Drazice

(luni - vineri 08:00 - 22:00)
Comanda aer conditionat si programeaza din timp montaj acreditat. Montaj profesional executat de personal calificat. Transport gratuit in toata tara! Plateste acum cu EcoVoucher

Logo Drazice

 

Incalzire, boilere Drazice

DESPRE DRAZICEDrazice History

Drazice este producătorul numarul 1 de încălzitoare de apă din Republica Cehă, care este bine cunoscut în întreaga Europă. Compania își exporta produsele în aproape douăzeci de țări din întreaga lume.

Încălzitoarele de apă Drazice sunt foarte solicitate de către consumatorii cehi, evidențiată prin cota dominantă pe piața cehă în valoare de 50%.

Activitățile de bază ale companiei Drazice constau în producția și vânzarea de încălzitoare de apă. În programul de producție al firmei există diferite modele de încălzitoare de apă cu design vertical, orizontal, staționare, electrice și combinate cu volume de la 5 la 1000 litri, precum și rezervoare de apă (schimbătoare) staționare indirecte cu volume de la 100 la 1000 litri.

Printre subiectele importante de activitate se numără producerea rezervoarelor de apă cu încălzire indirectă destinate producătorilor de cazane pe gaz.

Scopul companiei Drazice este acela de a-și întări poziția de lider pe piața cehă și de a se număra printre cele mai bune companii europene din acest domeniu de activitate. Baza solidă a succesului companiei este tradiția excelentă și calitatea produselor, un serviciu responsabil și perfect pentru clienți și o bună reputație a companiei responsabile de protecția mediului.

ISTORIA COMPANIEI DRAZICE

1900 - Înființarea companiei 

1910 - 1917 Noua conducere schimba activitatea companiei cu o productie si distributie de energie electrica la recomandarea Karel Novak, profesor la Facultatea Tehnica din Praga. In 1910 au construit o centrala hidroelectrica cu doua turbine cu o putere de 300 CP. In 1917 s-au conectat 69 de sate cu 8111 de consumatori la centrala electrica Drazice.

1926 - 1939 Compania a atins cel mai mare succes economic. A avut 220 angajati si a detinut 8 centrale hidroelectrice situate pe raul Jizera, centrala cu abur, 2 fabrici si o retea de distributie cu 383 de sate si 24.080 utilizatori. Cifra de afaceri a ajuns la 750.000.000 CZK ceea ce reprezinta un rezultat foarte bun in comparatie cu conditiile din acea perioada.

1948 Dupa vanzarea fortata a retelelor de distributie si nationalizarea ulterioara a unei mari parti din proprietatea companiei, si-a indreptat atentia asupra produselor si a serviciilor pentru persoanele cu specializare in activitati casnice si sportive.

1956 Productia personalizata de incalzitoare de apa sub conducerea afaceristului Krovak.

1972 - 1989 In anul 1972 compania a finalizat dezvoltarea unui sistem combinat de incalzire a apei si productia lui in serie. La sfarsitul anilor ’80, compania Druzstevni impreuna cu Drazice a produs aproximativ 13.000 de incalzitoare combinate de apa pe an si a angajat aproximativ 50 de persoane in aceasta zona de productie.

1989 - 1992 Dupa schimbarea situatiei politice din Republica Ceha in 1989, compania a fost impartita in companii separate. Una din aceste companii a fost Druzstevni care a preluat productia de incalzitoare de apa.

1992 - 2003 In aceasta perioada s-a inregistrat o dezvoltare intensa a productiei de incalzitoare de apa. Gama de produse a devenit mai laga, tehnologiile au fost modernizate si productia a crescut. Modernizarea a fost facuta la sfarsitul anului 1997 prin construirea noii linii emailate. Compania a devenit cel mai mare revanzator intern de incalzitoare de apa si, in anul 1994 a inceput sa se extinda si pe piata de export. Astazi, produsele sunt vandute in peste 16 tari europene.In 2003 compania a produs 95.000 de incalzitoare de apa si a angajat 190 de persoane.

2004 - 2005 In 2004 a fost construita o noua hala in vederea pregatirii pentru constructie a unui cuptor pentru email. Acesta a fost finalizat in vara anului 2005 care a permis cresterea si imbunatatirea  capacitatii instalatiei de email. In anul 2005 s-a extins gama de productie incluzand rezervoare de stocare, iar la sfarsitul anului a fost pregatit un nou tip de incalzitor de apa cu design patrat, modelul D-LUX. In ultimul an compania a fabricat 115.000 de cazare si a angajat 210 muncitori. De asemenea contorizam cresterea capacitatii de productie pentru viitor, extinderea gamei de produse si modernizarea gamei actuale de produse.

2007 In timpul verii anului 2007 s-au extins 2 linii de productie iar capacitatea a crescut pana la 150.000 bucati. Compania DZ Drazice a inceput sa ofere si pompe de incalzire de la compania NIBE.

AVANTAJELE INCALZITOARELOR DE APA

Unul din principalele avantaje ale incalzitoarelor de apa Drazice este calitatea superioara, utilizarea materiallor de calitate si verificarile minutioase din timpul procesului de productie.

Elementul electric nu este submersibil ci ceramic, uscat, plasat intr-o camera de otel. Atat camera cat s corpul incalzitorlui de apa sunt realizate dintr-un singur tip de material (otel), nu exista formarea de celule galvanice si coroziune electrolitica. Alti producatori folosesc in cea mai mare parte elemente de incalzire submersibile din alte tipuri de materiale (cupru, otel inoxidabil), prin urmare, aceste produse sunt supuse coroziunii electrolitice.

Sistemul de elemente ceramice este extrem de rezistent la apa dura si coroziva si lungeste semnificativ durata de viata a rezervorului in toate conditiile.

Accesul in spatiul interior al rezervorului este asigurat prin orificiile de curatare care permit si indepartarea sedimentelor reducand astfel costurile de functionare.

Anodul de magneziu folosit ca protectie auxiliara impotriva coroziunii prelungeste durata de viata a rezervorului, imbunatatind astfel valoarea achizitionata de DZ Drazice.

TIPURI BOILERE DRAZICE

Boiler electric

Boiler mixt termoelectric

Boiler indirect cu serpentina

Instalare: verticala, orizontala, deasupra chiuvetei si sub chiuveta,

Capacitati intre 10 si 200 l.