Convector electric cu termostat electronic Tesy Conveco CN04 050 EIS W 500W

Cod produs
304186
La comanda
Garantie: 60 luni
Cumpara acest produs in rate incepand de la 3667 Lei vezi detalii
Transport prin curier rapid incepand de la 2630 Lei vezi detalii

Putere - 500W

Montare pe perete

Tip control - electronic

Termostat de siguranta

Protectie supra-incalzire

Protectie anti-inghet

Tesy
43999 Lei

Convector electric cu termostat electronic 
Tesy Conveco CN04 050 EIS W 500W
5 ani garantie integrala, produs in Europa

Convector electric cu termostat electronic Tesy Conveco CN EIS W

Convectoarele electrice din gama Conveco de la Tesy sunt echipamente folosite pentru incalzirea spatiilor interioare, in situatiile in care nu exista posibilitatea instalarii unui sistem de incalzire centrala cu agent termic. Sunt mai rapide si mai eficiente decat radiatoarele si nu necesita racordare la gaze, fiind alimentate exclusiv cu energie electrica.

Incalzire eficienta
Convectoarele Tesy incalzesc rapid si eficient incaperea prin emiterea unui flux de aer cald care inlocuieste aerul existent si care actioneaza pana in momentul in care temperatura ambientala ajunge la valoarea setata.

Montare facila pe perete
Echipamentele din gama Conveco CN04 sunt mai subtiri cu 1 cm decat cele din gama Heateco CN03 si pot fi montate cu usurinta pe perete, cu ajutorul unor suporti de prindere, iar la cerere poate fi achizitionat un set de roti pentru a putea fi deplasate in orice incapere.

Economie de energie
Convectoarele electrice cu termostat electronic au un consum de energie redus cu pana la 21% fata de convectoarele cu termostat mecanic. 

  

CARACTERISTICI

Clasa de protectie IP 24Rezistente la actiunea apei - convectoarele Tesy se incadreaza in clasa de protectie IP 24, fiind rezistente la actiunea apei, ceea ce le recomanda pentru instalarea in baie.

Protectie anti-inghet - in situatia in care incinta este nelocuita o perioada mai indelungata de timp, convectorul poate fi lasat in priza cu termostatul reglabil setat pe pozitia *, astfel incat acesta sa porneasca automat in momentul in care temperatura ambientala scade sub 5°C.

Start intarziat - aceasta setare permite programarea pornirii convectorului intr-un interval cuprins intre 1 si 96 de ore.Afisaj electronic - Convector electric cu termostat electronic Tesy Conveco CN EIS W

Start adaptiv - este o functie complexa care permite setarea temperaturii de confort pentru anumite cicluri de operare - 17 ore pentru perioada zilei, respectiv 7 ore pentru perioada noptii.

Termostat automat - convectorul Tesy este dotat cu un termostat incorporat care permite reglarea precisa a temperaturii.

Termostat de siguranta - atunci temperatura ambientala creste la valori excesiv de mari, termostatul va opri automat functionarea echipamentului, urmand sa reporneasca in momentul in care temperatura scade sub valoarea setata.

Protectie anti-rasturnare - aparatul este protejat cu ajutorul unui comutator de siguranta care opreste automat dispozitivul atunci cand este foarte inclinat sau este in pericol sa cada.

Design agreabil si dimensiuni optime - aparatul consuma foarte putin spatiu si este recomandat pentru incaperi cu suprafete de pana la 6 mp.

Elementul de incalzire - are o conformatie tubulara, este fabricat din inox si contine lamele din aluminiu.

 

AFISAJ ELECTRONIC

 Schita afisaj electronic convector electric cu termostat electronic Tesy Conveco CN04 EIS W

CARACTERISTICI GENERALE

Specificatii tehnice
ProducatorTesy
Tip produsIncalzire
Tip incalzitor electricConvector

CARACTERISTICI

Specificatii tehnice
Suprafata acoperita15 m³ / 6 m²
Suprafata de montarePerete
Putere500 W
Tip controlElectronic
FunctiiAfisaj digital, Protectie anti-inghet, Protectie supra-incalzire, Termostat ajustabil, Termostat de siguranta, Timer
Protectie supraincalzireDa
Clasa de protectie electricaIP 24
CuloareAlb
Lungime490 mm
Latime80 mm
Inaltime450 mm
Greutate3.54 Kg
AlimentareMonofazat
Tensiune alimentare230 V AC

GARANTIE

Specificatii tehnice
Garantie60 luni
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsConvector electric cu termostat electronic Tesy Conveco CN04 050 EIS W 500W
Rating-ul tau