Aer Conditionat Fujitsu, Tehnonlogie Inverter, Montaj autorizat, Promotii

(luni - vineri 08:00 - 22:00)
Comanda aer conditionat si programeaza din timp montaj acreditat. Montaj profesional executat de personal calificat. Transport gratuit in toata tara! Plateste acum cu EcoVoucher

Logo Daikin Aer Conditionat 

Fujitsu Producator Sisteme Climatizare

Aer conditionat Fujitsu

DESPRE FUJITSU

Fujitsu este o companie cu sediul la Tokyo cu o experiență de peste 70 de ani in realizarea de echipamente de calitate, cu o reputatie recunoscuta pe plan mondial.

Prin inovatiile produselor sale, Fujitsu este astazi unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de sisteme de climatizare.
Fujitsu face diferenta in spatiul in care este instalat fiind cel mai bun in calitatea aerului conditionat, conferind un plus de pretiozitate designului caminului dvs. Sistemele de climatizare Fujitsu ofera clientilor sai posibilitati infinite de a se bucura de timpul petrecut acasa sau la birou.

Durabilitatea mediului a constituit intotdeauna o parte esentiala a conceptului Fujitsu. Schimbarile climatice semnificative este una din problema serioasa de mediu care continua sa scada la scara globala.

AVANTAJE FUJITSU

• Designului si fiabilitatii inegalabile in clasa A de produse
• Filtrarilor complexe I.A.Q pentru a conferi siguranta mediului rezidential sau comercial.
• Tehnologiei performante care permite directionarea inteligenta a fluxului de aer in incapere, armonizand temperatura in mod integrat, evitand diferentele de temperatura in incaperi.
• Elegantei, stilului, culorilor rafinate care completeaza orice interior in mod discret si cu bun gust.

SISTEME MONO SPLIT FUJITSU

Fujitsu ofera o gama larga de produse pentru livinguri spatioase, dormitoare si camere pentru copii. Ofera confort prin gama larga de tipuri de aer conditionat: split de perete, console si ducturi, cu filtre automat si functii de curatare care imbunatatesc calitatea aerului din locuinta dumneavoastra. 

SISTEME MULTI-SPLIT FUJITSU

Fujitsu ofera o gama larga de produse tip multi-split: split de perete, caseta, consola, duct, unitate de plafon si podea, potrivite atat uzului rezidential cat si celui comercial. 

SISTEME VRF

Sistemul VRF este popular datorita calitatii sale de economisire a energiei si instalarii usoare. Este folosit intr-o gama larga de cladiri inclusiv cladiri inalte de birouri, magazine, hoteluri, scoli si spitale.

Unitatile interioare AIRSTAGE au fost dezvoltate pentru a fi extrem de eficiente, compacte, cu un zgomot redus si un sistem prietenos de operare. Cu o varietate de unitati interioare si capacitati multiple, Fujitsu General are cate o unitate potrivita pentru orice cerinta, cu o instalare si o intretinere usoara. Mai mult, sunt disponibile o varietate de optiuni pentru a realiza un aparat de aer conditionat potrivit pentru orice utilizator.

TEHNOLOGIA INVERTER

Utilizeaza in mod eficient energia si este o tehnologie imbunatatita a ventilatorului care genereaza un puternic flux de aer care este distribuit in mod constant si este foarte silentios, in timp ce varietatea de setari pot asigura o comoditate

de operare a echipamentului.

R32-FUJITSU

Caracteristicile tehnice superioare adauga valoare investitiei dumneavoastra in sistemele de climatizare Fujitsu si va confera siguranta in exploatare, un plus de stil si calitate conditionarii aerului.

REFRIGERANT R32

Agentul frigorific R32 este un freon sintetic care nu contine in molecula lui clor. Acest tip de freon nu afecteaza mediul si este printre principalele fluide frigorifice pentru viitor. R32 este un agent frigorific al viitorului care transporta eficient caldura si are un impact redus asupra mediului.

Freonul R32 a aparut ca o nevoie de imbunatatire a nivelului de confort avand un impact scazut asupra mediului. Avand un GWP (Global Warming Potential) scazut, imbunatateste considerabil eficienta energetica.

R32 nu este potrivit ca un inlocuitor pentru alti agenti frigorifici in sistemele existente. El trebuie sa fie utilizat numai in sistemele proiectate special pentru acest agent frigorific.

Conrol wifi Fujitsu

 

   CONTROL Wi-Fi

   Permite ca prin intermediul telefonului mobil sau al tabletei prin aplicatia potrivita (Android sau iOS) să controlați ușor și eficient de oriunde și oricând parametrii aparatului de aer condiționat, așa cum doriți. 

   Puteți trimite detaliile de funcționare aparatului de aer condiționat atunci când plecați de la serviciu spre casa sau când reveniți din vacanță, evitând astfel a impune aparatului sa lucreze la capacitate maximă pentru a realiza temperatura dorită in    timp scurt, economisind astfel energie electrică.

   Atunci cand telecomanda aparatului de aer condiționat nu este la îndemâna, în schimb telefonul vă este alături, el devine practic telecomanda aparatului.

 

Sisteme aer conditionat rezidential Fujitsu   Sisteme aer conditionat multi-split Fujitsu   Sisteme comerciale aer conditionat Fujitsu