Convector electric cu control prin internet Tesy Heateco CN 031 100 EI Cloud W 1000W

Cod produs
305732
Acest produs se afla intr-o promotie! Grabeste-te pentru a beneficia de pretul promotional!
Stoc magazin
Garantie: 60 luni
Cumpara acest produs cu credit online sau cu cardul in rate incepand de la
vezi detalii
Transport prin curier rapid incepand de la
3500 Lei

Putere: 1000W

Control prin internet

Montare pe perete

Protectie supra-incalzire

Protectie anti-inghet

Protectie copii 

Tesy
RRP 58999 Lei (-14%) Pret promotional 50899 Lei

Descriere produs

Convector electric cu control prin internet 
Tesy Heateco CN031 100 EI W 1000W
Convector electric cu termostat electronic Tesy Heateco CN EIS CLOUD W

Convectoarele electrice din gama Heateco de la Tesy sunt echipamente folosite pentru incalzirea spatiilor interioare, in situatiile in care nu exista posibilitatea instalarii unui sistem de incalzire centrala cu agent termic. Sunt mai rapide si mai eficiente decat radiatoarele si nu necesita racordare la gaze, fiind alimentate exclusiv cu energie electrica. 

Incalzire eficienta
Convectoarele Tesy incalzesc rapid si eficient incaperea prin emiterea unui flux de aer cald care inlocuieste aerul existent si care actioneaza pana in momentul in care temperatura ambientala ajunge la valoarea setata. Tesy Heateco CN031 dispune de elemente de incalzire din otel inoxidabil. 

Montare facila pe perete
Aceste echipamente pot fi montate cu usurinta pe perete.

Economie de energie
Convectoarele electrice cu termostat electronic au un consum de energie redus cu pana la 21% fata de convectoarele cu termostat mecanic, iar posibilitatea controlului setarilor prin myTesy permite utilizatorului sa porneasca aparatul numai
atunci cand este cu adevarat nevoie de incalzire, indiferent de locul in care se afla
. 

  

CARACTERISTICI

Tesy - eficienta incalzireIncalzire camera cu pana la 25% mai rapid - Ofera o incalzire cu pana la 25% mai rapida a incaperii datorita design-ului special al aparatului, formei specifice grilei de evacuare si elementului de incalzire cu miez din otel inoxidabil si radiator din aluminiu. 

Tesy - Programare saptamanala
Programare saptamanala - Aceasta functie permite setari detaliate ale convectorului pentru fiecare jumatate de ora din zi.

Tesy- Termostat electronicTermostat electronic -  Acesta ofera o masurare mai precisa a temperaturii in incaperea incalzita Ã®n comparatie cu termostatul mecanic. Precizia modelului electronic este de ±0,1°С.

Functie de supraincalzire - Aceasta functie opreste automat incalzirea in momentul in care se atinge temperatura maxima.

Tesy - clasa de protectie apaRezistente la actiunea apei - convectoarele Tesy se incadreaza in clasa de protectie IP 24, fiind rezistente la actiunea apei, ceea ce le recomanda pentru instalarea in baie.

Tesy - eficienta energeticaEficienta energetica - Directiva 2009/125/CE a Parlamentului European stabileste un cadru de definire a cerintelor comunitare pentru proiectarea ecologica a produselor, legate de consumul de energie. Contribuie la dezvoltarea durabila prin cresterea eficientei energetice si a nivelului de protectie a mediului, imbunatatind in acelasi timp securitatea aprovizionarii cu energie.
Tesy - temperatura adaptataButon temperatura adaptata On/OFF - Imbunatateste confortul termic in camera incalzita, cu un consum minim de energie. După 96 de ore de auto-invatare, functionalitatea permite convectorului sa defineasca singur timpul de pornire, astfel incat temperatura dorita sa fie atinsa la ora definită de utilizator.

ALTE CARACTERISTICI
Convector Tesy - Termostat electronic
Afisaj electronic -
termostatul ofera informatii in mod electronic

Protectie anti-inghet - in situatia in care incinta este nelocuita o perioada mai indelungata de timp, convectorul poate fi lasat in priza cu termostatul reglabil setat pe pozitia *, astfel incat acesta sa porneasca automat in momentul in care temperatura ambientala scade sub 5°C.

Start intarziat - aceasta setare permite programarea pornirii convectorului intr-un interval cuprins intre 1 si 96 de ore.

Protectie anti-rasturnare - aparatul este protejat cu ajutorul unui comutator de siguranta care opreste automat dispozitivul atunci cand este foarte inclinat sau este in pericol sa cada.


Control prin internet - Tesy CloudConectare rapida si intuitiva la aplicatia myTESY - Aplicatia MyTESY programeaza si gestioneaza convectoarele inteligente TESY Heateco. Aceasta permite controlul aparatului de pe tableta sau smarphone, in orice moment si din orice loc, datorita modului WI-FI integrat, conectat la reteaua de internet wirelesss. Aplicatia este disponibila pentru dispozitive cu sistem de operare Android, iOS sau Harmony OS.

Aplicatie myTesy

MyTESY permite utilizatorului sa seteze aparatul in trei moduri de lucru diferite pentru un confort optim si eficienta energetica.

Tesy - modul confortModul confort
Se poate seta temperatura dorita in camera. Dupa ce este setata o data si functia este activata, aparatul va mentine aceeasi temperatura a camerei ori de cate ori este utilizat. Temperatura este setata implicit la 23°C.

Tesy - Modul EcoMod Eco
Se poate seta temperatura dorita, atunci cand utilizatorul nu se afla in casa. Dupa ce este setata o data si functia este activata, se va mentine aceeasi temperatura a camerei ori de cate ori este utilizat.  De asemenea, se poate seta ora la care aparatul sa treaca in modul Confort.

Tesy - Modul de somnModul de somn
La doua ore dupa activare, convectorul scade temperatura setata cu -3°C sub temperatura setata in modul Confort. Se poate seta intervalul de timp pentru functionarea in modul Sleep, apoi aparatul comuta in modul Confort. Configurarea implicita este de 6 ore.

Alte functii utile ale aplicatiei sunt:

Tesy - Calculator de energieCalculator de energie
Calculeaza energia electrica utilizata si ofera istoricul consumului. Calculatorul este un instrument util pentru monitorizarea si controlul consumului de energie.

Tesy - Programator saptamanalProgramator saptamanal
Permite o setare saptamanala inainte pentru fiecare zi si ora, cu pas de jumatate de ora, astfel incat sa se poata alege momentul in care convectorul sa functioneze, in functie de nevoile si obiceiurile utilizatorului, si astfel energia sa fie utilizata intr-un mod eficient.

FUNCTIA AIR SAFE
Functia Air Safe este o protectie impotriva organismelor daunatoare, cum ar fi bacteriile si ciupercile si ofera o igiena mai buna a aerului pentru un mediu mai sanatos.
Functia AirSafe poate fi activata si dezactivata de utilizator din meniul de control al convectorului. Pentru a functiona, este necesar ca convectorul sa fie pornit si sa incalzeasca (temperatura setata este mai mare decat cea a camerei). Pe masura ce temperatura incalzitorului creste, incepe convectia naturala a aerului din camera. Aerul mai rece intra prin deschiderile inferioare ale convectorului si trece pe langa LED-urile UVA.

Datorita acestei miscari, moleculele de gaze, bacterii, micromicete (ciuperci) si alte microorganisme continute sau transportate de aer sunt iradiate de efectul combinat al radiatiei LED UVA si radiatia infrarosie a incalzitorului.

Trecerea continua a fluxului de aer prin volumul convectorului ofera suficienta energie pentru a distruge conexiunile care sustin structura microorganismelor daunatoare transportate de aer.

Ca urmare a convectiei naturale, dupa o anumita perioada de timp, aerul continut in camera trece complet prin volumul convectorului, ceea ce duce la o reducere a bacteriilor si micromicetelor continute in acesta.

Functia poate fi dezactivata manual. Functionarea Air Safe continua timp de 2 minute dupa oprirea incalzitorului si apoi se opreste.

Tesy - Functia AirSafe

Avantajele functiei:
1. O mai buna igiena a aerului si un mediu mai sanatos
2. Functionare sigura, chiar si in prezenta oamenilor si a animalelor - lumina UV reflectata in volumul carcasei in care este situat incalzitorul are o intensitate si o energie foarte redusa si nu are efecte daunatoare.
3. Fara generarea de ozon, peroxid de hidrogen, molecule organice sau anorganice sau ioni
4. Grad ridicat de reducere a bacteriilor si ciupercilor
5. Durata de viata extrem de lunga - peste 50.000 de ore (peste 12 ani).
6. Mod silentios - convectie naturala, prin incalzitorul convectorului

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Specificatii tehnice
ProducatorTesy
Tip produsIncalzire
Tip incalzitor electricConvector

CARACTERISTICI

Specificatii tehnice
Suprafata acoperita30 m³ / 12 m²
Suprafata de montarePerete
Putere1000 W
Tip controlWiFI
FunctiiAfisaj digital, Protectie anti-inghet, Protectie supra-incalzire, Termostat de siguranta, Timer
Protectie supraincalzireDa
Clasa de protectie electricaIP 24
MaterialInox
CuloareAlb
Lungime560 mm
Latime450 mm
Greutate3.88 Kg
AlimentareMonofazat
Tensiune alimentare230 V AC

GARANTIE

Specificatii tehnice
Garantie60 luni

Climatico.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Review-uri

Scrie un review
Spune-ne parerea ta despre acest produsConvector electric cu control prin internet Tesy Heateco CN 031 100 EI Cloud W 1000W
Evalueaza principalele caracteristici ale produsului
Extensii de fisier acceptate: jpg, jpeg, png. Dimensiune totala permisa: 20MB.
 

Intrebari si raspunsuri

Nu exista intrebari
Ai gasit raspunsul pe care il cauti?

Certificari

Climatico Daikin Home Comfort Expert ISO Sistem Management al Calitatii SRAC Climatico Climatico Membru al Asociatiei Generale a Frigotehnistilor din Romania Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2023 a Galei Premiilor eCommerce, programul GPeC Proficiency, in categoria IT&C, Electronice & Electrocasnice Cel mai mare NPS al unui comerciant din eMag MarketPlace premiu primit la Gala Premiilor eCommerce GPeC 2022 Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2020 a Galei Premiilor eCommerce Best Online Merchant Award for the Air Conditioner & Household Appliances Category Climatico Membru al Asociatiei Romane a Magazinelor Online Climatico Membru al TRUSTED.RO