inverter - Gree

Sunt folosite intr-o gama larga de cladiri inclusiv cladiri inalte de birouri, magazine, hoteluri, scoli si spitale, furnizeaza cele mai bune rezultate în domeniul climatizării, eficienţei energetice imbunatatita cu 20%.

Sistemele GMV5 sunt echipate cu ultima clasa de compresoare de inalta eficienta DC INVERTER. Designul compact ofera mai mult spatiu liber - cu pana la 15%, proiectarea HVAC devine mai usoara. Punere in functiune si depanare inteligenta presupune alocarea automata a adreselor pentru unitatea externa si unitatea interna, detectarea automata a erorilor, depanarea automata. Detectarea automata a eroilor de conexiune a traseului frigorific.

GMV5 poate fi conectat la semnalul alarmei de incendiu iar in caz de incendiu unitatea AC poate fi scoasa din functiune.

Compania Gree investeste masiv in cercetare si dezvoltare pentru a creea produse noi de inalta calitate, performanta si fiabilitate pentru a satisface cerintele clientilor sai.

TEHNOLOGIA INVERTER

Tehnologia INVERTER a aparut undeva la inceputul anilor 1900 si este folosita in numeroase domenii tehnologice. In prezent, aceasta tehnologie este aplicata cu succes in realizarea  sistemelor de aer conditionat

Cele mai recente compresoare de tip inverter au fost proiectate pentru a reduce cu pana la 65% din consumul de energie pe racire si incalzire sustinand standarde de înaltă performanță. Trăiti confortabil în timp ce reduceti facturile de utilități și impactul asupra mediului.

 

TEHNOLOGIA ALL DC INVERTER

Compresorul ALL DC Inverter si camera de inalta presiune sunt adaptate pentru a reduce supraincalzirea si de a imbunatati eficienta de compresie. Comparativ cu camera de joasa presiune, eficienta de compresie este imbunatatita. Motorul de mare eficienta este adaptat pentru a oferi performante mai une decat traditionalele compresoare DC INVERTER.

 

CONTROL Wi-Fi

Wi-Fi Gree

AST Remote Control - acum poti controla temperatura casei prin telefon, de la orice distanta.

 

Logare simpla cu routerul din vecinatatea aparatului

Securitate marita la conectare

Toate functiile aparatului sunt pe telefonul dumneavoastra (remote control)

Feedback in timp real

Afiseaza in timp real temperatura din spatiul unde este montat aparatul de aer conditionat, consumul de energie electrica si graficul cu consumul zilnic / lunar

Se poate optimiza o reducere de pana la 30% consum energie electrica prin stabilirea / analiza parametrilor de functionare

Valabil pentru Android si IOS (aplicatie gratuita)

Se pot conecta mai multe aparate de aer conditionat la acelasi program si se pot defini in functie de locul de montaj al acestora

Poate modifica aparatul de aer conditionat intr-un SMART AC - prin functiile de Auto Power ON, Auto Sleep si Timer

Se poate conecta la orice Wi-Fi cu 2.4 Ghz/b/g/n

 

Sisteme aer conditionat rezidential Gree   Sisteme Multi-Split Gree   Sisteme aer conditionat comercial Gree

Certificari

Climatico Daikin Home Comfort Expert ISO Sistem Management al Calitatii SRAC Climatico Climatico Membru al Asociatiei Generale a Frigotehnistilor din Romania Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2020 a Galei Premiilor eCommerce Best Online Merchant Award for the Air Conditioner & Household Appliances Category Cel mai mare NPS al unui comerciant din eMag MarketPlace premiu primit la Gala Premiilor eCommerce GPeC 2022 Climatico Membru al Asociatiei Romane a Magazinelor Online Climatico Membru al TRUSTED.RO