DeLonghi

(luni - vineri 08:00 - 22:00)
Comanda aer conditionat si programeaza din timp montaj acreditat. Montaj profesional executat de personal calificat. Transport gratuit in toata tara! Plateste acum cu EcoVoucher

Logo DeLonghi

Aer conditionat portabil, Incalzire, Igiena DeLonghi

DESPRE DeLonghi

DeLonghi Company

DeLonghi este o companie publica de familie din Italia care opereaza cu o combinatie unica de energie antreprenoriala si stil subevaluat. Produce aparate de uz casnic din 1974. Brandul ofera sigurantam claritate si integritate si se angajeaza sa imbunatateasca confortul si calitatea vietii cotidiene. DeLonghi are o abordare inteligenta a inovatiei si a comertului cu produse.

DeLonghi este unul dintre cele mai mari nume din lume din domeniul electrocasnicelor si ofera o gama variata de produse.

Filosofia DeLonghi: TEHNOLOGIE, CALITATE SI INOVATIE!

PRODUSE DeLonghi

  • Electrocasnice de bucatarie
  • Intretinerea locuintei - aspiratoare
  • Climatizare si tratare a aerului - aer conditionat, ventilatoare, purificatoare, dezumidificatoare, umidificatoare
  • Incalzire - radiatoare si sobe
  • Produse incorporabile

 

APARAT AER CONDITIONAT PORTABIL

Aparatele de aer conditionat mobile sunt o alternativa la aparatele traditionale in situatiile in care nu poti achizitiona un aparat de aer conditionat din diverse motive: fie nu locuiesti foarte mult timp in acel loc, fie esti student si locuiesti la camin, stai in chirie....

Pentru aceasta situatie solutia potrivita este un aparat conditionat mobil. In functie de aparatul ales, acesta poate detine functie de dezumidificare, timer, telecomanda si viteze de refulare aer.

Avantaje:

  • Portabilitate - aparatul mobil este alcatuit dintr-o singura carcasa care include atat compresorul cat si unitatea centrala care emite aerul racit in camera.
  • Montaj usor - nu necesita gaurirea niciunui perete, poti monta aparatul singur fara interventia unei echipe specializate. Poate fi mutat dintr-un loc in altul destul de usor, in limitele impuse de configuratia camerei.
  • Pret mai mic - datorita faptului ca este alcatuit dintr-o singura unitate centrala, pretul final este in general mai mic decat al unui traditional.

 

DEZUMIDIFICATOR

Avantajele folosirii dezumidificatorului:

Mentine umiditatea in parametrii normali in spatii rezidentiale, previne aparitia mucegaiului si a igrasiei, poate fi folosit in camere de locuit, bai, demisoluri, uscatorii si alte aplicatii casnice, fiind usor de folosit.

INCALZIRE

DeLonghi ofera o gama larga pentru solutii de incalzire. Climatizare suplimentara - incalzirea portabila este perfecta pentru a suplimenta sistemul de incalzire centrala atunci cand este necesara o incalzire suplimentara intr-o incapere. Usor de mutat din camera in camera. Nu necesita instalare - conectati si utilizati. Incazeste camera, nu casa - reduceti costurile si economisiti energie prin incalzirea numai a incaperii ocupate.

Aeroterme - sunt incalzitoare cu ventilator, care ofera incalzire instantanee si directionata. Sunt ideale pentru a incalzi camera dar si pentru a oferi caldura reconfortanta direct in locul in care doriti mai mult.

Convectoare - asigura incalzire rapida pentru camere cu dimensiuni medii si mari si sunt perfecte pentru incaperi in care este necesara o incalzire ocazionala.

Radiatoare pe ulei - asigura incalzire rapida pentru camere cu dimensiuni medii si mari si sunt perfecte pentru incaperi in care este necesara o incalzire ocazionala.

Panouri radiante - ofera incalzire rapida si silentioasa. Panoul ofera caldura confortabila la fel ca un semineu.

Sobe pe gaz 

Sisteme aer conditionat rezidential DeLonghi