Dezincrustant cu actiune rapida centrale termice cu condensare Chemstal Cleanex Inox-Al Plus 5 Kg

Cod produs
LBXCLIAP005
Stoc furnizor
  • Utilizare: Agent curatare
  • Tip solutie: Acida
  • Utilizare pentru: Centrale pe gaz
  • Cantitate: 5 l
  • Ambalaj: Bidon
  • Greutate: 5 Kg
  • Tip accesoriu: Antigel si solutii curatare
Chemstal
9900 Lei

Sigla ChemstalDezincrustant cu actiune rapida centrale termice cu condensare Chemstal Cleanex Inox-Al Plus 5 Kg

Dezincrustant cu actiune rapida centrale termice cu condensare Chemstal Cleanex Inox-Al Plus 5 Kg

Soluție acida profesionala cu acțiune rapidă pentru curățări grele, destinată depunerilor de calcar (piatra) din schimbatoarele de căldură ale centralelor termice si centrale in condensare. Inhibitorii de coroziune cu care este aditivat CLEANEX Inox-Aluminiu Plus asigură protecţia optimă a elementelor din fontă, oțel şi cupru. Nerecomandat pentru zinc. 

Produsul este aditivat cu acceleratori de reacție pentru scurtarea timpului de lucru cu 30% față de produsele clasice. Produsul conţine antispumanţi şi indicatori colorimetrici care permit o utilizare usoară a acestuia în operaţiunile de întreţinere, prin recircularea în circuitul cu depuneri. De asemenea, conţine substanţe tensioactive care permit înlăturarea mizeriei din sistemul curăţat. 

Mod de utilizare: Se foloseşte în soluţii cu concentraţie de 5 - 25%, în funcţie de depunerile calcaroase prezente. Pentru recircularea in circuit folositi pompele speciale de curatare PROMAX, EVOLUTION sau ZUWA. Este normala aparitia unei usoare spumari la inceputul operatiei, datorate reactiei chimice de dizolvare a sarurilor.După utilizare este necesară neutralizarea resturilor acide din circuitele curăţate prin clătire cu o soluţie pe bază de NEUTRALYZER. Este interzisă deversarea la canal a produsului înainte de a fi neutralizat! Produsul este recomandat uzului profesional. 

CARACTERISTICI GENERALE

Specificatii tehnice
Producator Chemstal
Tip produs Accesorii centrale
Tip accesoriu Antigel si solutii curatare

CARACTERISTICI

Specificatii tehnice
Utilizare Agent curatare
Tip solutie Acida
Utilizare pentru Centrale pe gaz
Cantitate 5 l
Ambalaj Bidon
Greutate 5 Kg
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsDezincrustant cu actiune rapida centrale termice cu condensare Chemstal Cleanex Inox-Al Plus 5 Kg
Rating-ul tau