Detector de miscare dual Paradox DM50

Cod produs
DM50
Stoc furnizor
Cumpara acest produs in rate incepand de la 1658 Lei vezi detalii
Transport prin curier rapid incepand de la 2240 Lei vezi detalii
 • Tip detector: Miscare
 • Distanta detectie: 12 x 12 m
 • Unghi detectie: 110°
 • Compatibilitate: EVO
 • Gama produse: Detectori
Paradox
19900 Lei

Detector de miscare dual Paradox DM50

Utilizand o tehnologie unica, Paradox a dezvoltat detectoare de miscare ce vin in intampinarea nevoilor dumneavoastra si se adapteaza perfect fiecarui spatiu ce trebuie securizat:

• 100% Detectie de miscare digitala (patentata)

100% detectie digitala:
Procesul de detectie software converteste, amplifica si proceseaza semnalul elementului de detectie in mediu digital fara niciun fel de circuit analogic. Pentru o cat mai buna acuratete si eliminare a alarmelor false, semnalul elementului de detectie este in intregime procesat digital, fara a se ajunge la saturatie sau a se adauga zgomot de amplificare.

Detectia de miscare digitala conventionala:
In cazul detectoarelor de miscare digitale conventionale, semnalul de la elementul de detectie este amplificat de un bloc analogic. Acesta se face vinovat de cea mai mare parte a pierderilor de semnal, datorate saturatiei amplificatorului. Astfel, nu putem vorbi despre un real avantaj adus de adaugarea unui procesor la detectorul de miscare analogic, din moment ce semnalul se deformeaza in mare masura in etapa analogica a amplificarii.
• Algoritmul ecran - digital (Digital Shield)
Digital Shield este un algoritm software ce cuprinde trei aspecte majore:


1. Procesare semnal digital (DSP) in timp real
Secventa de procesare a soft-ului amplifica si filtreaza semnalul senzorului in timp real. Spre deosebire de filtrarea analogica, cea digitala are o acuratete sporita, nu este afectata de variatiile temperaturii, nu are distorsiuni de faza si nu presupune costuri suplimentare sau componente hardware. Rezulta un semnal digital curat, cu un raport semnal/zgomot S/N maxim.

2. Analiza miscarii
Miscarea genereaza o secventa unica de semnale. Pentru fiecare semnal, Digital Shield masoara, calculeaza in timp real si memoreaza parametrii acestuia (amplitudine, durata, varfuri, polaritate, timp de crestere, forma de unda). Fiecare semnal este comparat cu baza de referinte. Daca semnalul nu corespunde criteriilor ce definesc miscarea, este ignorat.

3. Protectie RFI/EMI
Plaja dinamica larga si viteza mare de esantionare si achizitie a datelor, permit eliminarea semnalelor de radio-frecventa fara a afecta sau distorsiona semnalul util. 


• Procesarea semnalului Auto-Puls (patentata)

Procesarea semnalului auto-puls (APSP) masoara si memoreaza energia provenita de la fiecare semnal detectat. Pentru a declansa o alarma, memoria trebuie sa atinga un nivel prestabilit. Astfel, in prezenta semnalelor de energie inalta (risc foarte mic de alarme false), detectorul genereaza imediat o alarma, ce functioneaza ca un detector de nivel, in timp ce semnalele slabe (cu risc ridicat de alarme false) vor determina detectorul sa comute automat in modul de contorizare a impulsurilor generate. Astfel se asigura o foarte buna protectie impotriva alarmelor false. Frecventa impulsurilor este dependenta de energia semnalului detectat si poate creste foarte mult in cazul inteferentelor radio (RFI). 

 

Specificatii:

 

 • detectie de miscare digitala patentata (fara circuite analogice)
 • procesara de semnal digitala auto-puls
 • software cu algoritm Scut Digital
 • scutul metalic maximizeazã protectia la semnalele EMI si RFI
 • distanta de detectie de 12m X 12m
 • unghi de detectie de 110°

 

CARACTERISTICI GENERALE

Specificatii tehnice
ProducatorParadox
Tip produsAlarma antiefractie
Gama produseDetectori

CARACTERISTICI

Specificatii tehnice
Tip detectorMiscare
CuloareAlb
Distanta detectie12 x 12 m
Unghi detectie110°
CompatibilitateEVO
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsDetector de miscare dual Paradox DM50
Rating-ul tau