Convector electric cu control prin internet Tesy LivEco CN051 100 EI CLOUD W - 1000W

Cod produs
305738
Acest produs se afla intr-o promotie! Grabeste-te pentru a beneficia de pretul promotional!
Stoc magazin
Garantie: 60 luni
Cumpara acest produs cu credit online sau cu cardul in rate incepand de la
vezi detalii
Transport prin curier rapid incepand de la
3500 Lei

Putere: 1000 W

Control prin internet

Montare pe perete

Termostat de siguranta

Protectie supra-incalzire

Protectie anti-inghet

Tesy
RRP 65499 Lei (-20%) Pret promotional 52699 Lei

Descriere produs

Convector electric cu control prin internet

Tesy LivEco CN051 100 EI CLOUD W 1000W

Tesy LivEco

5 ani garantie integrala, produs in Europa

Convectoarele electrice din gama LivEco de la Tesy sunt echipamente folosite pentru incalzirea spatiilor interioare, in situatiile in care nu exista posibilitatea instalarii unui sistem de incalzire centrala cu agent termic. Sunt mai rapide si mai eficiente decat radiatoarele si nu necesita racordare la gaze, fiind alimentate exclusiv cu energie electrica.

Incalzire eficienta
Convectoarele Tesy incalzesc rapid si eficient incaperea prin emiterea unui flux de aer cald care inlocuieste aerul existent si care actioneaza pana in momentul in care temperatura ambientala ajunge la valoarea setata.

Montare facila pe perete
Aceste echipamente pot fi montate cu usurinta pe perete, cu ajutorul unor suporti de prindere, iar la cerere poate fi achizitionat un set de roti pentru a putea fi deplasat in orice incapere.

Economie de energie
Convectoarele electrice cu termostat electronic au un consum de energie redus cu pana la 21% fata de convectoarele cu termostat mecanic, iar posibilitatea controlului setarilor prin Tesy Cloud permite utilizatorului sa porneasca aparatul numai atunci cand este cu adevarat nevoie de incalzire, indiferent de locul in care se afla. 

  

CARACTERISTICI

Control prin internet - Tesy CloudControl prin internet - Tesy Cloud este o tehnologie care permite controlul aparatului de pe tableta sau smarphone, in orice moment si din orice loc, datorita modului WiFi integrat, conectat la reteaua de internet wirelesss.

Clasa de protectie IP 24Rezistente la actiunea apei - convectoarele Tesy se incadreaza in clasa de protectie IP 24, fiind rezistente la actiunea apei, ceea ce le recomanda pentru instalarea in baie.

Protectie anti-inghet - in situatia in care incinta este nelocuita o perioada mai indelungata de timp, convectorul poate fi lasat in priza cu termostatul reglabil setat pe pozitia *, astfel incat acesta sa porneasca automat in momentul in care temperatura ambientala scade sub 5°C.

Start intarziat - aceasta setare permite programarea pornirii convectorului intr-un interval cuprins intre 1 si 96 de ore.

Start adaptiv - este o functie complexa care permite setarea temperaturii de confort pentru anumite cicluri de operare - 17 ore pentru perioada zilei, respectiv 7 ore pentru perioada noptii.

Termostat automat - convectorul Tesy este dotat cu un termostat incorporat care permite reglarea precisa a temperaturii.

Termostat de siguranta - atunci temperatura ambientala creste la valori excesiv de mari, termostatul va opri automat functionarea echipamentului, urmand sa reporneasca in momentul in care temperatura scade sub valoarea setata.

Protectie anti-rasturnare - aparatul este protejat cu ajutorul unui comutator de siguranta care opreste automat dispozitivul atunci cand este foarte inclinat sau este in pericol sa cada.

Elementul de incalzire - are o conformatie tubulara, este fabricat din inox si contine lamele din aluminiu.

 

NOUL AFISAJ ELECTRONIC

 Noul afisaj electronic Tesy

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Specificatii tehnice
ProducatorTesy
Tip produsIncalzire
Tip incalzitor electricConvector

CARACTERISTICI

Specificatii tehnice
Suprafata acoperita30 m³ / 12 m²
Suprafata de montarePerete
Putere1000 W
Tip controlElectronic
FunctiiAfisaj digital, Protectie anti-inghet, Protectie supra-incalzire, Termostat ajustabil, Termostat de siguranta, Timer
Protectie supraincalzireDa
Clasa de protectie electricaIP 24
CuloareAlb
Lungime562 mm
Latime77 mm
Inaltime459 mm
Greutate3.88 Kg
AlimentareMonofazat
Tensiune alimentare230 V AC

GARANTIE

Specificatii tehnice
Garantie60 luni

Climatico.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Review-uri

Scrie un review
Spune-ne parerea ta despre acest produsConvector electric cu control prin internet Tesy LivEco CN051 100 EI CLOUD W - 1000W
Evalueaza principalele caracteristici ale produsului
Extensii de fisier acceptate: jpg, jpeg, png. Dimensiune totala permisa: 20MB.
 

Intrebari si raspunsuri

Nu exista intrebari
Ai gasit raspunsul pe care il cauti?

Certificari

Climatico Daikin Home Comfort Expert ISO Sistem Management al Calitatii SRAC Climatico Climatico Membru al Asociatiei Generale a Frigotehnistilor din Romania Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2023 a Galei Premiilor eCommerce, programul GPeC Proficiency, in categoria IT&C, Electronice & Electrocasnice Cel mai mare NPS al unui comerciant din eMag MarketPlace premiu primit la Gala Premiilor eCommerce GPeC 2022 Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2020 a Galei Premiilor eCommerce Best Online Merchant Award for the Air Conditioner & Household Appliances Category Climatico Membru al Asociatiei Romane a Magazinelor Online Climatico Membru al TRUSTED.RO