Camera termoviziune testo 871s cu aplicatie pentru mobil

Cod produs
0560 8716
La comanda
Cumpara acest produs cu credit online sau cu cardul in rate incepand de la
vezi detalii

- Calitate foarte buna a imaginii: rezolutie IR de 240 x 180 pixeli, prin intermediul Tehnologiei SuperResolution integrata, de 480 x 360 pixeli 
- Retele wireless: transmiterea valorilor prin radio de la clestele ampermetric testo 770-3 si termo-higrometru testo 605i (ambele disponibile separat)  
- Aplicatia pentru mobil Thermography App permite editarea si trimiterea rapoartelor de la locul masuratorilor, precum si salvarea acestora online 
- Interval mare pentru temperatura masurata: -30 °C - +650 °C

Testo
13.59999 Lei

Descriere produs

Camera termoviziune testo 871s cu aplicatie pentru mobil

 

Camera de termoviziune testo 871s combina rezolutia in infrarosu cu performanta inalta de masurare profesionala si manevrarea usoara. Detectorul sau de inalta calitate, un aparat de fotografiat digital integrat si functiile inovatoare sunt caracteristicile care impresioneaza.

Aplicatia pentru mobil testo Thermography App permite camerei testo 871s sa ofere termografie inteligenta pentru a satisface cerintele profesionale din industrie si comert.

Camera de termoviziune poate fi transportata in mod convenabil in geanta de transport livrata, in acest mod aveti intotdeauna tehnologia de masurare la dumneavoastra.

Puteti genera imagini in infrarosu fara erori si sa le comparati in mod obiectiv, folosind functiile sale comode. Prin avertizare IFOV, functiile testo ε-Assist si testo ScaleAssist se evita erorile de masurare si se realizeaza fara efort nu numai setarile optime de emisivitate si temperatura reflectata pentru termografia in constructii, ci si cele pentru domeniul de culoare.

Camera de termoviziune testo 871s garanteaza comunicatie fara fir cu dispozitivul mobil prin WLAN. Cu aplicatia pentru mobil testo Thermography App pentru iOS si Android puteti edita si trimite rapoartele direct de la locul masuratorilor, sa le salvati online, sau puteti folosi telefonul sau tableta dumneavoastra ca si al doilea ecran pentru controlul la distanta. Camera testo 871s ofera imagini termice si mai informative in combinatie cu urmatoarele produse complementare: clestele ampermetric testo 770-3 si termo-higrometrul testo 605i (ambele produse sunt disponibile separat).

Rezultatele masurarii cu ajutorul acestor instrumente pot fi transmise cu usurinta prin Bluetooth. Informatiile aditionale extrase, adica valoarea curentului si a tensiunii masurate de clestele ampermetric 770-3, permit o interpretare mai buna a temperaturilor masurate. Masoara temperatura si umiditatea aerului cu instrumentul testo 605i si detecteaza cu usurinta locatiile cu risc de formare a mucegaiului folosind paleta speciala de umiditate din camera de termoviziune cu ajutorul sistemului de semnalizare.

 

Asigurarea consultantei energetice detaliate

In termografia in constructii, tehnologia cu raze infrarosii este ideala pentru analiza rapida si eficienta a pierderilor de energie la incalzirea sau climatizarea cladirilor.

Datorita rezolutiei sale de temperatura ridicate, dispozitivul de imagistica termic ofera imagini detaliate despre izolarea necorespunzatoare si puntile termice.

Este impresionant in ceea ce priveste inregistrarea si documentarea pierderilor de energie la ferestrele si usi exterioare, carcasele jaluzelelor, nisele caloriferelor, constructiile cu acoperis sau intreaga manta a cladirii.

Imagistica termica este cel mai bun instrument de masura pentru utilizari complete de diagnostic si intretinere si este intotdeauna o alegere buna atunci cand vine vorba de consultanta energetica.

 

Suport in intretinerea preventiva

Pentru a garanta siguranta si fiabilitatea sistemului si pentru a preveni perioadele de intrerupere costisitoare, este esentiala depistarea timpurie a daunelor sistemelor relevante pentru productie.

Zonele problematice din instalatiile de productie electrice si mecanice devin de obicei evidente datorita cresterii temperaturii componentelor afectate.

Puteti utiliza un echipament de imagistica termic pentru a detecta conditiile termice critice (cunoscute sub denumirea de puncte fierbinti) in sistemul dvs. in mod direct in timpul functionarii, garantand astfel un bonus suplimentar in ceea ce priveste fiabilitatea.

Aplicatii tipice pentru echipamentul imagistic termic: localizarea rapida a punctelor fierbinti in instalatiile electrice, detectarea conditiilor termice critice la motoare, arbori si rulmenti.

 

Verificarea usoara a sistemelor si instalatiilor de incalzire

Sistemele de incalzire, ventilatie si climatizare pot fi verificate rapid si fiabil, datorita operarii usoare si intuitive a echipamentului de imagistica termic Testo.

Doar o privire rapida cu echipamentul imagistic termic este suficienta pentru a descoperi nereguli in distributia temperaturii.

Prin urmare, termografia poate fi utilizata pentru a localiza cu usurinta caloriferele infundate si scurgerile.

Aplicatii tipice pentru echipamentul imagistic termic: identificarea cursului buclelor de incalzire intr-un sistem de incalzire in pardoseala, verificarea caloriferelor pentru infundare, masurarea temperaturii de curgere si retur.

 

Descoperirea unei conducte rupte

Daca se suspecteaza o rupere a unei conducte, singura solutie ramasa este adesea sa se sparga intregul perete sau zone intregi de pardoseala.

Dispozitivul imagistic termic va permite sa minimizati daunele si sa reduceti costurile, deoarece localizati precis scurgerile in sistemul de incalzire in pardoseala si in alte conducte inaccesibile.

Acest lucru evita deschiderea inutila a peretilor si a pardoselilor si reduce considerabil costurile de reparatie.

 

Testarea etanseitatii la aer a noilor constructii

Daca usile sau ferestrele nu sunt montate corect, iarna poate intra aer rece sau poate scapa aerul cald.

Aceasta duce la curenti de aer, pierderi mai mari ale caldurii de ventilatie si mai ales costuri mari de energie.

Combinatia dintre termografie si Blower Door si-a dovedit cu adevarat valoarea. Aceasta procedura presupune crearea unei presiuni negative in cladire, astfel incat aerul racoros din exterior sa poata intra in interiorul cladirii prin imbinari deficitare si fisuri.

Un aparat de imagistica termic Testo face ca detectarea scurgerilor sa fie considerabil mai usoara aici.

Orice scurgeri sunt localizate - inainte ca amenajarea garniturilor si armaturilor pentru noua constructie sa faca lucrarile de reparatie complicate si costisitoare.

 

Date tehnice

- Operare foarte simpla cu tehnologia termica profesionala; camera de termoviziune testo 871s are urmatoarele caracteristici:
- Calitate foarte buna a imaginii datorita rezolutiei inalte: cu 43.200 de puncte de masurare a temperaturii pentru o termografiere precisa. Rezolutia in infrarosu de 240 x 180 de pixeli – extensibila la 480 x 360 pixeli prin tehnologia integrata SuperResolution care detecteaza diferente de temperatura de la 0,08°C
- Aplicatia pentru mobil testo Thermography App pentru iOS si Android va permite sa editati si trimiteti rapoartele direct de la locul masuratorilor, sa le salvati online, sau puteti folosi telefonul sau tableta dumneavoastra ca si al doilea ecran pentru controlul la distanta.
- Comunicatie wireless datorita functiei Bluetooth – acest lucru va permite sa integrati fara fir masuratorile facute de clestele ampermetric testo 770-3 si termo-higrometrul testo 605i.
- Camera digitala integrata genereaza o imagine reala in paralel cu imaginea termica.
- Conditiile critice de temperatura sunt afisate direct prin recunoasterea automata a punctelor cald/rece.
- Functia testo ScaleAssist asigura automat setarile optime pentru domeniul imaginii termice, ceea ce inseamna ca puteti genera imagini in infrarosu fara erori si sa le comparati in mod obiectiv, de exemplu in ceea ce priveste comportamentul de izolare termica a cladirilor.
- Avertizarea IFOV reprezinta faptul ca distanta de la obiectul masurat / dimensiunea spotului masurat este determinata si punctul de masurare este afisat pe imaginea termica, ceea ce inseamna ca puteti evita erori de masurare deoarece camera va indica exact ce puteti masura.
- Software profesional pentru evaluarea imaginii pe calculator.
- Puteti salva imaginile termice in format JPEG.

 

CARACTERISTICI

Testo - aparat masura Calitate foarte buna a imaginii: rezolutie IR de 240 x 180 pixeli, prin intermediul Tehnologiei SuperResolution integrata, de 480 x 360 pixeli 
Testo - aparat masura Retele wireless: transmiterea valorilor prin radio de la clestele ampermetric testo 770-3 si termo-higrometru testo 605i (ambele disponibile separat)  
Testo - aparat masura Aplicatia pentru mobil Thermography App permite editarea si trimiterea rapoartelor de la locul masuratorilor, precum si salvarea acestora online 
Testo - aparat masura Interval mare pentru temperatura masurata: -30 °C - +650 °C

 

Aplicatia Thermography App

Cu aplicatia pentru mobil testo Thermography App pentru iOS si Android puteti edita si trimite rapoartele direct de la locul masuratorilor sau sa le salvati online, sau puteti folosi telefonul sau tableta dumneavoastra ca si al doilea ecran.

Testo - Google play Testo - App Store

 

Continut pachet:

- Camera de termoviziune testo 871s cu modul radio pentru Bluetooth / WLAN
- cablu USB
- alimentator
- baterie reincarcabila litiu-ion
- software profesional
- 3 x testo ε-markere
- instructiuni de punere in functiune
- instructiuni scurte
- protocol de calibrare din fabrica
- geanta de transport

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Specificatii tehnice
ProducatorTesto
Tip produsInstrumente de masura
Tip instrumente de masuraCamere termoviziune

CARACTERISTICI

Specificatii tehnice
Obiectiv standard35° x 26°
Transmisie videoPrin USB, prin retea wireless cu aplicatia testo Thermography App
Stocare JPEGInclus
Mod full screenInclus
Camera digitalaInclus
Interfata conectareUSB 2.0, Micro B
Conectivitate WLANComunicare cu aplicatia testo Thermography / modul wireless BT / WLAN
Conectivitate WLANDa
BluetoothTransferul valorilor masurate de la termo-higrometru testo 605i sau cleste ampermetric testo 770-3 (optional)
BluetoothDa
BateriiAcumulator Lithium-Ion
Durata de viata baterie4 ore
Operare in timpul incarcariiDa
Cerinte sistem soft PCWindows 11, Windows 10, Windows 8.1
Iluminare afisajBright, Normal, Dark
Material carcasa Plastic ABS
Vibratie2G
Clasa de protectie electricaIP 54
Temperatura de lucru-15 - +50°C
Temperatura depozitare-30 - +60°C
Greutate0.51 Kg
Lungime219 mm
Latime96 mm
Inaltime95 mm

STOCARE DATE

Specificatii tehnice
Format imagine.bmt, .bmp - optiune export, .jpg, .png, .csv, .xls
Dispozitiv de stocare2.8 GB Memorie interna

VIZUALIZARE IMAGINE INFRAROSU

Specificatii tehnice
Camp de vizualizare standard35° x 26°
FocalizareFocus fix
Distanta minima de focalizare< 0.5 m
Rata de improspatare9 Hz
Rezolutie in infrarosu240 x 180 pixeli
Super Resolution IFOV1.6 mrad
Super Resolution PIXEL480 x 360 pixeli
Sensibilitate termica< 0.08°C (80mK)
Diametru spectral7.5 - 14 μm

VIZUALIZARE IMAGINE

Specificatii tehnice
Distanta minima de focalizaremin. 0.5 m
Dimensiune imagine5 MP

PREZENTARE IMAGINE

Specificatii tehnice
Culori4 (fier, curcubeu, rece-fierbinte, gri)
Optiune afisajImagine IR, Imagine reala
Tip afisaj8.9 cm (3.5") TFT, QVGA (320 x 240 pixeli)
Iesire videoUSB 2.0

MASURARE

Specificatii tehnice
Acuratete±2°C, ±2% din valoarea masurata
Emisivitate0.01 la 1
Interval de masurare-30 - +100°C, 0 - +650°C
Temperatura reflectataManual
Testo ℇ-AssistInclus

FUNCTII DE MASURARE

Specificatii tehnice
Functie de analizaMasurare valoare medie, recunoastere punct cald/rece, Delta T
Mod de operare solarIntroducerea valorii radiatiei solare
Mod electric - manualIntrare curent, tensiune sau putere
Mode de umiditate - manualInclus
Distributia umiditatii pe suprafataInclus
Masurarea umiditatii cu umidometruTransfer automat al valoriilor masurate cu termo-higrometru testo 605i prin Bluetooth (Instrumentul trebuie comandat separat)
Alerta IFOVInclus
Testo ScaleAssistInclus
Masurari electrice cu cleste ampermetricTransmiterea automata a valorilor de la clestele ampermetric testo 770-3 prin Bluetooth (instrumentul trebuie comandat separat)

Climatico.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Review-uri

Scrie un review
Spune-ne parerea ta despre acest produsCamera termoviziune testo 871s cu aplicatie pentru mobil
Evalueaza principalele caracteristici ale produsului
Extensii de fisier acceptate: jpg, jpeg, png. Dimensiune totala permisa: 20MB.
 

Intrebari si raspunsuri

Nu exista intrebari
Ai gasit raspunsul pe care il cauti?

Certificari

Climatico Daikin Home Comfort Expert ISO Sistem Management al Calitatii SRAC Climatico Climatico Membru al Asociatiei Generale a Frigotehnistilor din Romania Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2023 a Galei Premiilor eCommerce, programul GPeC Proficiency, in categoria IT&C, Electronice & Electrocasnice Cel mai mare NPS al unui comerciant din eMag MarketPlace premiu primit la Gala Premiilor eCommerce GPeC 2022 Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2020 a Galei Premiilor eCommerce Best Online Merchant Award for the Air Conditioner & Household Appliances Category Climatico Membru al Asociatiei Romane a Magazinelor Online Climatico Membru al TRUSTED.RO