Dyson

(luni - vineri 08:00 - 22:00)
Comanda aer conditionat si programeaza din timp montaj acreditat. Montaj profesional executat de personal calificat. Transport gratuit in toata tara! Plateste acum cu EcoVoucher

Logo Dyson Aspiratoare si Uscatoare de MainiDyson Company

Aspiratoare fara sac Dyson si Uscatoare de maini profesionale Dyson - Tehnologie si inovatie

”Ca toată lumea devenim frustrați de produsele care nu funcționează cum trebuie.
Ca ingineri proiectanț
i facem ceva în privința asta. Reprezentăm invenția și perfecționarea”

James Dyson - Inventatorul tehnologiei de aspiratie si filtrare prin cicloane 

Cunoaşteţi sentimentul încercat atunci când un produs de zi cu zi vă lasă baltă. „Eu l-aş fi putut proiecta mai bine”, vă gândiţi. Dar câţi dintre noi îşi transpun gândurile în acţiuni?


POVESTEA DYSON

James Dyson o face. Acesta este omul căruia îi place să facă lucrurile să funcţioneze mai bine. James Dyson a dovedit că gândirea inovatoare şi tehnicile inginereşti riguroase produc aparate mai bune. 

O IDEE NOUĂ

Cinci ani şi 5.127 de prototipuri

Aspiratoare Dyson DC01În 1978. James Dyson a devenit frustrat de performanţa ce scade a aspiratorului lui. Dezmembrând-ul a descoperit că sacul se înfunda, cauzând pierderea puterii de aspiraţie. Tocmai ce construise un ciclon industrial pentru fabrica în care lucra ce separa particule de vopsea de aer folosind forţa centrifugală. Oare acelaşi principiu ar putea funcţiona și la aspiratoare? S-a pus pe treabă. Cinci ani și 5.127 prototipuri mai târziu, el inventase primul aspirator fără sac.

G-Force

Aspiratorul lui James Dyson a fost vândut prima dată in Japonia, ţara unltimelor tehnologii. Cunoscut sub numele de „G-Force", i-a impresionat pe japonezi cu performanţa lui și rapid a devenit un simbol de referinţă, vâzându-se pentru $2.000 bucata. De asemenea a câştigat Târgulu de Design Internaţional din 1991 în Japonia

DC01

Cu redevenţele din vâzările G-Force. James Dyson a fost capabil să-ţi înfiinţeze compania. Dyson Ltd. în 1993 şi-a deschis propria fabrică si centru de cercetare în zonele Cotswold şi s-a apucat de lucru la un nou aspirator – unul care sa capteze 

James Dyson aspiratoare fara sac

particule și mai mici de praf. Se numea DC01. De la „Dual Cyclone", devenind primul aspirator care să își păstreaze 100% din puterea de aspiraţie 100% din timp.

DYSON ASTĂZI

Azi, există aparate Dyson în peste 65 de ţări din lume. Dyson s-a dezvoltat de un om și o idee la o companie tehnologică cu peste 1.000 de ingineri în întreaga lume. Dar nu se opreşte aici. La bază e o echipă in continuă expansiune de ingineri și oameni de ştiinţă. Mai multe idei. Mai multe invenţii.

Inginerii Dyson

Dyson există în lumea întreagă. Inginerii și oamenii de ştiinţă Dyson din Marea Britanie, Singapore și Malaezia se dedică a inventa și perfecţiona aparatele Dyson. Ei vin dintr-un spectru larg de discipline: dinamica fluidelor, robotică, acustică, electronică și microbiologie acestea fiind doar câteva. Fiecare este expert în domeniul lui. Lucrând împreună, ei asigură că aparatele Dyson depăşesc performanţele celorlalţi și că sunt construite să dureze.

De la Malmesbury până în Malaezia şi din Chicago pană în Singapore, Dyson are echipe în întreaga lume. Fiecare joacă un rol important in succesul companiei. Cel mai recent, Dyson a investit intr-o instituţie de dezvoltare a motoarelor în Singapore, scopul ei principal fiind producţia cu precizie a motoarelor digitale Dyson - o tehnologie cheie ce stă la baza ultimelor aparate Dyson.

CERCETARE, DESIGN & DEZVOLTARE

Rafinează, Perfecționează
 
Toată cercetarea, designul și dezvoltarea tehnologiei Dyson este dezvoltată iniţial la sediul Dyson din Malemsbury, Anglia. Acolo unde James Dyson și echipa lui de ingineri lucrează din greu.
Astăzi creerea de prototipuri este mai rapidă si mai sofisticată, dar asta nu inseamnă că fac economie. Din contră, inginerii fac mai multă prototipare cu scopul de a perfecţiona. Inginerii și oamenii de ştiinţă Dyson îşi rafinează ideile neîncetat pentru a perfecţiona lucrurile.

Știința materialelor

Aparatele Dyson au integritate structurală. Pe cât de rezistente pe atât de uşoare. O bună cunoaştere a geometriei si a materialelor de ultimă generaţie îi facilitează pe nginerii Dyson să facă mai mult cu mai puţin. Mai puţine materiale, greutate mai mică, mai puţine deşeuri.

PROIECTÂND VIITORUL

Fundaţia James Dyson
Proiectare tehnologie aspiratoare Dyson
Inginerii sunt cei ce rezolvă probleme în lume. Şi avem nevoie de mai mulţi ca ei. Din acest motiv James Dyson este pasionat de a încuraja mai mulţi tineri să urmeze cariere in ştiinţă, tehnologie si inginerie
Fundaţia James Dyson este o organizaţie caritabilă care sprijină sudenţi şi profesori prin burse, programe educaţionale și materiale didactice

Premiul James Dyson

Premiul James Dyson este un premiu internaţional pentru design. Este creat pentru a inspira următoarea generaţie de ingineri prin a le celebra munca si a-i face recunoscuţi pe o platformă globală.
Premiul este acordat de către Fundaţia James Dyson cu scopul de a încuraja oameni tineri către inginerie şi design pentru a-şi implini potenţialul şi a deveni ingineri.