Cronotermostat Ariston on-off cu fir

Cod produs
3318590
Stoc furnizor
Garantie: 24 luni
  • Tip termostat: Cronotermostat
  • Model termostat: Cu fir
  • Afisaj LCD: Da
  • Tip accesoriu: Termostate si cronotermostate
Ariston
25900 Lei

Sigla Ariston

Cronotermostat on-off Ariston

Cronotermostat Ariston on-off cu fir

Cronotermostatul de camera cu fir On/Off Ariston este un dispozitiv de reglare termica utilizat pentru o camera. Acest dispozitiv regleaza functionarea centralei termice avand ca baza temperatura camerei unde este instalat acest cronotermostat. Practic, acest termostat de camera Porneste/Opreste functionarea centralei in functie de temperatura setata pentru acea camera.

De regula, Cronotermostatul de camera cu fir On/Off Ariston se monteaza in camera cea mai rece. Fiind un termostat simplu, temperatura din celelalte camere este influentata de temperatura camerei in care este montat acest cronotermostat. Spre exemplu, daca in camera in care este montat cronotermostatul temperatura creste datorita unor factori locali (surse generatoare de caldura gen semineu, cuptor, etc.) crono termostatul va opri functionarea centralei chiar daca in celelalte camere temperatura va fi scazuta.

De aceea se recomanda montarea cronotermostatului de camera la distanta de surse de caldura (radiatoare, cuptoare, etc.) si in zone ferite de curentii de aer ce pot influenta functionarea acestuia.

CARACTERISTICI

  • Programare zilnică şi săptămânală a încălzirii
  • Reglare cu acţiune proporţională integrală (anticipează oprirea centralei în funcţie de viteza cu care este atinsă temperatura setată)

CARACTERISTICI GENERALE

Specificatii tehnice
ProducatorAriston
Tip produsAccesorii centrale
Tip accesoriuTermostate si cronotermostate

CARACTERISTICI

Specificatii tehnice
Tip termostatCronotermostat
Model termostatCu fir
Afisaj LCDDa
CuloareAlb

GARANTIE

Specificatii tehnice
Garantie24 luni
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCronotermostat Ariston on-off cu fir
Rating-ul tau