Extragarantie

(luni - vineri 08:00 - 22:00)
Comanda aer conditionat si programeaza din timp montaj acreditat. Montaj profesional executat de personal calificat. Transport gratuit in toata tara! Plateste acum cu EcoVoucher

Extragarantie

Extragarantie Aer Conditionat Climatico 


EXTRAGARANTIE 2 ANI PENTRU PRODUSELE

DIN PROGRAMUL DE MENTENANTA ANUALA
Ce este Extragarantia Climatico.ro?

Extragarantia Climatico.ro asigura extinderea perioadei de acoperire a garantiei cu doi ani peste perioada de garantie standard, oferita de producatori. Extragarantia Climatico.ro se poate achizitiona doar pentru produsele care au aceasta optiune disponibila. Acesta este un serviciu optional, fara costuri suplimentare la achizitia produsului dar care implica realizarea planului de mentenanta al aparatului, conform certificatului de extragarantie, pe toata perioada garantiei si a extragarantiei de doua ori pe an, mentenanta realizata de catre echipele specializate Climatico.ro.

Cum functioneaza Extragarantia Climatico.ro?

Pe toata durata acoperita de Extragarantia Climatico.ro, clientul beneficiaza de garantarea functionarii in parametrii normali a produsului, iar la sesizarile referitoare la deficientele de functionare ale aparatelor sau nefunctionarea lor totala se va interveni in cel mult cinci zile lucratoare pentru stabilirea defectului pe toata perioada acoperita. Serviciul poate fi achizitionat de orice client, fie el persoana fizica sau juridica, atat timp cat destinatia de utilizare a produsului este cea recomandata de producator (rezidentiala, comerciala sau industriala), si indiferent de modalitatea in care a fost facuta achizitia produsului, online, din showroom sau prin comanda telefonica. Acest serviciu se adreseaza numai pentru produsele a caror utilizare se va face in Bucuresti si Judetul Ilfov.

Cum beneficiez de Extragarantia Climatico.ro?

Pentru a profita de efectele Extragarantiei Climatico.ro este necesar ca in momentul achizitionarii produsului nou de la Climatico.ro sa alegeti aceasta optiune si veti primi un certificat de Extragarantie Climatico.ro care va insoti certificatul de garantie standard si unde vor fi stipulate cele doua interventii anuale obligatorii de mentenanta a sistemului pentru toata perioada garantiei si extragarantiei. Costul acestor interventii va fi de 150,00 Lei pentru fiecare mentenanta realizata, iar perioadele anuale in care se va putea solicita efectuarea mentenantelor sunt lunile martie-aprilie si octombrie-noiembrie ale fiecarui an, pe toata perioada de timp in care isi fac efectul atat garantia cat si extragarantia. In perioada de efectuare a mentenantelor veti fi contactat de personalul Climatico.ro pentru a stabili data efectuarii mentenantei. La momentul efectuarii mentenantei va trebui sa prezentati in mod obligatoriu echipei Climatico.ro certificatul de garantie al produsului si cel de extragarantie care va fi si parafat si semnat de echipa Climatico.ro pentru validarea interventiei. Lipsa unei mentenante in perioada garantiei sau a extragarantiei a produsului duce de la sine la anularea extragarantiei dar nu si la anularea garantiei pentru produsele care se afla inca sub efectul garantiei. La fiecare interventie de mentenanta a sistemului, echipa Climatico.ro va verifica toti parametrii de functionare a produsului si il va igieniza conform serviciului de mentenanta.

Termeni si Conditii pentru Extragarantia Climatico.ro

Serviciul acopera toate defectele de natura mecanica sau electrica, in conditiile descrise in certificatele de garantie eliberate de producatori si se aplica doar produselor pentru care a fost ceruta extragarantia, produse ce vor fi identificate in baza numarului de inregistrare (Serial Number), certificat de garantie standard in original si factura de achizitie (copie sau original). Produsul trebuie sa fie in configuratia originala si sa nu fi suferit deteriorari sau interventii neautorizate.

Produsele acoperite de Extragarantia Climatico.ro beneficiaza de un termen de interventie pentru constatarea defectului de cinci zile lucratoare. Acest termen decurge din momentul in care a fost primita sesizarea defectiunii. In situatia in care reparatia produsului nu este posibila intr-un termen de 30 de zile, produsul va fi inlocuit cu un produs nou, identic sau similar, cu specificatii si caracteristici de performanta cel putin egale cu cele ale produsului initial. Datorita avansului tehnologic produsul propus pentru inlocuire poate avea un pret mai mic decat cel al produsului initial. Produsul primit pentru inlocuire beneficiaza in continuare de acoperirea Extragarantiei Climatico.ro atat timp cat si pentru acesta se efectueaza la timp cele doua mentenante anuale obligatorii pe toata durata garantiei si a extragarantiei.

In situatia in care nici inlocuirea nu este posibila, atunci clientul va primi contravaloarea produsului, la valoarea inregistrata pe factura de achzitie. In acest ultim caz, in care se restituie contravaloarea produsului, efectele serviciului de Extragarantie Climatico.ro inceteaza. In situatia in care se solicita interventia nejustificata si/sau preluarea produselor in service fara motiv intemeiat, Climatico.ro isi rezerva dreptul de a percepe o taxa de diagnosticare si/sau transport.

Timpul de nefunctionare prelungeste in mod corespunzator termenul de garantie si de extragarantie. Acest interval se considera din momentul inregistrarii defectiunii produsului prin constatarea de service pana la aducerea produsului in stare de utilizare normala.

Climatico.ro poate transfera obligatiile ce rezulta din onorarea acestui serviciu catre o terta parte, drepturile clientului nefiind afectate in nici un fel de acest lucru.

Serviciul de Extragarantie Climatico.ro este asigurat doar pe teritoriul Orasului Bucuresti si a Judetului Ilfov.

Extragarantia Climatico.ro este o optiune gratuita la achizitia produsului care implica efectuarea celor doua mentenante anuale la costul de 150,00 Lei (TVA Inclus)/Mentenanta. Extragarantia Climatico.ro este in conformitate cu drepturile prevazute de legislatia in vigoare privind protectia consumatorului.

Reparatii Repetate

In situatia in care produsul pentru care s-a ales optiunea de Extragarantie Climatico.ro sufera intr-un interval de sase luni trei interventii repetate pentru acelasi defect semnalat, constatate ca fondate de catre echipele Climatico.ro, atunci clientul are dreptul sa solicite inlocuirea produsului. Defectele pentru care se fac reparatiile trebuie sa se incadreze in Termenii si Conditiile certificatului de garantie al produsului.

Renuntare

Clientul poate renunta oricand la serviciul de Extragarantie Climatico.ro prin refuzarea unei mentenante periodice in perioada garantiei sau a extragarantiei fara nici un cost suplimentar, dar incetand de indata sa beneficieze de efectele Extragarantiei Climatico.ro. Solicitarea de renuntare poate fi trimisa si in scris si la adresa service@climatico.ro.

Drepturi de Transfer

In situatia in care produsul acoperit de Extragarantia Climatico.ro este revandut sau instrainat catre o terta parte, atat timp cat locatia si amplasarea produsului nu este schimbata si efectuarea mentenantelor periodice este respectata atunci produsul va beneficia in continuare de catre Extragarantia Climatico.ro.